Izvor: B92

Još niste isplanirali letovanje? Imamo rešenje za vas!

Turistička agencija Filip Travel i 92 putovanja vode 15 čitalaca našeg sajta na desetodnevno uživanje u mirisu mora, šumu talasa, leškaranju na plaži, buzukiju i šetnji maslinjacima...

Foto: porojnicu/depositphotos.com

Pogodili ste, vodimo vas u Grčku.

Sve što je potrebno da uradite jeste da do 17. jula redovno i pažljivo čitate 92 putovanja.

Tokom narednih mesec dana pisaćemo o brojnim destinacijama na koje Filip Travel vodi svoje putnike. Vaš zadatak biće da, kada postavimo pitanje, odgovorite tačno i navedete o kojoj smo destinaciji pisali u prethodnom tekstu.

Čitalac koji prvi tačno odgovori na pitanje postavljeno tog dana biće nagrađen putovanjem za dve osobe na jednu od tri destinacije - Tasos, Kefalonija i Olimpijska regija.

Ime dobitnika objavićemo narednog dana na našem sajtu, a nagradna putovanja biće organizovana krajem avgusta i početkom septembra.

Ukupno, do 17. jula objavićemo 15 tekstova i 15 najbržih čitalaca nagraditi putovanjem u zemlju starih Helena, najomiljeniju letnju destinaciju srpskih turista.

Dobitnici će uživati u paket-aranžmanu koji uključuje plaćen apartmanski smeštaj i autobuski prevoz, a o detaljima putovanja biće obavešteni od agencije Filip Travel.

Pravila takmičenja pročitajte u PDF fajlu.

Podeli:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.