Idete na skijanje? Ovo treba da ponesete sa sobom

Isplanirali ste zimski odmor za sebe i porodicu u nekom od atraktivnih skijališta u inostranstvu. Znate da vas čeka dobra staza, super zabava, pa i ski oprema ako ne ponesete svoju, ali ono što niko ne planira su nepredviđene situacije za koje će vam možda zatrebati pomoć.

Izvor: PR ČLANAK
Podeli
foto:  thinkstock
foto: thinkstock

Zato je važno da na put ne krećete bez osiguranja.

Sosijete ženeral banka, pored osnovnog paketa uz osiguranu sumu od 30.000 evra, nudi i dodatnu opciju kupovine osiguranja za skijanje u inostranstvu, uz osiguranu sumu od 5.000 evra.

Ski osiguranje Sosijete ženeral banke ima opciju individualnog ili porodičnog osiguranja po veoma pristupačnim cenama, koje preko e-banking ili m- banking apliakcije možete kupiti najkasnije do trenutka prelaska državne granice, dok čekate pasošku kontrolu. Važno je samo da ste polisu obezbedili pre nego što ste napustili teritoriju naše zemlje.

Kako?

Jednostavno, uz nekoliko klikova, na mejl će vam stići polisa putnog zdravstvenog osiguranja sa pokrićem skijanja, a osigurani period, od najmanje jednog a najviše 183 dana, birate sami.

Zašto mi je potrebno ski osiguranje?

Čak ni najiskusniji skijaši ne mogu da računaju s tim da su predvideli sve moguće situacije na stazama i skijalištima. Ali zato mogu da računaju da će, uz povoljnu cenu polise osnovnog osiguranja i dodatnu osiguranu sumu za skijanje putovati « na sigurno ».

Detalje o putnom osiguranju za klijente Sosijete ženeral banke i uslove pod kojima ste pokriveni polisom potražite OVDE.

PR

Kako provesti vikend u Segedinu na najbolji mogući način?

Najznačajniji prirodni resursi sunčane velike južne ravnice su njene lekovite i termalne vode, kao i razne banje. Isprobajte lekovite moći lekovitog blata u banjskom kompleksu u Makou koji podseća na katedralu ili isprobajte najveći vodeni tobogan u Evropi u Segedinu gde možete da istražujete ulice koje imaju jedinstvenu mediteransku atmosferu i otkrijte zgrade koje je projektovao „mađarski Gaudi”, poznati arhitekta Ede Mađar.

PR utorak 22.05. 11:00 Komentara: 14

Šta vas očekuje na Grčkom vikendu u Beogradu?

U okviru izložbe 3. Grčki vikend u Beogradu, od 12. do 13. Maja 2018 na centralnom trgu Beograda (Trg Republike, Knez Mihailova ulica), Region Centralne Makedonije organizovace paralelno i predstavljanje sa glavnim ciljem da utvrdi svoj položaj na turističkom tržištu Srbije, koja je godinama jedna od vodećih zemalja zainteresovanih za Grčki turizam na Balkanu.

PR petak 11.05. 10:00 Komentara: 0

Kompanija Fly Fly osvojila finale EY Preduzetnik Godine

Revizorsko-konsultantska kompanija EY (Ernst&Young) dodelila je 22. februara nagradu EY Preduzetnik godine za 2017. godinu, a na gala večeri u Kristalnoj dvorani hotela Hyatt Regency u Beogradu proglašeni su dobitnici i u kategorijama EY Brzorastući Preduzetnik godine i EY Inovativni Preduzetnik godine.

PR utorak 27.02. 09:00 Komentara: 0
strana 1 od 7 idi na stranu