1. Sale... koja je poanta otići u Wadi Rum, kakvi penzioneri, zar je to jedino što si izvukao. Ponovo pišem... nisam bio ali sam iz prve ruke slušao impresiju čovjeka koji je prošao svijeta , pogledao sam i video sa tog putovanja i nije istina da ne možeš doživjeti ništa, jer tvoj komentar je nebulozan i hejterski, pogotovo kada te domaćin sprovede. Evo igrom slučaja jučer sam upoznao lično tog domaćina koji je uzvratio posjet na svadbi moga sina i upitao sam ga za ljepote Hrvatske jer je svadba bila na otvorenom na jednom brežuljku u zelenilu pa smo se prisjetili i Wadi Ruma koji je čista suprotnost pejzaža a opet toliko lijep i nestvaran.
  Možda mi se posreći ako se neke stvari poslože da i ja lično vidim tu ljepotu a tebi prijatelju mogao bih reći da baš nemaš pojma u životu jer ti je duša zarobljena.
  (omniameamecumporto, 22. maj 2022 06:54)

  # Link komentara

 2. Vadi Rum stvarno treba vidjeti, prava atrakcija, crvena pustinja, čudesne crvene stijene ,grad uklesan u kamenu.
  Deve, đipovi, specijalni vlak, sve kako bi vam olakšali putovanje. Ne nisam bio ali moram podijeliti impresiju koju mi je prenio sin koji je posjetio Izrael i usput pozvan u Jordan na jednu svadbu te su mu neizostavno pokazali i Vadi Rum, jer ne vidjeti tako nešto bio bi veliki propust.
  Vadi Rum je stvarno čudesno crven.
  Ali ako ništa drugo ovaj članak daje nam ideju da proguglamo malo i uvjerimo se u ljepote Jordana.
  (omniameamecumporto, 18. maj 2022 19:57)

  # Link komentara

 3. Ako želite pravo beduinsko iskustvo u Wadi ram, sigurno nećete ići u ove fensi kampove koji su uglavnom puni Američkih penzionera. Koja poenta ići u pustinju i biti u smeštaju koji je kao hotel u gradu.
  (Sale, 18. maj 2022 10:27)

  # Link komentara