Ponedeljak, 10.01.2022.

16:53

Gde je čaj skuplji – na Kopaoniku ili Zlatiboru? Na srpskim planinama paprene cene u lokalima

Izvor: Blic

Gde je èaj skuplji – na Kopaoniku ili Zlatiboru? Na srpskim planinama paprene cene u lokalima IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

54 Komentari

Sortiraj po:

Maca

pre 2 godine

@nista panika samo nauka, jeste videli kad ste ulazili da je obična buvara, pasulja i kupus ne jedete kuci, i treba da vas oderu.

OpichenaMamica

pre 2 godine

Kop-trenutno stanje
Cena kafe i tople cokolade 300-400 din, u centru i na stazi.
Cena vrhunske hrane u vrhunskom DolyBell restoranu, veoma pristojna, oko 900-1800 din porcija po osobi, palacinke 500 din...
Ne znam sta zamisljaju ljudi, da se jede i pije za DŽ, a pri tome sedis na ski stazi ili u centru skijalista.
U lokalima na stazama nismo jeli, tako da ne znam kakav je kvalitet hrane.
Lokal na stazi SKITULJKO, pite sa borovnicama odlicne i velike, 400 din.
Apartmanski smestaj za porodicu (3 clana), za 7 dana 390 eur sa svim taksama. Sve novo, lepo, cisto, prostrano... unutra vrhunski toplo, internet, TV...
Komplet oprema za 7 dana 4500 din po osobi.
Cene u supermarketima potpuno iste kao u Beogradu.
Zaiata ne znam na koji nacin jos mogu pohvaliti Kopaonik u ski sezoni. Sigurno cemo doci ponovo.

Biljana

pre 2 godine

Juce sam se vratila sa Kopaonika. Bila sa detetom 14 godina. Bozanstvena priroda. Skijanje..smestaj sa hranom bio 20 evra dnevno. Caj 100 dunara . Sok 150 din. Ko nece da ga sisaju moze i sa malo para da skija. Najam skija 4000 dinara za 7 dana.Jedino ski pas kosta puno. Nas dve se super provele za 700 evra.
Stvar izbora kako cete zimovati i na Kopaoniku. Zao mi je sto ne mogu da vam pokazem slike zalaska Sunca u bozanstvenoj prirodi...za tu lepotu i odmor cifra koju smo dale je skromna ...
I lepota koju smo dozivele vredi svaku paru koju smo dale.

Rade 74

pre 2 godine

Katastrofa ste postali sa cenama,još malo pa će biti pivo osam evra kao u Val Thorensu u Francuskoj.Do sada sam dolazio svake godine na Jahorinu ili Kopaonik ali ova sezona mi je zadnja.Jahorina vas prati u stopu.Sa ovakvim cenama ćete izgubiti dosta gostiju.Za Istu cenu mogu otići u Dolomite u Italiju,još mi je bliže iz Slovenije.Šteta,baš smo se navikli na vaše gostoprimstvo.

Sanja

pre 2 godine

Sto se tice Zlatibora, cene su sasvim pristupacne. Na Torniku su cene odlicne, a konobari extra ljubazni. Samo sto je ogromna guzva!

Mila

pre 2 godine

Kakotako kometarusete bez isnova.Pa u Beogradu su bezibrazno skupi kafici i redtorani.Caj sam plstila 250 dinara,a skup vam Zlatibir gde je caj 150.

cacanin

pre 2 godine

3 evra skupa kafa u hotelu?
(joca, 10. januar 2022 19:37)

Ovo nije hotel već drveno sklepana birtija sa smrdljivim i neupotrebljivim toaletom.

Stefan

pre 2 godine

@Ništa panika samo nauka
I ti ides u etno restoran u trenerci, malo se ne uklapas u ambijent. Na stranu cene, sedeo sam prosle godine u kafani bas kod jezera na Zlatiboru, onako starinski restoran, sve lepo izgleda, porucili smo supruga i ja pasulj sa kobasicom i jos ponesto. E ovako, pamtim dane dok sam jeo u studentskoj menzi u Nisu, ne znam gde sve nisam jeo, ali ovako nesto lose nisam probao. Mi smo se samo pogledali. Kobasica je imala ukus nekog metala, pasulj kao da je tek odledjen pa podgrejan, onako raspada se. Bili smo bas gladni ali nismo mogli to da jedemo, gricnuli smo malo salate, sira i otisli.

as

pre 2 godine

Nije samo što je skupo nego je usluga katastrofa.Žalimo se na druge a kod nas je usluga užasna.Konobara čekaš po sat vremena.Piksle ne menjaju uopšte.Ovo pričam za Zlatibor.Vratio sam se pre 3 dana i video našu seljanu.Tako ako mora da bude skupo daj mi uslugu i kvalitet.

navijac

pre 2 godine

Ne znam zasto se zalite, pa ne mislite valjda na Kopu da popijete pice za 100din? Cene uopste nisu prevelike, ili nikad niste bili na planini. Ja sam 2012 godine u Francuskim alpima pice placao 5 eura, ispod toga nije imalo, a koliko je sada boga pitaj. Bugarska je najjeftinija pa opet tamo nemate pivo ispod 2,5 eura. Meni na Kopaoniku vise smeta ogromna cena smestaja. Pa 2000eura je 7 dana u bilo kom hotelu na planini, a za te pare mogu da biram koje god hocu skijaliste u evropi, a ne da idem na Kop da se guram sa jos njih 20 hiljada. U pomenutoj Bugarskoj hoteli iste kategorije su 50% jeftiniji nego na Kopu, a nista Borovec i Pamporovo nisu losiji od Kopa. Tako da sto se mene tice, pristao bih da placam i duplo vecu cenu pica samo da su cene smestaja normalnije a guzve manje.

Brutus

pre 2 godine

Skuplje nego na Alpima.
(Pavlov, 10. januar 2022 17:36)

A sta je to majke ti skuplje? Odličan apartman blizu staze iznad granda 80 - 100 eur za 4 - 5 osoba u sred sezone, hrana i piće kao u beogradu, ski pass 30 - 50% jeftiniji nego u Austriji. Kop je ozbiljan ski centar naročito za te pare. Ne računam onih par snobovskih hotela, ali i toga ima u alpima.

Ceres

pre 2 godine

A posle toga rade 3 meseca da nadoknade potroseno. Mnogo ste kompleksasi, zemljaci... Pozdrav iz Aachena
(heja BVB,Dortmund Deutscher Meister, 10. januar 2022 18:34)

Evo druže aj u sto marke da ja i moje društvo imamo bolji standard nego 80% gastosa. Svi smo pošteno zaposleni, niko privatnu firmu, pola bez fakulteta. I takvih o kojima ti pišeš ovde na kopu ima u rangu statistike greške. A, ko je kompleksaš znamo po kasarnama koje pravite da bi bili 2 nedelje godišnje u njima.

Dachazvezda

pre 2 godine

Sve je to ok... i malo...
Za IG, za FB, mora da se ima!!
Žika Pavlović mentalitet - nek se priča!!
Treba - treba čaj da bude 500,600 :)))
Daće influenseri, tiktokeri, blogeri, bukeri, menadzeri, dunsteri, majmuni...

Nek uzivaju, sta mi slika tu račune :)))

milan d

pre 2 godine

Sisajte ovce koje dolaze i placaju vam nesto sto ni blizu ne kosta. Jeftiniji je Davos od Kopaonika. Ali nema veze ovce se sisaju dok imaju buni.

Goran

pre 2 godine

Šta je vama, pa u centru u hotelima odavno nema mesta. Cene idu do 4-5 hiljada evra za 7 dana smestaj u tim hotelima i sve je popunjeno do kraja februara. Kome su namenjeni ti čajevi? Pa masnoplateznim gostima koji neće ni da se osvrnu na cenu čaja od 350 dinara. I da, ne postoji ta korona koja ce da zaustavi te profite.

Miki

pre 2 godine

Šišaj ovce
(ANALiticar, 10. januar 2022 17:48)

Sta sisaj ovce, pogledaj malo cene smeštaja po tim hotelima gde su čajevi toliko. Kakve ovce? Ima ljudi ne znaju šta će s parama i ima ih mnogo. Zabole njih za šišanje ovaca, trose, uzivaju za sve pare i ne osvrcu se. Jel si ti cuo za socijalne razlike? E pa znas, u Srbiji su izrazene.

Kalinari

pre 2 godine

Radim na Bledu, kod nas u restoranu je caj 4.2 evra, plus ako hoces med jos evro preko. Mozete da se ljutite koliko hocete, ali da sam ja jedan od vlasnika na Zlatiboru, stavio bih cenu caja 600 dinara. Nema tu empatije, to je masovni turizam i cist biznis. :)

Stefan

pre 2 godine

Bio sam na Kopaoniku do pre nekoliko dana i jesu cene ovakve. U centru je skupo (relativno u odnosu na Beograd), na stazama jos skuplje. U odnosu na proslu godinu su svi podigli cene 20-40%. Ali s obzirom na COVID situaciju, ove godine i nije bilo previse izbora za skijanje.

sto mu gromova

pre 2 godine

Ne znam druze gde si to bio i pijo. Za Novu godinu na Zlatiboru u centru, platio kafu 165din, caj isto, mislim da je viski bio 330din. Sve normalno majstore.

Lemi

pre 2 godine

Ima i u Beogradu kafica i restorana gde su cene 3 puta vece nego na drugim mestima, ali tu ne placas pice vec status. Mi smo letos na Zlatiboru obisli puno toga, svuda su cene bile korektne, ali iskreno nismo zalazili u one najfensi lokale jer nam se tamo nije ni svidjala atmosfera a ni njuske koje tu borave. E sad, ako ste fenseraj koji zeli da sve sljasti, onda caj treba da platite ne 350, vec 1500rsd.

Мина

pre 2 godine

Нема љутње, не ићи тамо где је папрено скупо, већ према платежној моћи, а када у тим пренадуваним локалима буде више празних столица, сами ће цене свести на неку разумну меру, направиће "спуст", да употребим скијашки термин.

SilaN

pre 2 godine

... srpski seljački smiso za turizam... sve na gomili, sve ko vašar... nigde duše, nigde lepote planina... ko nije bio u lepim selima Austrije, Italije, Francuske, Bavarske... taj se slabo zime na zimovao... sve su iništili korimpirani političari i pohotni investitori... šteta naneta Zaltiboru i Kopaoniku, a uskoto i Jahorini, je nenadoknadiva... jedino da se pojavi neki snažan političar i sve to poruši i preuredi u nekom sasvim drugom, ruralnom, planinskom stilu, gde su skijališta skijališta, a smeštaj je smeštaj...

TnT

pre 2 godine

Ručasmo pre neki dan supruga i ja kod Leke na Zlatiboru,drvena straćara čekali sat vremena,klupe drvene neobrađene umalo ne pocepah trenerku.Ceh beše 2520 din i to za jedan svadbarski kupus 850din,pasulj sa kobajom 890din,salata svež kupus 300din,2 pića i 2 lepinje.Tad i nikad više kod Leke.Možeš ti da zidaš cenu ali moraš malo da poradiš i na usluzi i ambijentu u lokalu.
(Ništa panika samo nauka, 10. januar 2022 17:42)

Dao sam ti plus za iscrpnost i autenticnost izlaganja, ali tebra sto u tresi ides sa zenom (cak i svojom) na rucak ;) Pa jos zima...

Šumadinac

pre 2 godine

Idem na skijanje na Avalu. Piće povoljno, pečenje takođe, prenoćište odlično. Ko voli nek izvoli u beton Zlatibora na šišanje!

sofronije

pre 2 godine

Ne razumem u cemu je problem, hoces jeftino pice, odes u lokalnu kafanu u Dimitrovgradu, ili ispred dragstora... Hoces slike na Instagramu i Facebooku sa skijalista, e pa to kosta... Kao i za zivot, ko nema para zivi u Ovci, Ripnju, Bolecu, ko ima i zeli da deli zivotni prostor sa sebi slicnima ide u Beograd na vodi i slicna mesta za takve osobe... Ja sam licno pristalica prigradskog zivota a ako se uzelim planine, postoje mnogo lepse planine u Srbiji od Zlatibora i Kopaonika... Samo je pitanje da li i vi zelite planinu, odmor i uzivanje u carima planine ili zelite slike za Instagram, sljokice, zvezdice i sl... Sve ima svoju cenu... I svaka roba ima svoga kupca... Ja se samo nadam da ce ovi sa Kopaonika i Zlatibora tamo i da ostanu, da im se nece siriti sfera interesovanja na ostatak zemlje...

Biciklista

pre 2 godine

Skupo je, ali se isplati raznim selfijima i pričama u društvu. Nije važno koliko košta čaj, već koliko koštate vi koji ste ga pili tako skupog.

Црни Оскар

pre 2 godine

Светске цене А ПЛАТЕ ( и пензије ) оних радника који услужују? Као и свуда у Србији, ... гориво скупо ( лоше ) точиоци колико зарађују?! роба широке потрошње скупа а колико зарађују продавци касирке!? путарине скупе, путеви лоши као и зараде малобројних путара ... па ко толико клепа!? па паразити на власти. то јест криминалци и њихове фамилије и кумови .. ала знамо уредити државу "свака нам част", џабе факултети, институцијеи, академије, судови, инспекције ... имамо лепу земљу а држава катастрофа, уређују је ђикани који пре него су постали "газде" и "политичари" ни фијоку коју су добили од маме и тате на служење нису били кадри уредити. Увозимо лук и пасуљ из Азије и тиме хранимо децу да би их као једини артикал извезли на светску пијацу понуде, али нам зато једино задуживање иде од руке. Знате неко дете политичара, судија, инспектора ... да услужује у ресторанима или мота каблове!?

mihajlo

pre 2 godine

Bio sam na Kopu dve godine u jeku sezone. Može se naći čaj i za 120 dinara. Gospoda navikla da piju čaj na eksluzivna mesta. Poruka za njih: Kad već ulazite, spremite lovu.

strucnost ispred politike

pre 2 godine

na kopaoniku se skija na zaltiboru bleji, na kopaoniku sezona traje 3 meseca a na zlatiboru 12. tako da, kop nije skuplji od zlatibora.

Ništa panika samo nauka

pre 2 godine

Ručasmo pre neki dan supruga i ja kod Leke na Zlatiboru,drvena straćara čekali sat vremena,klupe drvene neobrađene umalo ne pocepah trenerku.Ceh beše 2520 din i to za jedan svadbarski kupus 850din,pasulj sa kobajom 890din,salata svež kupus 300din,2 pića i 2 lepinje.Tad i nikad više kod Leke.Možeš ti da zidaš cenu ali moraš malo da poradiš i na usluzi i ambijentu u lokalu.

Igorka

pre 2 godine

Bio na Bjelašnici pre 10 dana.
U kafiću "Mećava", na samoj stazi, srednja pica i espreso ukupno 7 maraka!
Drugi put pomfrit uz koji ide Koka kola i espreso, takođe 7 maraka, oko 430 dinara.
Prošle godine bio na Jahorini, veoma slična situacija.
Ko ne veruje, neka proveri...

Nikola

pre 2 godine

S obzirom da se bezobrazno krade, otima, pere i rade mutni poslovi svih vrsta kao i to da na navedene planine i mesta ide klijentela koja je do novca stigla na navedene načine, ne bi trebalo da se ljute na kolege mafijaše koji i drže ta odmarališta i razne kafiće. Mislite malo o tome...

Ništa panika samo nauka

pre 2 godine

Ručasmo pre neki dan supruga i ja kod Leke na Zlatiboru,drvena straćara čekali sat vremena,klupe drvene neobrađene umalo ne pocepah trenerku.Ceh beše 2520 din i to za jedan svadbarski kupus 850din,pasulj sa kobajom 890din,salata svež kupus 300din,2 pića i 2 lepinje.Tad i nikad više kod Leke.Možeš ti da zidaš cenu ali moraš malo da poradiš i na usluzi i ambijentu u lokalu.

Nikola

pre 2 godine

S obzirom da se bezobrazno krade, otima, pere i rade mutni poslovi svih vrsta kao i to da na navedene planine i mesta ide klijentela koja je do novca stigla na navedene načine, ne bi trebalo da se ljute na kolege mafijaše koji i drže ta odmarališta i razne kafiće. Mislite malo o tome...

sofronije

pre 2 godine

Ne razumem u cemu je problem, hoces jeftino pice, odes u lokalnu kafanu u Dimitrovgradu, ili ispred dragstora... Hoces slike na Instagramu i Facebooku sa skijalista, e pa to kosta... Kao i za zivot, ko nema para zivi u Ovci, Ripnju, Bolecu, ko ima i zeli da deli zivotni prostor sa sebi slicnima ide u Beograd na vodi i slicna mesta za takve osobe... Ja sam licno pristalica prigradskog zivota a ako se uzelim planine, postoje mnogo lepse planine u Srbiji od Zlatibora i Kopaonika... Samo je pitanje da li i vi zelite planinu, odmor i uzivanje u carima planine ili zelite slike za Instagram, sljokice, zvezdice i sl... Sve ima svoju cenu... I svaka roba ima svoga kupca... Ja se samo nadam da ce ovi sa Kopaonika i Zlatibora tamo i da ostanu, da im se nece siriti sfera interesovanja na ostatak zemlje...

Igorka

pre 2 godine

Bio na Bjelašnici pre 10 dana.
U kafiću "Mećava", na samoj stazi, srednja pica i espreso ukupno 7 maraka!
Drugi put pomfrit uz koji ide Koka kola i espreso, takođe 7 maraka, oko 430 dinara.
Prošle godine bio na Jahorini, veoma slična situacija.
Ko ne veruje, neka proveri...

SilaN

pre 2 godine

... srpski seljački smiso za turizam... sve na gomili, sve ko vašar... nigde duše, nigde lepote planina... ko nije bio u lepim selima Austrije, Italije, Francuske, Bavarske... taj se slabo zime na zimovao... sve su iništili korimpirani političari i pohotni investitori... šteta naneta Zaltiboru i Kopaoniku, a uskoto i Jahorini, je nenadoknadiva... jedino da se pojavi neki snažan političar i sve to poruši i preuredi u nekom sasvim drugom, ruralnom, planinskom stilu, gde su skijališta skijališta, a smeštaj je smeštaj...

strucnost ispred politike

pre 2 godine

na kopaoniku se skija na zaltiboru bleji, na kopaoniku sezona traje 3 meseca a na zlatiboru 12. tako da, kop nije skuplji od zlatibora.

Мина

pre 2 godine

Нема љутње, не ићи тамо где је папрено скупо, већ према платежној моћи, а када у тим пренадуваним локалима буде више празних столица, сами ће цене свести на неку разумну меру, направиће "спуст", да употребим скијашки термин.

Црни Оскар

pre 2 godine

Светске цене А ПЛАТЕ ( и пензије ) оних радника који услужују? Као и свуда у Србији, ... гориво скупо ( лоше ) точиоци колико зарађују?! роба широке потрошње скупа а колико зарађују продавци касирке!? путарине скупе, путеви лоши као и зараде малобројних путара ... па ко толико клепа!? па паразити на власти. то јест криминалци и њихове фамилије и кумови .. ала знамо уредити државу "свака нам част", џабе факултети, институцијеи, академије, судови, инспекције ... имамо лепу земљу а држава катастрофа, уређују је ђикани који пре него су постали "газде" и "политичари" ни фијоку коју су добили од маме и тате на служење нису били кадри уредити. Увозимо лук и пасуљ из Азије и тиме хранимо децу да би их као једини артикал извезли на светску пијацу понуде, али нам зато једино задуживање иде од руке. Знате неко дете политичара, судија, инспектора ... да услужује у ресторанима или мота каблове!?

Miki

pre 2 godine

Šišaj ovce
(ANALiticar, 10. januar 2022 17:48)

Sta sisaj ovce, pogledaj malo cene smeštaja po tim hotelima gde su čajevi toliko. Kakve ovce? Ima ljudi ne znaju šta će s parama i ima ih mnogo. Zabole njih za šišanje ovaca, trose, uzivaju za sve pare i ne osvrcu se. Jel si ti cuo za socijalne razlike? E pa znas, u Srbiji su izrazene.

mihajlo

pre 2 godine

Bio sam na Kopu dve godine u jeku sezone. Može se naći čaj i za 120 dinara. Gospoda navikla da piju čaj na eksluzivna mesta. Poruka za njih: Kad već ulazite, spremite lovu.

Biciklista

pre 2 godine

Skupo je, ali se isplati raznim selfijima i pričama u društvu. Nije važno koliko košta čaj, već koliko koštate vi koji ste ga pili tako skupog.

TnT

pre 2 godine

Ručasmo pre neki dan supruga i ja kod Leke na Zlatiboru,drvena straćara čekali sat vremena,klupe drvene neobrađene umalo ne pocepah trenerku.Ceh beše 2520 din i to za jedan svadbarski kupus 850din,pasulj sa kobajom 890din,salata svež kupus 300din,2 pića i 2 lepinje.Tad i nikad više kod Leke.Možeš ti da zidaš cenu ali moraš malo da poradiš i na usluzi i ambijentu u lokalu.
(Ništa panika samo nauka, 10. januar 2022 17:42)

Dao sam ti plus za iscrpnost i autenticnost izlaganja, ali tebra sto u tresi ides sa zenom (cak i svojom) na rucak ;) Pa jos zima...

Lemi

pre 2 godine

Ima i u Beogradu kafica i restorana gde su cene 3 puta vece nego na drugim mestima, ali tu ne placas pice vec status. Mi smo letos na Zlatiboru obisli puno toga, svuda su cene bile korektne, ali iskreno nismo zalazili u one najfensi lokale jer nam se tamo nije ni svidjala atmosfera a ni njuske koje tu borave. E sad, ako ste fenseraj koji zeli da sve sljasti, onda caj treba da platite ne 350, vec 1500rsd.

Dachazvezda

pre 2 godine

Sve je to ok... i malo...
Za IG, za FB, mora da se ima!!
Žika Pavlović mentalitet - nek se priča!!
Treba - treba čaj da bude 500,600 :)))
Daće influenseri, tiktokeri, blogeri, bukeri, menadzeri, dunsteri, majmuni...

Nek uzivaju, sta mi slika tu račune :)))

Goran

pre 2 godine

Šta je vama, pa u centru u hotelima odavno nema mesta. Cene idu do 4-5 hiljada evra za 7 dana smestaj u tim hotelima i sve je popunjeno do kraja februara. Kome su namenjeni ti čajevi? Pa masnoplateznim gostima koji neće ni da se osvrnu na cenu čaja od 350 dinara. I da, ne postoji ta korona koja ce da zaustavi te profite.

Kalinari

pre 2 godine

Radim na Bledu, kod nas u restoranu je caj 4.2 evra, plus ako hoces med jos evro preko. Mozete da se ljutite koliko hocete, ali da sam ja jedan od vlasnika na Zlatiboru, stavio bih cenu caja 600 dinara. Nema tu empatije, to je masovni turizam i cist biznis. :)

Stefan

pre 2 godine

@Ništa panika samo nauka
I ti ides u etno restoran u trenerci, malo se ne uklapas u ambijent. Na stranu cene, sedeo sam prosle godine u kafani bas kod jezera na Zlatiboru, onako starinski restoran, sve lepo izgleda, porucili smo supruga i ja pasulj sa kobasicom i jos ponesto. E ovako, pamtim dane dok sam jeo u studentskoj menzi u Nisu, ne znam gde sve nisam jeo, ali ovako nesto lose nisam probao. Mi smo se samo pogledali. Kobasica je imala ukus nekog metala, pasulj kao da je tek odledjen pa podgrejan, onako raspada se. Bili smo bas gladni ali nismo mogli to da jedemo, gricnuli smo malo salate, sira i otisli.

navijac

pre 2 godine

Ne znam zasto se zalite, pa ne mislite valjda na Kopu da popijete pice za 100din? Cene uopste nisu prevelike, ili nikad niste bili na planini. Ja sam 2012 godine u Francuskim alpima pice placao 5 eura, ispod toga nije imalo, a koliko je sada boga pitaj. Bugarska je najjeftinija pa opet tamo nemate pivo ispod 2,5 eura. Meni na Kopaoniku vise smeta ogromna cena smestaja. Pa 2000eura je 7 dana u bilo kom hotelu na planini, a za te pare mogu da biram koje god hocu skijaliste u evropi, a ne da idem na Kop da se guram sa jos njih 20 hiljada. U pomenutoj Bugarskoj hoteli iste kategorije su 50% jeftiniji nego na Kopu, a nista Borovec i Pamporovo nisu losiji od Kopa. Tako da sto se mene tice, pristao bih da placam i duplo vecu cenu pica samo da su cene smestaja normalnije a guzve manje.

Šumadinac

pre 2 godine

Idem na skijanje na Avalu. Piće povoljno, pečenje takođe, prenoćište odlično. Ko voli nek izvoli u beton Zlatibora na šišanje!

milan d

pre 2 godine

Sisajte ovce koje dolaze i placaju vam nesto sto ni blizu ne kosta. Jeftiniji je Davos od Kopaonika. Ali nema veze ovce se sisaju dok imaju buni.

sto mu gromova

pre 2 godine

Ne znam druze gde si to bio i pijo. Za Novu godinu na Zlatiboru u centru, platio kafu 165din, caj isto, mislim da je viski bio 330din. Sve normalno majstore.

as

pre 2 godine

Nije samo što je skupo nego je usluga katastrofa.Žalimo se na druge a kod nas je usluga užasna.Konobara čekaš po sat vremena.Piksle ne menjaju uopšte.Ovo pričam za Zlatibor.Vratio sam se pre 3 dana i video našu seljanu.Tako ako mora da bude skupo daj mi uslugu i kvalitet.

Ceres

pre 2 godine

A posle toga rade 3 meseca da nadoknade potroseno. Mnogo ste kompleksasi, zemljaci... Pozdrav iz Aachena
(heja BVB,Dortmund Deutscher Meister, 10. januar 2022 18:34)

Evo druže aj u sto marke da ja i moje društvo imamo bolji standard nego 80% gastosa. Svi smo pošteno zaposleni, niko privatnu firmu, pola bez fakulteta. I takvih o kojima ti pišeš ovde na kopu ima u rangu statistike greške. A, ko je kompleksaš znamo po kasarnama koje pravite da bi bili 2 nedelje godišnje u njima.

cacanin

pre 2 godine

3 evra skupa kafa u hotelu?
(joca, 10. januar 2022 19:37)

Ovo nije hotel već drveno sklepana birtija sa smrdljivim i neupotrebljivim toaletom.

Stefan

pre 2 godine

Bio sam na Kopaoniku do pre nekoliko dana i jesu cene ovakve. U centru je skupo (relativno u odnosu na Beograd), na stazama jos skuplje. U odnosu na proslu godinu su svi podigli cene 20-40%. Ali s obzirom na COVID situaciju, ove godine i nije bilo previse izbora za skijanje.

Brutus

pre 2 godine

Skuplje nego na Alpima.
(Pavlov, 10. januar 2022 17:36)

A sta je to majke ti skuplje? Odličan apartman blizu staze iznad granda 80 - 100 eur za 4 - 5 osoba u sred sezone, hrana i piće kao u beogradu, ski pass 30 - 50% jeftiniji nego u Austriji. Kop je ozbiljan ski centar naročito za te pare. Ne računam onih par snobovskih hotela, ali i toga ima u alpima.

Rade 74

pre 2 godine

Katastrofa ste postali sa cenama,još malo pa će biti pivo osam evra kao u Val Thorensu u Francuskoj.Do sada sam dolazio svake godine na Jahorinu ili Kopaonik ali ova sezona mi je zadnja.Jahorina vas prati u stopu.Sa ovakvim cenama ćete izgubiti dosta gostiju.Za Istu cenu mogu otići u Dolomite u Italiju,još mi je bliže iz Slovenije.Šteta,baš smo se navikli na vaše gostoprimstvo.

Biljana

pre 2 godine

Juce sam se vratila sa Kopaonika. Bila sa detetom 14 godina. Bozanstvena priroda. Skijanje..smestaj sa hranom bio 20 evra dnevno. Caj 100 dunara . Sok 150 din. Ko nece da ga sisaju moze i sa malo para da skija. Najam skija 4000 dinara za 7 dana.Jedino ski pas kosta puno. Nas dve se super provele za 700 evra.
Stvar izbora kako cete zimovati i na Kopaoniku. Zao mi je sto ne mogu da vam pokazem slike zalaska Sunca u bozanstvenoj prirodi...za tu lepotu i odmor cifra koju smo dale je skromna ...
I lepota koju smo dozivele vredi svaku paru koju smo dale.

Sanja

pre 2 godine

Sto se tice Zlatibora, cene su sasvim pristupacne. Na Torniku su cene odlicne, a konobari extra ljubazni. Samo sto je ogromna guzva!

Mila

pre 2 godine

Kakotako kometarusete bez isnova.Pa u Beogradu su bezibrazno skupi kafici i redtorani.Caj sam plstila 250 dinara,a skup vam Zlatibir gde je caj 150.

OpichenaMamica

pre 2 godine

Kop-trenutno stanje
Cena kafe i tople cokolade 300-400 din, u centru i na stazi.
Cena vrhunske hrane u vrhunskom DolyBell restoranu, veoma pristojna, oko 900-1800 din porcija po osobi, palacinke 500 din...
Ne znam sta zamisljaju ljudi, da se jede i pije za DŽ, a pri tome sedis na ski stazi ili u centru skijalista.
U lokalima na stazama nismo jeli, tako da ne znam kakav je kvalitet hrane.
Lokal na stazi SKITULJKO, pite sa borovnicama odlicne i velike, 400 din.
Apartmanski smestaj za porodicu (3 clana), za 7 dana 390 eur sa svim taksama. Sve novo, lepo, cisto, prostrano... unutra vrhunski toplo, internet, TV...
Komplet oprema za 7 dana 4500 din po osobi.
Cene u supermarketima potpuno iste kao u Beogradu.
Zaiata ne znam na koji nacin jos mogu pohvaliti Kopaonik u ski sezoni. Sigurno cemo doci ponovo.

Maca

pre 2 godine

@nista panika samo nauka, jeste videli kad ste ulazili da je obična buvara, pasulja i kupus ne jedete kuci, i treba da vas oderu.

Ceres

pre 2 godine

A posle toga rade 3 meseca da nadoknade potroseno. Mnogo ste kompleksasi, zemljaci... Pozdrav iz Aachena
(heja BVB,Dortmund Deutscher Meister, 10. januar 2022 18:34)

Evo druže aj u sto marke da ja i moje društvo imamo bolji standard nego 80% gastosa. Svi smo pošteno zaposleni, niko privatnu firmu, pola bez fakulteta. I takvih o kojima ti pišeš ovde na kopu ima u rangu statistike greške. A, ko je kompleksaš znamo po kasarnama koje pravite da bi bili 2 nedelje godišnje u njima.

strucnost ispred politike

pre 2 godine

na kopaoniku se skija na zaltiboru bleji, na kopaoniku sezona traje 3 meseca a na zlatiboru 12. tako da, kop nije skuplji od zlatibora.

Kalinari

pre 2 godine

Radim na Bledu, kod nas u restoranu je caj 4.2 evra, plus ako hoces med jos evro preko. Mozete da se ljutite koliko hocete, ali da sam ja jedan od vlasnika na Zlatiboru, stavio bih cenu caja 600 dinara. Nema tu empatije, to je masovni turizam i cist biznis. :)

Brutus

pre 2 godine

Skuplje nego na Alpima.
(Pavlov, 10. januar 2022 17:36)

A sta je to majke ti skuplje? Odličan apartman blizu staze iznad granda 80 - 100 eur za 4 - 5 osoba u sred sezone, hrana i piće kao u beogradu, ski pass 30 - 50% jeftiniji nego u Austriji. Kop je ozbiljan ski centar naročito za te pare. Ne računam onih par snobovskih hotela, ali i toga ima u alpima.

SilaN

pre 2 godine

... srpski seljački smiso za turizam... sve na gomili, sve ko vašar... nigde duše, nigde lepote planina... ko nije bio u lepim selima Austrije, Italije, Francuske, Bavarske... taj se slabo zime na zimovao... sve su iništili korimpirani političari i pohotni investitori... šteta naneta Zaltiboru i Kopaoniku, a uskoto i Jahorini, je nenadoknadiva... jedino da se pojavi neki snažan političar i sve to poruši i preuredi u nekom sasvim drugom, ruralnom, planinskom stilu, gde su skijališta skijališta, a smeštaj je smeštaj...

sofronije

pre 2 godine

Ne razumem u cemu je problem, hoces jeftino pice, odes u lokalnu kafanu u Dimitrovgradu, ili ispred dragstora... Hoces slike na Instagramu i Facebooku sa skijalista, e pa to kosta... Kao i za zivot, ko nema para zivi u Ovci, Ripnju, Bolecu, ko ima i zeli da deli zivotni prostor sa sebi slicnima ide u Beograd na vodi i slicna mesta za takve osobe... Ja sam licno pristalica prigradskog zivota a ako se uzelim planine, postoje mnogo lepse planine u Srbiji od Zlatibora i Kopaonika... Samo je pitanje da li i vi zelite planinu, odmor i uzivanje u carima planine ili zelite slike za Instagram, sljokice, zvezdice i sl... Sve ima svoju cenu... I svaka roba ima svoga kupca... Ja se samo nadam da ce ovi sa Kopaonika i Zlatibora tamo i da ostanu, da im se nece siriti sfera interesovanja na ostatak zemlje...

Nikola

pre 2 godine

S obzirom da se bezobrazno krade, otima, pere i rade mutni poslovi svih vrsta kao i to da na navedene planine i mesta ide klijentela koja je do novca stigla na navedene načine, ne bi trebalo da se ljute na kolege mafijaše koji i drže ta odmarališta i razne kafiće. Mislite malo o tome...

Ništa panika samo nauka

pre 2 godine

Ručasmo pre neki dan supruga i ja kod Leke na Zlatiboru,drvena straćara čekali sat vremena,klupe drvene neobrađene umalo ne pocepah trenerku.Ceh beše 2520 din i to za jedan svadbarski kupus 850din,pasulj sa kobajom 890din,salata svež kupus 300din,2 pića i 2 lepinje.Tad i nikad više kod Leke.Možeš ti da zidaš cenu ali moraš malo da poradiš i na usluzi i ambijentu u lokalu.

sto mu gromova

pre 2 godine

Ne znam druze gde si to bio i pijo. Za Novu godinu na Zlatiboru u centru, platio kafu 165din, caj isto, mislim da je viski bio 330din. Sve normalno majstore.

Biljana

pre 2 godine

Juce sam se vratila sa Kopaonika. Bila sa detetom 14 godina. Bozanstvena priroda. Skijanje..smestaj sa hranom bio 20 evra dnevno. Caj 100 dunara . Sok 150 din. Ko nece da ga sisaju moze i sa malo para da skija. Najam skija 4000 dinara za 7 dana.Jedino ski pas kosta puno. Nas dve se super provele za 700 evra.
Stvar izbora kako cete zimovati i na Kopaoniku. Zao mi je sto ne mogu da vam pokazem slike zalaska Sunca u bozanstvenoj prirodi...za tu lepotu i odmor cifra koju smo dale je skromna ...
I lepota koju smo dozivele vredi svaku paru koju smo dale.

Igorka

pre 2 godine

Bio na Bjelašnici pre 10 dana.
U kafiću "Mećava", na samoj stazi, srednja pica i espreso ukupno 7 maraka!
Drugi put pomfrit uz koji ide Koka kola i espreso, takođe 7 maraka, oko 430 dinara.
Prošle godine bio na Jahorini, veoma slična situacija.
Ko ne veruje, neka proveri...

TnT

pre 2 godine

Ručasmo pre neki dan supruga i ja kod Leke na Zlatiboru,drvena straćara čekali sat vremena,klupe drvene neobrađene umalo ne pocepah trenerku.Ceh beše 2520 din i to za jedan svadbarski kupus 850din,pasulj sa kobajom 890din,salata svež kupus 300din,2 pića i 2 lepinje.Tad i nikad više kod Leke.Možeš ti da zidaš cenu ali moraš malo da poradiš i na usluzi i ambijentu u lokalu.
(Ništa panika samo nauka, 10. januar 2022 17:42)

Dao sam ti plus za iscrpnost i autenticnost izlaganja, ali tebra sto u tresi ides sa zenom (cak i svojom) na rucak ;) Pa jos zima...

Sanja

pre 2 godine

Sto se tice Zlatibora, cene su sasvim pristupacne. Na Torniku su cene odlicne, a konobari extra ljubazni. Samo sto je ogromna guzva!

mihajlo

pre 2 godine

Bio sam na Kopu dve godine u jeku sezone. Može se naći čaj i za 120 dinara. Gospoda navikla da piju čaj na eksluzivna mesta. Poruka za njih: Kad već ulazite, spremite lovu.

Stefan

pre 2 godine

Bio sam na Kopaoniku do pre nekoliko dana i jesu cene ovakve. U centru je skupo (relativno u odnosu na Beograd), na stazama jos skuplje. U odnosu na proslu godinu su svi podigli cene 20-40%. Ali s obzirom na COVID situaciju, ove godine i nije bilo previse izbora za skijanje.

milan d

pre 2 godine

Sisajte ovce koje dolaze i placaju vam nesto sto ni blizu ne kosta. Jeftiniji je Davos od Kopaonika. Ali nema veze ovce se sisaju dok imaju buni.

Mila

pre 2 godine

Kakotako kometarusete bez isnova.Pa u Beogradu su bezibrazno skupi kafici i redtorani.Caj sam plstila 250 dinara,a skup vam Zlatibir gde je caj 150.

Црни Оскар

pre 2 godine

Светске цене А ПЛАТЕ ( и пензије ) оних радника који услужују? Као и свуда у Србији, ... гориво скупо ( лоше ) точиоци колико зарађују?! роба широке потрошње скупа а колико зарађују продавци касирке!? путарине скупе, путеви лоши као и зараде малобројних путара ... па ко толико клепа!? па паразити на власти. то јест криминалци и њихове фамилије и кумови .. ала знамо уредити државу "свака нам част", џабе факултети, институцијеи, академије, судови, инспекције ... имамо лепу земљу а држава катастрофа, уређују је ђикани који пре него су постали "газде" и "политичари" ни фијоку коју су добили од маме и тате на служење нису били кадри уредити. Увозимо лук и пасуљ из Азије и тиме хранимо децу да би их као једини артикал извезли на светску пијацу понуде, али нам зато једино задуживање иде од руке. Знате неко дете политичара, судија, инспектора ... да услужује у ресторанима или мота каблове!?

navijac

pre 2 godine

Ne znam zasto se zalite, pa ne mislite valjda na Kopu da popijete pice za 100din? Cene uopste nisu prevelike, ili nikad niste bili na planini. Ja sam 2012 godine u Francuskim alpima pice placao 5 eura, ispod toga nije imalo, a koliko je sada boga pitaj. Bugarska je najjeftinija pa opet tamo nemate pivo ispod 2,5 eura. Meni na Kopaoniku vise smeta ogromna cena smestaja. Pa 2000eura je 7 dana u bilo kom hotelu na planini, a za te pare mogu da biram koje god hocu skijaliste u evropi, a ne da idem na Kop da se guram sa jos njih 20 hiljada. U pomenutoj Bugarskoj hoteli iste kategorije su 50% jeftiniji nego na Kopu, a nista Borovec i Pamporovo nisu losiji od Kopa. Tako da sto se mene tice, pristao bih da placam i duplo vecu cenu pica samo da su cene smestaja normalnije a guzve manje.

Мина

pre 2 godine

Нема љутње, не ићи тамо где је папрено скупо, већ према платежној моћи, а када у тим пренадуваним локалима буде више празних столица, сами ће цене свести на неку разумну меру, направиће "спуст", да употребим скијашки термин.

Miki

pre 2 godine

Šišaj ovce
(ANALiticar, 10. januar 2022 17:48)

Sta sisaj ovce, pogledaj malo cene smeštaja po tim hotelima gde su čajevi toliko. Kakve ovce? Ima ljudi ne znaju šta će s parama i ima ih mnogo. Zabole njih za šišanje ovaca, trose, uzivaju za sve pare i ne osvrcu se. Jel si ti cuo za socijalne razlike? E pa znas, u Srbiji su izrazene.

as

pre 2 godine

Nije samo što je skupo nego je usluga katastrofa.Žalimo se na druge a kod nas je usluga užasna.Konobara čekaš po sat vremena.Piksle ne menjaju uopšte.Ovo pričam za Zlatibor.Vratio sam se pre 3 dana i video našu seljanu.Tako ako mora da bude skupo daj mi uslugu i kvalitet.

Lemi

pre 2 godine

Ima i u Beogradu kafica i restorana gde su cene 3 puta vece nego na drugim mestima, ali tu ne placas pice vec status. Mi smo letos na Zlatiboru obisli puno toga, svuda su cene bile korektne, ali iskreno nismo zalazili u one najfensi lokale jer nam se tamo nije ni svidjala atmosfera a ni njuske koje tu borave. E sad, ako ste fenseraj koji zeli da sve sljasti, onda caj treba da platite ne 350, vec 1500rsd.

Rade 74

pre 2 godine

Katastrofa ste postali sa cenama,još malo pa će biti pivo osam evra kao u Val Thorensu u Francuskoj.Do sada sam dolazio svake godine na Jahorinu ili Kopaonik ali ova sezona mi je zadnja.Jahorina vas prati u stopu.Sa ovakvim cenama ćete izgubiti dosta gostiju.Za Istu cenu mogu otići u Dolomite u Italiju,još mi je bliže iz Slovenije.Šteta,baš smo se navikli na vaše gostoprimstvo.

Biciklista

pre 2 godine

Skupo je, ali se isplati raznim selfijima i pričama u društvu. Nije važno koliko košta čaj, već koliko koštate vi koji ste ga pili tako skupog.

Šumadinac

pre 2 godine

Idem na skijanje na Avalu. Piće povoljno, pečenje takođe, prenoćište odlično. Ko voli nek izvoli u beton Zlatibora na šišanje!

Goran

pre 2 godine

Šta je vama, pa u centru u hotelima odavno nema mesta. Cene idu do 4-5 hiljada evra za 7 dana smestaj u tim hotelima i sve je popunjeno do kraja februara. Kome su namenjeni ti čajevi? Pa masnoplateznim gostima koji neće ni da se osvrnu na cenu čaja od 350 dinara. I da, ne postoji ta korona koja ce da zaustavi te profite.

Stefan

pre 2 godine

@Ništa panika samo nauka
I ti ides u etno restoran u trenerci, malo se ne uklapas u ambijent. Na stranu cene, sedeo sam prosle godine u kafani bas kod jezera na Zlatiboru, onako starinski restoran, sve lepo izgleda, porucili smo supruga i ja pasulj sa kobasicom i jos ponesto. E ovako, pamtim dane dok sam jeo u studentskoj menzi u Nisu, ne znam gde sve nisam jeo, ali ovako nesto lose nisam probao. Mi smo se samo pogledali. Kobasica je imala ukus nekog metala, pasulj kao da je tek odledjen pa podgrejan, onako raspada se. Bili smo bas gladni ali nismo mogli to da jedemo, gricnuli smo malo salate, sira i otisli.

cacanin

pre 2 godine

3 evra skupa kafa u hotelu?
(joca, 10. januar 2022 19:37)

Ovo nije hotel već drveno sklepana birtija sa smrdljivim i neupotrebljivim toaletom.

Dachazvezda

pre 2 godine

Sve je to ok... i malo...
Za IG, za FB, mora da se ima!!
Žika Pavlović mentalitet - nek se priča!!
Treba - treba čaj da bude 500,600 :)))
Daće influenseri, tiktokeri, blogeri, bukeri, menadzeri, dunsteri, majmuni...

Nek uzivaju, sta mi slika tu račune :)))

OpichenaMamica

pre 2 godine

Kop-trenutno stanje
Cena kafe i tople cokolade 300-400 din, u centru i na stazi.
Cena vrhunske hrane u vrhunskom DolyBell restoranu, veoma pristojna, oko 900-1800 din porcija po osobi, palacinke 500 din...
Ne znam sta zamisljaju ljudi, da se jede i pije za DŽ, a pri tome sedis na ski stazi ili u centru skijalista.
U lokalima na stazama nismo jeli, tako da ne znam kakav je kvalitet hrane.
Lokal na stazi SKITULJKO, pite sa borovnicama odlicne i velike, 400 din.
Apartmanski smestaj za porodicu (3 clana), za 7 dana 390 eur sa svim taksama. Sve novo, lepo, cisto, prostrano... unutra vrhunski toplo, internet, TV...
Komplet oprema za 7 dana 4500 din po osobi.
Cene u supermarketima potpuno iste kao u Beogradu.
Zaiata ne znam na koji nacin jos mogu pohvaliti Kopaonik u ski sezoni. Sigurno cemo doci ponovo.

Maca

pre 2 godine

@nista panika samo nauka, jeste videli kad ste ulazili da je obična buvara, pasulja i kupus ne jedete kuci, i treba da vas oderu.