Privatno ostrvo / screenshot
Privatno ostrvo / screenshot

Pet privatnih ostrva koje jeftino možete iznajmiti preko Airbnb-ja

Podeli

Zašto da iznajmljujete hotelske sobe kada možete imati čitavo ostrvo za sebe... Iako je Airbnb poznatiji po iznajmljivanju smeštaja po nižim cenama, sada postoji opcija za putnike koji žele potpunu izolovanost. Po ceni od 350 dolara po noćenju možete imati čitavo ostrvo za sebe!

Popa ostrvo, Panama

Panamska ostrva / screenshot
Panamska ostrva / screenshot

Povedite dvanaestoro svojih prijatelja na privatno ostrvo u jedan od pink bugalova na vodi. Doduše, nema peščanih plaža, ali privatno ostrvo Popa leži na prelepim koralima. A na ostrvu nećete biti u potpunosti sami – društvo će vam praviti veliki broj majmuna i preslatkih kinkažua. Noćenje za celu ekipu iznosi 400 dolara.

Bratska ostrva, El Nido Filipini

Bratska ostrva / thinkstock
Bratska ostrva / thinkstock

Sa nekim od najlepših plaža na svetu nalazi se na dva sata od El Nida i Filipina. Na ostrvu će vas čekati i posluga – čistačica i čovek sa čamcem koji je spreman u svakom trenutku da vas odveze gde poežlite. Na ostrvu se nalazi i prelepa džungla za one kojima je izležavanje na plaži dosadno. Noćenje iznosi 600 evra.

Hideaway Caye, Belize

Hideaway Caye, Belize
Hideaway Caye, Belize

Na samo 20 minuta od Portogala, u prevodu „veliko ostrvo“ prostire se na 250 kilometara kvadratnih, pa na njemu ima štošta da vidite. Za avanturiste je postoji i kameniti deo obale, ali i džungla. Nije sve kompletna divljina. Postoji pristanište za brodove, kao i posluga. Noćenje iznosi 1832 dolara.

Ilha Grande, Brazil

Ilha Grande, Brazil / thinkstock
Ilha Grande, Brazil / thinkstock

Bajkovito karipsko ostrvo na kom se nalaze tri kućice iz kojih direktno možete uskočiti u prozirno more. Vlasnici ostrva se nalaze u jednoj od tri kuće i na raspolaganju su vam tokom čitavog dana. Noćenje košta 500 dolara.

Ptičje ostrvo, Belize

Bird Island / screenshot
Bird Island / screenshot

Plutajući spa, prelepo maleno ostrvo sa minijaturnom bašticom. Na ostrvu može boraviti šestoro ljudi maksimalno, a ovaj deo smatra se jednim od najboljih za pecaroše. Noćenje košta 760 dolara.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 561 idi na stranu