foto: Ananti Resort, Recidences & Beach Club / instagram
foto: Ananti Resort, Recidences & Beach Club / instagram

Jedan od najluksuznijih hotela stiže na najlepši deo crnogorske obale

Podeli

Crna Gora otvara svoja vrata neverovatnom Ananti Resort, Residences & Beach Club odmaralištu ovog leta…

Ovaj luksuzni resort će biti smešten u sred neverovatne obale, između gradova koji su pod zaštitom Uneska, a imaće svoju privatnu plažu, osam privatnih vila sa tri do četiri spavaće sobe od oko 500 m2 prostora i četrnaest apartmana površine do 114 m2.

Ananti će takođe biti prvi hotel u Crnoj Gori koji je član The Leading Hotels of The World grupe, a biće okarakterisan mešavinom azijske, bliskoistočne i mediteranske elegancije u svom dizajnu i arhitekturi.

Dizajniran da akcentuje lepotu svog prirodnog okruženja, ovaj spektakularni hotel će biti u savršenoj harmoniji sa okolnim pejzažem, dok će dizajn enterijera biti inspirisan besprekornom prirodom.

Svaka nezavisna vila koje će biti deo ovog odmarališta imaće svoj privatni bazen i predivni deo za uživanje u eksterijeru, sa prostranim terasama i slikovitim pogledom na more.

Gosti će takođe moći da uživaju u privatnim spa centrima, teretanama, đakuziju sa pogledom na more, nekoliko soba za relaksaciju, predivnim terasama za obedovanje sa odeljcima za pripremu hrane i roštiljanje, privatnoj recepciji i neverovatnom infiniti bazenu. Svi apartmani su okrenuti prema moru, a imaće svoja privatna kupatila, prostrane dnevne sobe i trpezarije i udobne, otvorene terase.

Što se obedovanja tiče, opcije će biti raznolike i preukusne, a u ponudi će biti azijski fusion restoran, sa mediteranskim sastojcima i azijskim receptima. Svi apartmani imaju cene koje će početi od oko 440 dolara za jednu noć, dok će privatne vile koštati 1.600 dolara po noćenju, piše "LuxLife".

Pratite 92Putovanja na Instagramu!
strana 1 od 20 idi na stranu