1. Највећу количину огромних медуза,пречника пола метра,па навише, видела сам у Халонг Беју! Не бих ушла у ту воду, да ми неко плати. Чак нисам смела ни рибу из залива да једем, мада је свежа,због огромне зсгађености. Тако да,нека хвала,лепо је на сликама из дрона....
   (Ana56, 8. januar 2021 09:38)

  # Link komentara

 2. Ma super, mozes zamisliti ujutro kad svi jure u toalet koji je to haos po moru.
   (aco, 8. januar 2021 09:07)

  # Link komentara

 3. Oni koji bi da ovo vide uživo zbog "tirkizne vode", neka odmah odustanu od ideje. Kao mislite da su regulisane otpadne vode sa plutajućih sela? Ono, Vijetnam je iz neke druge perspektive fenomenalna zemlja i treba je posjetiti, ali u Ha Long Beju i sličnim mjestima voda nije baš najčistija. Ko hoće tirkizno more i fenomenalnu plažu - pravac Na Trang.
  (Toni, 8. januar 2021 00:32)

  # Link komentara

 4. Koliki bi porez ovi morali da plate da su u Srbiji?
   (haha, 7. januar 2021 22:22)

  # Link komentara

 5. Izgleda simpa na slici, fakat je na zalost da se u Vijetnamu provodi najgora moguca devastacija okoline, samo treba malo pogledati okolo. Obratite paznju na slici na one nebodere koji su svi sagradjeni u roku od par godina - turbo turizam bez ikakvog obzira. Da je more zagadjeno to sam video svojim ocima, tu nema niti kanalizacije niti neko iz ovih splavova baca djubre u kontejner, mogu misliti kako to sve izgleda iz kajaka. Ja sam dovoljno video prilikom ronjenja na drugim lokacijama, ribe nema za leka, korali potpno unisteni itd.
  (Penaste rolnice bez šećera, 7. januar 2021 20:13)

  # Link komentara

 6. da,lepo izgleda ovako iz drona ali ziveti celog zivota u zagadjenoj vodi...u drvenom splavu...neka hvala...
   (samo kazem, 7. januar 2021 19:30)

  # Link komentara

 7. Zagadjenje to the max za lokalno more
   (banbadava, 7. januar 2021 16:34)

  # Link komentara