Foto: Printskrin/Prva TV
Foto: Printskrin/Prva TV

"Važne za energetski i duhovni prosperitet sveta": Novak Đoković obišao bosanske piramide VIDEO

Podeli

Novak Đoković boravio je prošle nedelje u "bosanskim piramidama". Đoković je meditirao na brdu Visočica zajedno sa domaćinom, arheologom i pronalazačem dr Semirom Osmanagićem.

Pronalazak dr Osmanagića nazvao je "važnim za energetski i duhovni prosperitet sveta". Prema rečima domaćina, boravio je u trodnevnoj poseti sa roditeljima i obišao je piramide Sunca, Meseca, praistorijske podzemne tunele Ravne, od šest koliko ih je otkriveno, ulazio je u dva i posetio prelepi park Ravne dva i bio je zaista impresioniran.

"Imamo fenomen, perfektnu orjentaciju piramida prema četiri strane sveta, imamo energetske fenomene, naši istraživači dokazuju da su piramide energetske mašine, a ne grobnice za faraone kako su nas pogrešno učili. Bazirano na organskom materijalu koji smo otkrili između betonskih blokova, starost piramida je 29200 godina plus minus 400 godina", kaće dr Osmanagića za TV Prva.

Kako kaže , pimili su ga kao najmlađeg člana ruske akademije prirodnih nauka gde je još 25 nobelovaca, a sve zato što su ruski naučnici bili i potvrdili da su bosanske piramide najveće na svetu.

Osim toga, one imaju i veliku primenu.

"Naša prednost je što mi merimo vrlo specifične frekvencije na bosanskim piramidama, u tunelima imamo visoku koncentraciju negativnih jona što omogućava lekovita svojstva. Kad govorimo o praktičnoj primeni energije piramida, to su komunikacija, zaštita zdravlja, unapređenje molekularne strukture vode, hrane imuniteta, naših duhovnih sposobnosti".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 431 idi na stranu