1. usao u pekaru evropa u ulcinju kada sam progovorio srpski ova se pravila da ne razume a ceo lokal da me pojede, neka hvala to odavno vise nije ulcinj
  (acac, 25. januar 2022 08:16)

  # Link komentara

 2. @Dobrodošli u nešto tzv hrvatsko

  Nije tebi lako. Boka nikakve veze sa izmišljenim Hrvatima nema.
  Još u X veku se barski nadbiskup nazivao,dakle sam sebe, Primas Serbski. Iako Bar nije u Boki ima dosta katolika i bio je pod uticajem Venecije kao i celi Jadran. Kako Bar, tako ni Boka ni Dubrovnik ni većina Dalmacije nikad do početka XX veka veze nisu imali ni sa kakvim Hrvatima niti su znali za njih sa postoje. Bili su uvek katolici , ali svakako u srodstvu sa pravoslavcima Srbima iz zaleđa, a ti danas zovi kako hoćeš taj narod.
  Za razliku od vaših kraljeva za ovo postoje dokazi iz vremena o kome pričamo .
  A pročitaj malo o srpskim plemenima na moru Paštrovićima i Grbljanima koji su odmah do Boke. Pravoslavci Srbi bili od kad za sebe znaju.
  Crnogorci su danas po državljanstvu i to je ok, ali se nisu odrekli svog naroda pod naletima zapada očiglednim.
  (jojo, 24. januar 2022 01:29)

  # Link komentara

 3. Ciji zdravstveni turizam? Albanski?
  (POPE, 24. januar 2022 00:13)

  # Link komentara

 4. Vin, kazes Boka je zakon. Pa tamo je sve bastina Hrvatskog naroda. Stotine katolickih crkava, katedrala zastitnika Kotora, sv. Tripuna u Kotoru, otoci Gospa od Škrpjela i sv. Jurja, Bokeljska mornarica 809', svaki kamen, svaka ulica diše hrvatski, i ti kazes Boka je zakon :)
  (Dobrodosli u zaljev Hrvatskih svetaca., 22. januar 2022 15:52

  Ako bi to sto su katolici odredjivalo etnos onda bi dio Bokelja bili Hrvati ali vecina Bokelja se spustila iz zaledja Boke, primila katoličanstvo i to je to. Samo na Balkanu religija odredjuje etnos. Npr. Zmajevici iz Perasta bili su u rodbinskim vezama sa Petrovićima sa Njegusa jedni katolici drugi pravoslavni. Jedini Hrvati Boke su tivatski katolici koji su zbog posla u Arsenalu se tu i naselili za vrijeme Austrije, zanatlije iz Dalmacije i sa otoka. U Baru imate nekoliko hiljada katolika koji se izjašnjavaju kao Crnogorci jer nikakve veze sa Hrvatskom osim religije i sličnog jezika
  nemaju. Starokatolici.
  (Mr.Montenegro, 23. januar 2022 01:36)

  # Link komentara

 5. Ko voli da letuje u Albaniji, moze da ode do Ulcinja, Stoja, Ade Bojane.. Meni dobar dan na Albanskom i bele kapice po gradu ne prijaju na letovanju u bratskoj Crnoj Gori. Boka je zakon!
  (Vin, 22. januar 2022 12:08)

  Bele kapice na Adi Bojani? Pa prava su retkost na celoj Velikoj plaži drugar!!! Boravio sam i boraviću da dobrom delu CG primorja, odem često do Ade kad sam dole, i evo ne mogu da se setim da sam i jednu belu kapicu video. Istina nisam se šetao Ulcinjem uveče, preko dana ne puno ali jesam malo i ne mogu se setiti. Kao ni u Tuzi npr sa skoro 100% muslimanskog stanovništva. Ako dozvoliš sebi i, u prolazu, popričaš sa tim ljudima, pitaš ih nešto, dobićeš kulturan odgovor prijatelju, bar ja jesam, uvek! Albanija je nešto drugo, bar za mene, ne bih išao, jedino ako me žena baš smori ali zna ona sve, neće sigurno. Pozdravljam
  (Bradonja, 22. januar 2022 16:41)

  # Link komentara

 6. Vin, kazes Boka je zakon. Pa tamo je sve bastina Hrvatskog naroda. Stotine katolickih crkava, katedrala zastitnika Kotora, sv. Tripuna u Kotoru, otoci Gospa od Škrpjela i sv. Jurja, Bokeljska mornarica 809', svaki kamen, svaka ulica diše hrvatski, i ti kazes Boka je zakon :)
  (Dobrodosli u zaljev Hrvatskih svetaca., 22. januar 2022 15:52)

  # Link komentara

 7. Када сам прошао једне летње ноћи 2018. кроз центар Улциња осећао сам се као у Таџикистану. Медитеранска атмосфери је очигледно давно излапила.
  (Боле, 22. januar 2022 14:33)

  # Link komentara

 8. verovatno služe kokain???
  (Dragan, 22. januar 2022 14:16)

  # Link komentara

 9. Zdravstveni turizam u Ulcinju? Pa plivaju u smecu, putevi da gume oderes 10 puta, krave pasu po plazi? Ko je spreman da ga neko napravi budalom?
  (Amos Dundee, 22. januar 2022 14:01)

  # Link komentara

 10. Ma ajte molim vas. Kakav crni Ulcinj...
  (emmilia, 22. januar 2022 13:44)

  # Link komentara

 11. Lekovita Albanka
  (nikola, 22. januar 2022 13:25)

  # Link komentara

 12. za srbe?! da se osećam ko prase u teheranu
  (morem, 22. januar 2022 12:49)

  # Link komentara

 13. Ocigledno nasi nisu sposobni da budu top 1 u evropi i ako imamo dugu tradiciju banjskog turizma.Bolje da nam dolaze pevaljke i balkanci nego EU sportisti i EU penzioneri sirom Srbije na rehabilitaciju u banjama.Nismo sposobni ni marketing u EU da napravimo.Kako bi dosli kada nikada nisu culi za nase banje koje bi takodje mogle da se srede.
  (Turista, 22. januar 2022 12:09)

  # Link komentara

 14. Ko voli da letuje u Albaniji, moze da ode do Ulcinja, Stoja, Ade Bojane.. Meni dobar dan na Albanskom i bele kapice po gradu ne prijaju na letovanju u bratskoj Crnoj Gori. Boka je zakon!
  (Vin, 22. januar 2022 12:08)

  # Link komentara