1. Tako je, bogate se preko a baskare se ovde razbacuju se, neka lepo ostave drzavi njen deo pa neka rade sta hoce onda. Znam licno jednog, uzeo stotine hiljada eura po brodovima i sada se ovde razbacuje , a ni dinara prebijenog nece ovde da ostavi, cak i letuje po hrvatskoj cele godine!
  (speedy, 15. oktobar 2020 08:53)

  Speedy,
  Al te boli njegov uspeh.. nemoj mnogo da se nerviras, smrsaces..
  (Ja i samo ja, 15. oktobar 2020 12:12)

  # Link komentara

 2. Treba da budem bas malouman da posle onog haosa s kruzerima u sred pandemije krocim na tu gomilu gvozdja.
  Sta realno znaci taj PCR test? Ako sam ja danas bio u kontaktu s koronom, sutra idem na kruzer a inkubacija je 5 dana sta ce test da pokaze? Prvog dana posle kontakta nista, drugog nista, treceg nista, cetvrtog ce da kaze da sam pozitivan ali sam ja odavno na kruzeru i jos nemam tegobe. Cetvrti i peti dan uveliko sirim virus, sestog dana se pitam da nije mozda korona jer imam tegobe ali tada je sve kasno. Eto jos jedne price o kruzeru sa polovinom zarazenih i karantinom na brodu.
  (Igor, 15. oktobar 2020 12:06)

  # Link komentara

 3. Pa sto ti ne odes pa zaradis stotine hiljada ako mislis da je to samo tako? Tamo se gine od rada. Valjda imaju pravo da se baskare sa parama koje su posteno zaradili. Najgori su mi takvi kao ti. Nesposobni, lenji da se pokrenu, a zavidni i ljubomorni. Katastrofa od ljudi.
  (@speedy, 15. oktobar 2020 10:47)

  # Link komentara

 4. Putnici: daju pare nekom drugom :)))
   (EU Citizen, 15. oktobar 2020 10:23)

  # Link komentara

 5. Ovi ljudi da se povežu sa migracionim zavodima svojih zemalja i preuzmu servis svih imigranata u svetu ! Neka plove, rešavaju azile,postepeno iskrcavaju(ljude sa znanjem jezika,dokumentima,perspektivom)spremne buduće građane! Biće i njima dobro na kruzerima - van teritorijalnih voda "usputnih"država! Inače je ovo masovno krstarenje hiljada turista odjedanput po malim primorskim mestima glupo i ,vidimo,opasno !
   (mića, 15. oktobar 2020 09:13)

  # Link komentara

 6. Tako je, bogate se preko a baskare se ovde razbacuju se, neka lepo ostave drzavi njen deo pa neka rade sta hoce onda. Znam licno jednog, uzeo stotine hiljada eura po brodovima i sada se ovde razbacuje , a ni dinara prebijenog nece ovde da ostavi, cak i letuje po hrvatskoj cele godine!
   (speedy, 15. oktobar 2020 08:53)

  # Link komentara

 7. Sve je ti lepo ako putnici ne silaze sa broda a sta cemo ako silaze na one uobicajene izlete ? A priznacete draž takvih putovanja i jesu izleti na razna mesta a ne sve vreme biti na kruzeru.
   (Tek onako usput..., 15. oktobar 2020 08:52)

  # Link komentara