1. e bas da vidim tog pometnjakovica koji ce mi naplatiti fotografisanje. jednostavno nema osnova za dokazivanje. slikam telefonom, a telefon pod sifrom. dakle slobodno slikajte
  (lol, 1. avgust 2019 16:33)

  # Link komentara

 2. Dobro je to. Sad znamo da 100% necemo da idemo. Ima i lepsih mesta za porodicu.
  (Robi, 25. jun 2019 15:43)

  # Link komentara

 3. Bolje bi Vam bilo da pokaznjavate bahate motocikliste koji bez registarskih oznaka divljaju Fruskogorskim stazma. Da ne spominjem sto unistavate drvece, zivoinje ste skoro sve poupoubijali. Uzas jedan.
  (Boris, 23. jun 2019 20:55)

  # Link komentara

 4. Zašto poštenim i dobrim ljudima i narodu ove zemlje ,ljubiteljima prirode vređate inteligenciju.
  Ostvarite uslove da se u Nacionalnom parku Fruška gora osjećamo kao da smo došli u raj sa svim sadržajima od prodavnica suvenira, uređenih izletišta, uređenih delova i staza za planinarenje pa tek onda dobro razmislite o naplati ulaska.Obezbedite turističke vodiče za ve lepote Fruške gore i niko se neće buniti da plati jednu takvu destinaciju.Obezbedite čuvare okoline nije sporno, kazne za otpad i smeće van predviđenih mesta ovo što radite je uvreda .
  (Biljana Ristić, 19. jun 2019 13:53)

  # Link komentara

 5. U inostranstvu je zabranjen ulazak automobilom u nacionalni park.
  (Milan, 18. jun 2019 15:27)

  # Link komentara

 6. Naplaćivanje fotografisanja je kriminal...to su opšta i prirodna dobra za sve nas. Šta je osnov za naplatu ? Nije to Luvr pa da sevanje bliceva oštećuje šume i livade. Treba naplaćivati bacanje smeća i raznog otpada po prirodi,seču šuma i divlju gradnju. A li lakše je drpati sirotinju i obične ljude.
  (Dule Pop, 18. jun 2019 14:42)

  # Link komentara

 7. Da li ce i usluge biti na nivou nacionalnih parkova sveta? Pitam samo, recimo, bilo bi lepo imati informativne punktove gde bi se mogle dobijati besplatne mape (jer je ulaz placen); objekte u kojima bi mogli da se upoznate sa istorijom, geologijom ili geografijom parka; da li ce biti putokaza, uredjenih staza, mesta za odmor, kampova, urednih toaleta, staza za bicikle kao i za pesacenje? Ako je odgovor 'da' na sva pitanja, onda moze.
  (knez, 18. jun 2019 00:11)

  # Link komentara

 8. A koji delovi tih naseljenih mesta jesu u zoni naplate? Sram vas bre bilo, tolerišete sečenje šuma a običnom svetu naplaćujete izlet u prirodu i slikanje.. Da li je ta zabrana zbog tih isečenih zravih stabala drveća koje su građani prijavljivali, koga krijete .. Čik da vidim da mi neko zabrani slikanje u našoj šumi!
   (Jaggy jaggy, 17. jun 2019 22:59)

  # Link komentara

 9. Mi ćemo da plaćamo ulaz, a bizMismeni će da seku šume i uništavaju reke bez naknade
   (Mishko, 17. jun 2019 22:25)

  # Link komentara

 10. Vi se non stop vadite na to kako se to sve naplaćuje i u inostranstvu!
  Ali niko da se seti da uporedi uslove u inostranstvu i ovde kod nas!
  Evo poslednji primer baš na Fruškoj Gori, isečena stabla sa markacijama staza oko izletišta Osovlje! Ono što je godinama građeno uništenoo za tili čas. Šta sad turista da kaže kad dođe sa mapom u ruci a staze nigde?
  Jel se i to tako radi u inostranstvu?
  (istina, 17. jun 2019 20:24)

  # Link komentara