1. Kakve veze imaju odnosi naša dva naroda sa trenutnom zdravstvenom situacijom izazvanom korona virusom? Pa nisu nam grci krivi sto smo neodgovorni i sto smo u maju "pobedili" koronu pa onda masovno krenuli na splavove, diskoteke, kafane, utakmice pred 20k ljudi itd.. Jednostavno pokusavaju da se zastite i to tako treba gledati..
   (football fan, 12. avgust 2020 14:25)

  # Link komentara

 2. Nažalost, i pored ogromne empatije prema grčkom narodu i samoj Grčkoj, ove godine su mi se otvorile oči i jednostavno ne mogu više da prepoznam tu zemlju, kao omiljenu turističku destinaciju! Kao da namerno žele da se otarase turista iz Srbije! U više navrata sam i lično doživeo otvoreno iskazivanje netrpeljivosti i neljubaznosti... Ne znam gde ovo vodi, ali za sledeću sezonu ću dobro razmisliti gde ću da odem na letovanje. Ja želim svoj mir na letovanju, a ne da budem pod opterećenjem nekakve istorije i nekakvog bratsva i jedinstve... Te braća smo, te ovo , te ono... Uostalom, videćemo, ko zna šta nas čeka dogovdine, da smo živi i zdravi!
  (Kolega, 11. avgust 2020 16:20)

  # Link komentara

 3. Giovanni, Grci će dobiti 35 milijardi € od EU kao pomoć za gubitke u turizmu - toliko ne bi zaradili da im je redovna sezona... Može im se..
   (Dejan, 11. avgust 2020 13:01)

  # Link komentara

 4. A u Hrvatskoj puno
   (dzo, 11. avgust 2020 12:14)

  # Link komentara

 5. Samo tako, braćo Grci!!!!!!
  (niko i ništa, 11. avgust 2020 11:57)

  # Link komentara

 6. Ako nastave ovako, neće dobro proći... turistička zemlja u sred sezone ne sme sebi da dozvoli da tera goste, a ovakvim postupcima upravo to rade. Ja idem kod njih da se odmorim i potrošim neki novac, ako me uslovljavaju ulaskom, testom, karantinom, prosto neću ići kod njih... konkurencija na Mediteranu je i dalje ogromna. (ja i moja porodica možemo i planiramo da putujemo u Grčku krajem avgusta, pošto za nas ne važi zabrana - čisto da ne ispadne da je komentar na foru “kiselog grozdja”)
  (Giovanni, 11. avgust 2020 11:48)

  # Link komentara