Izvor: B92

Ambasador Egipta u Srbiji Amr Aldžovali obavestio je naše turiste da ne postoje restrikcije u odmaralištima u toj zemlji.

Naime, turisti iz Srbije obratili su se ambasadi Egipta sa pitanjem da li je dozvoljen pristup kafićima i restornima u Hurgadi i Egiptu generalno na šta je Aldžovali odgovorio potvrdno.

"Srećan sam što mogu da podelim sa turistima iz Srbije da ne postoje ograničenja za dnevni pristup hotelima i odmarališnim plažama u Hurgadi i širom zemlje", stoji u ambasadorovoj pisanoj izjavi.

Da li je Egipat postao "nova Grčka"?

Restorani, kafići i drugi turistički sadržaji u Hurgadi trebalo bi da budu dostupni do ponoći i u skladu sa njihovim radnim vremenom, piše u saopštenju.

"Srdačno pozdravljam drage srpske turiste da posete Egipat, da uživaju u prijatnoj klimi u ovo doba godine i da osete i učestvuju u tradicionalnoj kulturi gostoprimstva i praznika", zaključio je Aldžovali.

Podeli:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.