Foto: Depositphotos/ bloodua
Foto: Depositphotos/ bloodua

Očajnička vremena, očajnički potezi: Crna Gora nudi smeštaj sa i do 70 odsto popusta

Podeli

Odziv hotelijera i ostalih turističkih delatnika Crne Gore na akciju "Ljetuj doma" je iznad svih očekivanja. Kako je "Pobjedi" rekao Andrija Ćetković iz agencije Infinity Marketing, koja je osmislila akciju, hotelijeri odlično razumeju trenutnu situaciju i smisao akcije i u njoj vide jedan od modela kako napuniti makar deo ovosezonskih smeštajnih kapaciteta.

"Pohvalili bismo i njihovu izdašnost prilikom formiranja popusta za našu akciju koja je stvarno izuzetna i u nekim slučajevima ide i do 70 odsto", kaže Ćetković.

On ističe da je akcija izuzetno prihvaćena među Crnogorcima i da će mnogi od njih ovog leta uz pomoć ove akcije posetiti neki od hotela na moru ili lokacija na severu države koje su im odavno bile na check-listi, ali nisu bili u mogućnosti do sad da ih posete.

U agenciji smatraju da je jako važna solidarnost, posebno u teškim vremenima kao što su ova, a dodaje i da su posvećeni i promeni svesti građana kada su u pitanju ekologija i očuvanje prirodne sredine.

"Baš iz tog razloga smo pokrenuli niz akcija, kao što su deljenje cegera od prirodno razgradivih materijala i trudimo se da sve promotivne materijale koje proizvodimo kao agencija budu od ekološki pruhvatljivih materijala", naglašava Ćetković.

Na ideju "Ljetuj doma" su došli u vremenu karantinskih dana razmišljajući o posledicama koje bi pandemija mogla da ostavi da privredu Crne Gore, a posebno na njen ključni segment – turizam.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 547 idi na stranu