Sv. Stefan / thinkstock
Sv. Stefan / thinkstock

Zašto su Bekamovi izabrali Crnu Goru za porodično letovanje?

Podeli

Da se Crna Gora definitivno otvara za elitni turizam najbolji je dokaz dolazak Bekamovih na Sveti Stefan gde uživaju u prirodnim lepotama ove zemlje.

Prirodno, slavni par je zahtevao potpunu privatnost i mir, a gotovo niko nije uspeo da ih uslika i sve što se može videti su fotografije koje su sami kačili na mreže.

“Nakon mnogobrojnih poznatih javnih ličnosti koje su proteklih godina i decenija boravile u Budvi, ovu prestižnu turističku destinaciju ovih dana su izabrali i Dejvid i Viktorija Bekam, koji sa porodicom odmaraju na Svetom Stefanu“, potvrdila je za “92putovanja“ PR Turističke organizacije Budva Tijana Kotarac.

Plaža Jaz / thinkstock photo
Plaža Jaz / thinkstock photo

Kako tvrde dobro upućeni izvori, Dejvid sa decom krstari svakodnevno dok se Viktorija odmara na plaži i u spa-centru. Takođe se navodi i da su odseli u „Vili 112“ u kojoj su svojevremeno boravili i princ Čarls, glumica Sofija Loren, Novak Đoković sa porodicom, glumac Džeremi Ajrons i drugi. Noćenje u ovakvom apartmanu košta 7.000 evra, a na usluzi im je i restoran čiji je vlasnik Robert de Niro.

“Jedinstveni grad – hotel, mesto gde su se pre četiri godine venčali Novak i Jelena Đoković, najpoznatijem britanskom paru garantuje diskreciju, mir i potpuni odmor u predivnom ambijentu. Pored impozantne liste imena koja su ovde boravila i nesumnjivog kvaliteta smeštaja i usluga u objektu pod zakupom prestižnog brenda ’Aman resort’ intima je sigurno jedan od ključnih razloga koji svetsku elitu dovode u Budvu“

Stari grad u Budvi / thinkstock photo
Stari grad u Budvi / thinkstock photo

Prema najavama ToB i hotelijera ovo bi mogla da bude najuspešnija turistička godina do sada. Broj gostiju tokom prvih šest meseci, kao i prihodi od boravišne takse umnogome prevazilaze prošlogodišnja očekivanja, a niz manifestacija predviđen za septembar i oktobar garantuje produžetak turističke sezone.

Zanimljivo je da u hotelu „Splendind“ trenutno boravi i britanski virtuoz na violini i violi Najdžel Kenedi koji je nedavno održao koncert na gradskom trgu u Budvi.

“Rolingstonsi, Madona, Bred Pit i Anđelina Džoli, Kavali, Batistuta, Toti, Leni Kravic, Armand Asante ili Džeremi Ajrons birali su hotel ’Splendid’ u Bečićima. Heliodrom na krovu hotela i privatna jahta na desetak metara udaljenoj obali garantuju da ćete u prirodnim lepotama budvanske i crnogorske rivijere moći da uživate neometano, punim čulima“, kaže Tijana dodajući da svetski poznati blogeri, ekscentrični milioneri, članovi kraljevskih porodica birali su baš Budvu u prethodnom periodu.

Peti, jubilarni Sea Dance koji će se prvih dana septembra održati u Buljarici, na novoj lokaciji, u Budvu će pored Alice Merton i Nine Kraviz dovesti i zvanično najbolji svetski DJ duo Dimitri Vegasa i Like Mike-a. Prema njenim rečima, trenutno se u Budvi mogu videti i poznata imena regionalne filmske i pozorišne scene.

strana 1 od 14 idi na stranu