Izvor: B92

Mnogi mladi se nalaze u dilemi kada je letovanje u pitanju – da li letovati sa društvom ili sa partnerom?

Dok će jedni letovati samo s partnerom, drugi će se pak na letovanje uputiti sa prijateljima. A ima i onih koji će i jedno, i drugo.

U bilo kom slučaju, istraživanja pokazuju da i veza, i prijateljstva prolaze kroz najveći test na letovanju.

Test počinje pre putovanja, prilikom dogovora o destinaciji. Nekad to ide lako, nekad se već na prvom koraku lome koplja. Čak i kada destinacija nije problematična, može vam smetati što vi sve organizujete, dok partner čeka da mu aranžman servirate sa mašnicom.

Ako to prebrodite, sledi samo putovanje tokom kog će se događati razne nepredviđene situacije. Zakasnićete na poslednji brodić koji vas vodi sa udaljene plaže, izgubićete ključeve od apartmana, ostati bez novca na polovini letovanja. Bićete gladni, izujedani od komaraca, izgorećete na suncu što je sve recept za ničim izazvane svađe sa partnerom.

Osim toga, brže ćete otkriti neke njegove osobine nego da se mesecima viđate u svom gradu. Videćete kako reaguje pod pritiskom, šta radi u neočekivanim situacijama, ume li da se raduje jednostavnim stvarima poput zalaska sunca ili se nikad ne smiruje.

Zanimljivo je da su i parovi toga svesni, pa u anketi grčke televizije ANT1 dosta njih kaže da će ići sa društvom na more, samo da bi sačuvali vezu.

Učestvujte u našoj anketi i recite nam sa kim ćete vi ove godine ići na more.

Podeli:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.