Izvor: B92

Zbog svog specifičnog izgleda i položaja, ova atrakcija redovno nalazi svoje mesto na listama najlepših na svetu.

One&Only Reethi Rah je ime luksuznog rizorta sa 5 zvezdica na Maldivima. Ime u prevodu znači "prelepo ostrvo", koje je smešteno na veličanstvenom North Male u ovoj južnoazijskoj državi.

Foto: gettyimages/Philip Ramey Photography, LLC

Koralno ostrvo North Male prostire se usred Indijskog okeana, a poznato je po svojim spektakularnim lagunama, peščanim plažama, ali i "beskrajnom bazenu", čiji izgled prkosi zdravom razumu, prenosi Pun kufer.

Vlasnici Reethi Raha su u sklopu jedne od oko sto privatnih vila na ostrvu izgradili bazen koji izgleda kao da pluta po okeanu. Tačnije, izgradili su džakuzi usred bazena koji ulazi 30 metara u lagunu, zbog čega se korisnicima čini kao da žive na vodi.

Voda u bazenu dopire samo do struka, ali je ovo mesto za relaksaciju namenjeno isključivo starijima od 18 godina. Uz to, treba znati da se noćenje u villi One&Only Reethi Raha s ovakvim pogledom naplaćuje oko 2.250 američkih dolara.

Podeli:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.