Izvor: PR ÈLANAK

Privlače li vas veliki gradovi i beskrajne peščane plaže istovremeno? Zvuče vam interesantno moćni svetski centri, luksuzni hoteli i drugačije kulture? Ako ste neodlučni po pitanju destinacije za letovanje možda je pravi trenutak da razmislite o prestonici luksuza – Dubaiju! Uz aranžmane turističke agencije "Travelland" odmor u jednom od najfascinantnijih grdova sveta vas neće koštati mnogo. Cene su već od 309€!

Južni deo Arabijskog poluostrva bio je praktično nepoznat svetu sve do šezdesetih godina prošlog veka. Tada stanovništvo ovog dela sveta živelo od ribolova i lova na biserne školjke a surova priroda, oskudica i topla pustinjska klima sprečavali su da se naselja razviju u bilo šta veće od prosečnog ribarskog sela. Situacija se drastično promenila sa otkirćem nafte šezdesetih godina prošlog veka od kada Dubai beleži samo prosperitet i prerasta u jedan od najmoćnijih gradova na svetu.

Dubai se u poslednjoj deceniji ustoličio kao svetska prestonica luksuza i glamura ali ono što turiste najviše privlači tokom letnjih meseci jesu njegovo bistro plavo more i plaže sa belim peskom. Bilo da ste ljubitelj izležavanja na plaži uz dobru knjigu ili ipak vodenih sportova i adrenalina – plaže Dubaija poput Jumeirah Beach Park, Al Mazmar Beach Park i Palm Beach-a će ispuniti sve vaše želje.

Sheraton Jumeirah Beach Resort

Dubai svojim posetiocima nudi još mnogo toga. On je grad vrhunske zabave u kome nikada nije dosadno. Dragulj Arapskog sveta je jedinstven po svojim kontrastima i spoju modernog i tradicionalnog. Posetioci ga opisuju pravim rajem na zemlji i destinacijom za putovanje iz snova.

Habtoor Dubai / promo photo

Dubai, svoje spomenike kulture brižljivo čuva - džamije, muzeje, galerije, starinske kvartove i islamske kulturne centre pa ne čudi što staro gradsko jezgro čuva duh prošlosti i istorije ovog podneblja, a ostatak grada koji je u ekspanziji je delo najboljih, najmaštovitijih i najkreativnijih arhitekata sveta.

Dukes Dubai / promo photo

Ako ste spremni za novo iskustvo, da zaboravite sve što ste do sada videli i znali o ovom delu sveta – sada je pravi trenutak! Dubai možete posetiti po ceni već od 309€ a u "Travellandovoj" ponudi na raspolaganju stoje fenomenalni hoteli sa 3, 4 ili 5 zvezdicaCitymax Bur, Sheraton, Habtoor, Dukes i mnogi drugi. Pravo vreme za rezervaciju ovog putovanja iz snova je upravo danas jer specijalna akcija traje do 22. juna!

Svi zainteresovani za posetu Dubaiju mogu dobiti više informacija na internet prezentaciji “Travelland“ agencije: www.travelland.rs

Podeli:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.