Idete na skijanje? Ovo treba da ponesete sa sobom

Isplanirali ste zimski odmor za sebe i porodicu u nekom od atraktivnih skijališta u inostranstvu. Znate da vas čeka dobra staza, super zabava, pa i ski oprema ako ne ponesete svoju, ali ono što niko ne planira su nepredviđene situacije za koje će vam možda zatrebati pomoć.

Izvor: PR ČLANAK
Podeli
foto:  thinkstock
foto: thinkstock

Zato je važno da na put ne krećete bez osiguranja.

Sosijete ženeral banka, pored osnovnog paketa uz osiguranu sumu od 30.000 evra, nudi i dodatnu opciju kupovine osiguranja za skijanje u inostranstvu, uz osiguranu sumu od 5.000 evra.

Ski osiguranje Sosijete ženeral banke ima opciju individualnog ili porodičnog osiguranja po veoma pristupačnim cenama, koje preko e-banking ili m- banking apliakcije možete kupiti najkasnije do trenutka prelaska državne granice, dok čekate pasošku kontrolu. Važno je samo da ste polisu obezbedili pre nego što ste napustili teritoriju naše zemlje.

Kako?

Jednostavno, uz nekoliko klikova, na mejl će vam stići polisa putnog zdravstvenog osiguranja sa pokrićem skijanja, a osigurani period, od najmanje jednog a najviše 183 dana, birate sami.

Zašto mi je potrebno ski osiguranje?

Čak ni najiskusniji skijaši ne mogu da računaju s tim da su predvideli sve moguće situacije na stazama i skijalištima. Ali zato mogu da računaju da će, uz povoljnu cenu polise osnovnog osiguranja i dodatnu osiguranu sumu za skijanje putovati « na sigurno ».

Detalje o putnom osiguranju za klijente Sosijete ženeral banke i uslove pod kojima ste pokriveni polisom potražite OVDE.

PR

Sve što treba da znate o kupovini avionskih karata

Da li vam deluje da su putovanja avionom ponekada isuviše skupa? Mnogi će na ovo pitanje odgovoriti potvrdno, međutim prvi utisak može da zavara. Uz ponudu pojedinih evropskih avio-kompanija, i to ne onih niskotarifnih, moguće je otputovati do željenih destinacija i sleteti na glavne aerodrome po sasvim prihvatljivoj ceni. Pročitajte kako da organizujete putovanje po vašoj meri.

PR petak 2.02. 11:55 Komentara: 0

Dino park na Zlatiboru / FOTO

Vratite se za kratko u detinjstvo, a vašim mališanima priuštite ono najbolje što detinjstvo može da daruje. Vreme je za ponovni susret sa već pomalo zaboravljenim junacima iz doba krede i jure. Više nas ne dele milioni godina! Vodimo vas u posetu dinosaurusima!

PR utorak 23.01. 09:52 Komentara: 0

Dve Nove godine u Novom Sadu

Najbajkovitije mesto, na kom možete poljubiti voljenu osobu kad časovnici otkucaju u ponoć je Novi Sad – grad ZIMSKE FANTAZIJE – ne samo zato što neguje romantični zimski duh, na kakvom bi mu pozavidele mnoge evropske prestonice, nego i zato što će u ovom gradu biti obeležene DVE Nove godine.

PR četvrtak 28.12. 09:15 Komentara: 8

Zimska fantazija u Novom Sadu

Kad se temperature približi nultom podeoku Celzijusove skale, a prve pahulje zabele krovove i trgove, mnogi gradovi Starog kontinenta pretvaraju se u velike šarene vašare koje posećuju ljudi iz celog sveta. Na toj veličanstvenoj zimskoj sceni sija jedna nova-stara zvezda – Novi Sad!

PR utorak 19.12. 10:00 Komentara: 26

Putovanja i za one sa nešto plićim novčanikom

"Jednom godišnje, idite na neko mesto na kome nikad niste bili“, čuvena je izreka Dalaj Lame. Očigledno je da on nikada nije živeo u Srbiji, pa ne zna koliko je jednom prosečnom građaninu zapravo teško da tako nešto realizuje. Ipak, postoje načini za jeftinija putovanja od standardnih ponuda turističkih agencija.

PR sreda 21.06. 09:00 Komentara: 0
strana 1 od 6 idi na stranu