Osnovano Udruženje turističkih agencija Srbije (UTAS)

U Beogradu je osnovano Udruženje turističkih agencija Srbije (UTAS), a na osnivačkoj skupštini održanoj u Privrednoj komori Srbije prisustvovalo je 104 predstavnika turističkih agencija iz zemlje, saopštilo je ovo Udruženje.

Izvor: Tanjug
Pošaljite komentar
 1. Juta, kako se tacno zove ta organizacija, je osnovana 2012. godine. Ko ne veruje, neka proveri na APRu. To sto oni lazu i kradu tudj logo, to je neka druga prica...
  (Vladimir, 26. mart 2019 17:33)

  # Link komentara

 2. Dodate slovo "K" ispred i dobijete jednu poljsku reč.
   (Lune, 26. mart 2019 17:26)

  # Link komentara

 3. YUTA se zanela kreiranjem YUTA garancije, koja uključuje asistenciju putnicima koji se zadese u nevolji i garancijama za agencije (čitaj: lova), i zaboravila na osnovnu delatnost a to je briga o agencijama. Direktor YUTA gostuje na medijima i priča kao da je on iz ministarstva, pri tome se ni jednog trenutka ne ograđujući da i YUTA možda ima neke zamerke na usvojeni zakon ili da navede da većina agencija časno i pošteno radi svoj posao. Zatu je UTAS nova snaga koja je bila neophodna jer ovaj zakon je smejurija. Poziva se na direktivu EU a apsolutno je u suprotnosti sa njom.
  (Mira, 26. mart 2019 17:03)

  # Link komentara

 4. Bravo! Da ne slusamo samo YUTA-u sa biranim recima i spinovanjem. Puno uspeha i ostvarujte ciljeve.
  (EmocijaBez, 26. mart 2019 16:17)

  # Link komentara

 5. Konačno turitičko udruženje koje u imenu 'srpsko'. Nadam se da će raditi pošteno i informisati nas zaista o svemu što je važno za nas putnike, a ne da svake godine razmišljamo da li će nas opet neko prevariti. Srećan početak!
  (Milanka, 26. mart 2019 16:16)

  # Link komentara

 6. Konačno turitičko udruženje koje u imenu 'srpsko'. Nadam se da će raditi pošteno i informisati nas zaista o svemu što je važno za nas putnike, a ne da svake godine razmišljamo da li će nas opet neko prevariti. Srećan početak!
  (Milanka, 26. mart 2019 15:58)

  # Link komentara