More

Gde letovati sa decom?

Porodični odmor može da bude pravo zadovoljstvo samo ukoliko se dobro isplanira. Turska idealna ukoliko vodite bebu na more, Grčka ako letujete s tinejdžerima.

More subota 16.05. 08:48 Komentara: 21

Kipar: Mesto na kome je izronila Afrodita

Smešten između Evrope, Azije i Afrike - Kipar je jedna od najpopularnijih turističkih destinacija na Sredozemnom moru. Oni koji su ga posetili opisuju ga kao ostrvo ljubavi i uvek mu se rado vraćaju. Čak 340 sunčanih dana u godini je jedna od stvari koje ga čine idealnim odredištem za odmor, a istovremeno i veoma poželjnim mestom za življenje.

More utorak 15.10. 13:31 Komentara: 3

Bora Bora - ostrvo kao iz raja

Bora Bora je, po mišljenju mnogih, najromantičnije i najekskluzivnije ostrvo na planeti. Pripada francuskoj Polineziji, smeštenoj usred Pacifika, na pola puta između Australije i Severne Amerike.

More petak 26.07. 21:03 Komentara: 24

Hamamet – tuniski Sen Trope

Hamamet je turistički grad smešten između gradova Susa i Tunisa - glavnog grada istoimene države. To je najpoznatije i najpopularnije odmaralište, slikovit i moderan grad i pravo mesto za odmor, zabavu i kupovinu, pa ga nazivaju tuniski Sen Trope, odnosno Monako.

More utorak 2.07. 17:49 Komentara: 4

Rimini - mesto stvoreno za turiste

Grad Rimini smešten je na prelazu iz centralne ka severnoj Italiji, na obodu Padske nizije, na mestu gde se ravnica spaja sa Jadranskim morem i krajnje severoistočnim obroncima Apenina.

More subota 15.06. 08:57 Komentara: 13

Vis: Preko Perkovića na pučinu

Na ostrvu Visu, dalmatinskom, daleko u Jadranu, bio sam samo jedanput, a priviđa mi se da ga neprestano posećujem. Kao u onom danu kada sam u Split prispeo ranim jutarnjim vozom. Preko Perkovića. Sav omamljen dimom iz parne lokomotive. Pamtim kako sa ocem hodam još nerazbuđenom splitskom lukom. Sav na ivici panike.

More nedelja 4.11. 14:27 Komentara: 7
strana 1 od 3 idi na stranu