Izvor: B92

Već odavno je poznato da više ne morate izdvojiti basnoslovne sume novca da biste sebi priuštili letovanje iz snova.

Kada tome dodamo još i sajamske popuste koji u ,,Travellandu” idu i do 52% neće vam biti teško da se zamislite na nekoj od prelepih plaža. Uz pomoć pravog saputnika, turističke agencije ,,Travelland i najudaljenije destinacije su svima dostupne a za neke od njih ,,Travelland” daje sniženje i do 100€ po osobi. Zbog velikog interesovanja ,,Travelland” će svim putnicima izaći u susret i raditi i tokom vikenda: u subotu 24. februara od 09h do19h, kao i u nedelju 25. februara. od 10h do 18h.

Foto: Promo

Za sve putnike koji žele da uživaju u luksuznom smeštaju hotela sa 5*, ,,Travelland” je obezbedio popust do 50% na Meliton i Sithonia hotele koji se nalaze u sklopu Porto Carras Grand Resort-a, na Sitoniji. Ovo poluostrvo je biser Egejskog mora i veoma popularna destinacija, koja je dostupna sa ovim popustima samo u ,,Travellandu”.

Ukoliko ste ljubitelji Grčke, u ponudi su još mnoge destinacije u čijim ćete čarima moći da uživate uz odlične popuste. Čak do 52% popusta možete ostvariti na hotelski smeštaj na Peloponezu, a do 50% na poluostvu Halkidiki.

Druge atraktivne i popularne destinacije, kada je o hotelskom smeštaju reč, jesu nestvarni i romantični Tasos (ušteda i do 42%), mirna i čarobna Evia (ušteda i do 37%), jarko – plavim morem okupana Lefkada (ušteda i do 37%), žarište noćnog provoda Zakintos (ušteda i do 27%) i istorijski biser Krf (ušteda i do 32%). Takođe, ,,Travelland” je pripremio popuste i na destinacije u oblasti Olimpske regije, Solunske regije, Jonskog mora, Aleksandropolisa kao i za ostrva Rodos i Krit. ,,Travellandovisajamski popusti važe i za apartmanski smeštaj - sve destinacije su na sniženju a pojedine i do 30%.

Foto: Promo

Nešto što bi svaki zaljubljenik u putovanja trebalo da iskusi bar jednom u životu jesu egzotične destinacije, koje su zahvaljući ,,Travellandu” nikada bliže. Drugačija kultura, stanovništvo, kuhinja, arhitektura i priroda od svega što ste do sada videli. Dašak istoka u svom punom sjaju je dostupan, a posebno su atraktivni Doha i Dubai. Ovi biseri Persijskog zaliva čine sve da svojim posetiocima priušte kompletan odmor. Aktivnosti kojima možete da se posvetite su mnogobrojne, od zabavnih do kulturno – istorijskih sadržaja. Idealna je prilika da priuštite sebi uživanje u Dohi po ceni od svega 299€, uz specijalan popust od 70€ po osobi, dok je Dubai dostupan po ceni već od 349€, takođe uz poseban popust u iznosu od 70€ po osobi.

Rajsko ostrvo Bali, koje je zaštitni znak Indonezije, jeste još jedna egzotična destinacija koju možete posetiti uz pomoć ,,Travellanda”. Na ovom čarobnom ostrvu možete provesti čak 12 dana po ceni od 499€ uz dodatni sajamski popust u iznosu od 50€ po osobi. Nedaleko odavde je i privlačni Tajland, koji spada u najpopularnije svetske destinacije koji možete posetiti po ceni već od 339€.

Foto: Promo

Uz to, ,,Travelland” nudi veliki sajamski popust i za destinacije kao što su Kuba (899€, plus popust od 50€, all inclusive), Maldivi (799€, plus popust 100€), ali i nesvakidašnji i neponovljivi Mauricijus, Sejšeli, Jamajka, Indija ili Vijetnam.

Pored svega navedenog, na raspolaganju Vam je i fantastična ponuda evropskih gradova povodom Dana žena. Samo neke od evropskih metropola koje ,,Travelland” nudi su grad ljubavi - Pariz (od 299€), grad svetslosti - Rim (od 189€), romantična Venecija (od 59€) i grad mode – Milano (od 75€).

Foto: Promo

Ukoliko ste zaljubljeni u Italiju, u ,,Travellandovoj ponudi možete naći još i Siciliju i Sardiniju ali i Španiju.

Susedna Bugarska takođe nudi velike mogućnosti za odličan provod i uživanje predstojećeg leta. Ako želite da se okupate u toplom Crnom moru i uštedite, prelepi hoteli u žarištima kupališnog turizma kao što su Sunčev breg, Nesebar, Zlatni Pjasci, Albena čekaju na vas, uz popust i do 37%.

Teško je odlučiti se, posebno kada je u ponudi nebrojeno mnogo povoljnih i raznovsrnih destinacija, kao što je to slučaj u ''Travellandu''.

Foto: Promo

Hit leta i ,,Travellandova” preporuka su svakako egzotični i nepredvidljivi Bali, luksuzna Doha i moćni Dubai.

Još jednom napominjemo da će zbog velikog interesovanja ,,Travelland” raditi tokom vikenda: u subotu 24. februara od 09h do19h, kao i u nedelju 25. februara. od 10h do 18h. Radno vreme od 26. februara do 28. februara je od 8.30h do 20.30h

Zainteresovani mogu izvršiti rezervacije u turističkoj agenciji „Travelland“, na adresi Dobračina 43, u Beogradu a više informacija mogu pronaći na internet prezentaciji ove agencije http://www.travelland.rs/

Podeli:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.