1. Ovo prelazi sve granice strpljenja! ,,Braca" Grci da shvate da ima jos mora i plaza i da nisu jedini a ni bogom dani da se nas ponizavaju zbog odmora!? A nasi kad jednom nesto dogovore sa njima onda neka traze i ispunjenje toga od druge strane,a ne da se izivljavaju nad nama.Strpljenjz je kraj a i ponizenju!!!!
  (Olivera Nedeljkovic, 21. april 2021 06:16)

  # Link komentara

 2. Jedno dogovorite drugo se sprovodi? Mislim da bi trebali da insistirate da nas uvazavaju kao i drzave EU a ne da nas ponitavaju! Ima jos mora i to ,,braca" Grci moraju da shvate jer smo postali jako ljuti!!
  (Lola, 21. april 2021 06:11)

  # Link komentara

 3. Ovdje se vidi da je to samo zajebNcija naroda preko bugarske moze preko evzonija nemoze. U čemu je problem neznam. Al znam da narod nije normalan
  (Dragan, 20. april 2021 07:54)

  # Link komentara

 4. Cemu ta zloba, ko moze, ide, ko ne moze, ostane u Srbiji ili ode gde moze. Otkud tolika zavist, gledanje u tudj novcanik, svako ide od svog novca, sta vas briga ako je digao i kredit. Neki ne sanjaju da se uvale u kredit za stan na 30god, hoce da zive malo, je l' uzimaju od vas za more, je l' ima vi placate smestaj? Sa svojih 35 sam bio samo 3 puta na moru, ali mi je drago kad ljudi zele da idu, vide nesto, narocito kad mogu to sebi da priuste.
  (Hanzo Hasashi, 19. april 2021 13:44)

  # Link komentara

 5. Molim usrdno redakciju B92 da svakodnevno izvestava o uslovima ulaska u HR, CG, ALB., GR, BUG, TUR, EG po mogucstvu uzivo sa granicnih prelaza, jer Srbi stoje kao zapete puske, vec spakovanih kofera i napunjenih gepeka svime i svacime strepeci da li ce ove godine uopste moci na more i ako da, pod kakvim uslovima. Turisticku naciju, naciju turista, avanturista i hedonista Srbiju ubija ta neizvesnost, jer Srbin ne moze bez mora pa to ti je. Odvojice od usta, dici kredit ako treba samo da ode na more.
  (;-)), 19. april 2021 12:19)

  # Link komentara

 6. Hoće piški-neće piški? Hajde kada se dogovore do sledećeg leta i sumiraju šta i kako neka jave. Do tada preskačemo Grčku.
  (Tara, 19. april 2021 12:02)

  # Link komentara

 7. Pa,zar nisu rekli da ce krajem maja moci preko Makedonije?Aman,vise
  (olja, 19. april 2021 11:52)

  # Link komentara

 8. Smorili su više sa tom Grčkom. Ovo može, sad ne može, otvaramo, zatvaramo. Ulaz samo preko Bugarske, nema šetnje po Grčkoj, ne ipak ima i tako u nedogled. Ne pada mi napamet više da idem tamo. Ovo ispada nacionalno pitanje za Srbe. Neću radije da idem na odmor ako treba da zbog malo kupanja i sunčanja, prolazim kroz ovo ludilo.
  (biber, 19. april 2021 11:13)

  # Link komentara