Izvor: B92

Kao da sva lepota Bodruma nije bila dovoljna, ovu titulu tursko letovalište potvrdilo je najnovijim “Lujo Bodrum A`la Carte All Inclusive“ hotelom koji se trenutno smatra najluksuznijim na Egeju.

Lujo 5*

Reč je o hotelu s predznakom superluksuznog smeštajnog objekata osposobljenog da gostima pruži maksimalno uživanje uz niz atraktivnih sadržaja.

foto: promo

Hotel Lujo, od centra Bodruma udaljen je 20 kilometara, odnosno samo 15 od aerodroma, a nalazi se na privatnoj peščanoj plaži prekrivenoj sitnim belim peskom.

Izlaz pravo iz sobe na bazen

Jednostavna, a elegantna arhitektura naglašava prirodne boje i pogled na Egejsko more. Hotel je idealan za sve one koji žele da pronađu mir i tišinu u prirodi, za porodice sa decom, ali i mlade željne zabave. Tako imate Escape Beach namenjenu za relaksaciju, Joy Beach za roditelje sa decom i Indigo Beach Club ako volite muziku i koktele. Tri potpuno različite plaže na jednom kilometru.

Restorani su posebna priča. Shodno tome, hotel „Lujo“ vodi vas i na gurmansko putovanje sa sedam različitih restorana sa šefom kuhinje Mustafom Gunduzom i njegovim inovativnim timom na čelu. Osnovni restoran hotela Lujo otvoren je 24 sata uz napomenu da gosti imati priliku da konzumiraju specijalitete azijske, italijanske, turske i japanske kuhinje kao i steak specijalitete.

Hotel zauzima površinu od čak 90.000 m2. Gostima je na raspolaganju, u zavisnosti od afiniteta, čak 20 različitih tipova soba sa delimičnim ili direktnim pogledom na more raspoređenih u 13 kaskadnih, četvorospratnih ili dvospratnih blokova. Da je hotel razradio luksuz do najsitnijih detalja dokaz je to što vas u sobama očekuju kozmetički proizvodi marke Bulgari.

DeLuxe sobe sa terasom i džakuzijem predstavljaju idealno okruženje u beskrajnom plavetnilu Egeja, a porodični apartmani Laguna sa dve spavaće sobe pružaju vam direktan ulaz u bazen sa terase.

Kad smo već kod bazena, centralni je Fly Inn bazen u kojem se nalazi bar u sredini i oko kog se koncentriše čitav hotel. Drugi bazen na plaži Indigo Club namenjen je onima koji žele da uživaju u ritmu muzike. Važno je napomenuti da se bazeni tokom noći greju, pa zapravo ne morate ni da se presvlačite iz kupaćeg kostima.

Dakle, pored korišćenja ležaljki, suncobrana, teniskih terena, spa-centra, akva-parka sa 6 tobogana, unutrašnjeg bazena gostima, su na raspolaganju i 4 bazena na otvorenom od kojih je jedan sa morskom vodom.

Važno je napomenuti da hotel sadrži i određenu vrstu vrtića, pa tako bebe već od godinu dana mogu dobiti besprekornu negu i zabavu svakog prepodneva od 9 do 14 časova dok vi užvate na plaži sa partnerom.

Deo ponude ovog sjajnog hotela su i časovi ronjenja i plivanja, zatim i jedrenja i plesa, kao i usluge dadilje, koje se dodatno naplaćuju.

Hotel se već nalazi u ponudi aranžmana jedne turističke agencije u Srbiji.

Podeli:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.