Izvor: B92

Turistička agencija Sabra je i ovoga puta odlučila da nas obraduje nestvarno povoljnim aranžmanima za neke od najpopularnijih svetskih destinacija, a sve u sklopu specijalne ponude koju je moguće iskoristiti tokom Sajma turizma u Beogradu.

Agencija Sabra vam nudi mogućnost da već sada isplanirate svoj odmor iz snova po zaista povoljnim cenama. Kao deo ovogodišnje sajamske ponude na raspolaganju su popusti do čak 25 odsto, uz već standarnu opciju plaćanja na rate ili putem administrativne zabrane. Naravno, ni to nije sve.

Pored ubedljivo najveće ponude destinacija na domaćem tržištu, od ove godine postoji i opcija plaćanja bez odlaska u prostorije agencije. Vaše je samo da odaberete gde želite da provede odmor, a sve ostale formalnosti je moguće obaviti u par ''klikova''. Ugovor u putovanju se ispunjava online, a plaćanje se vrši putem kartice na račun agencije.

Specijalna sajamska ponuda obuhvata aranžmane u omiljenim letovalištima u Italiji, Španiji, Turskoj, uz nezaobilazne destinacije širom crnogorskog i hrvatskog primorja. Za sve one kojima je Evropa ''tesna'', Sabra je pripremila nešto zaista posebno: krstarenje Karibima ili Pacifikom. Ljubitelji egzotike mogu odabrati neka od dalekih putavanja na Tajland, Kubu, Sejšele, Bali, Maldive...

Naravno, nisu preskočene ni prirodne lepote Srbije. Ukoliko se odlučite za odmor u našoj zemlji, na raspolaganju su vam specijalni ''welness'' paketi, kao i najbolje domaće banje.

Naravno, i ove godine se očekuje da Grčka bude među najpopularnijih letnjim destinacijama, zbog čega je agencija Sabra posebnu pažnju posvetila onima koji planiraju da leto provedu upravo u ovoj zemlji. Specijalni paketi uključuju letevanje na Halkidikuju sa početnom cenom već od 80 evra u dinarskoj protivrednosti. Tu su i hotelski smeštaji na magičnim ostrvima Tasos i Lefkada, kao i hoteli duž jonske obale.

Sve dodatne informacije i detaljne uslove putovanje agencija Sabra Travel možete proveriti na zvaničnom sajtu, kao i pozovim na telefone 011/414 70 77 ili 021/310 70 88 ili pošaljete email na adresu sabra@sabra.rs.

Podeli:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.