Sedam evropskih gradova idealnih za putovanje sa decom

Evropa je savršeno mesto za putovanje sa decom, a gradovi od Berlina do Praga prepuni su parkova, dvoraca i muzeja za najmlađe. Takođe su prilagođeni odraslima, pa svaki član može naći nešto za sebe. Pogledajte listu gradova koji su najbolji za putovanje s decom.

Izvor: B92
Pošaljite komentar
 1. Ne razumem kako Barselona ispred Madrida
  (kole, 19. januar 2019 19:27)

  # Link komentara

 2. Englezi sa svojom decom, Francuzi sa svojom decom...koja su rodjena u Londonu, Parizu...beže glavom bez obzira iz gradova u prigradska naselja koja su 40, 50 kilometara udaljena i tamo da žive i da im deca tamo rastu a oni putiju na posao.
  (ja realno, 19. januar 2019 15:46)

  # Link komentara

 3. Legolend nije nešto interesantan (zaista), ostali gradovi su preplavljeni sa turistima i naporno je vući decu sa sobom. Moj predlog je Valensija: ogromni parkovi i zelene površine, park Guliver, akvarijum, arhitektura, plaža... Nema gužve, sve ravno. Super je
  (Danijel Šifer, 19. januar 2019 15:46)

  # Link komentara

 4. Samo pokušajte da unesete dečija kolica u javni transport u Londonu ili Parizu. Nemoguće je. Ili da pronađete park za decu. Ne postoje u ova dva grada, ne u centru. Tamo deca nisu dobrodošla ni kao turisti. Ostali gradovi sa liste su potpuno druga priča.
  (benefit, 19. januar 2019 14:50)

  # Link komentara

 5. Decu ne treba voditi na ovakva mesta jer to nema smisla. Tako sam ja kao mali sa roditeljima obisao sva ova mesta i nicega se ne secam pa sad moram opet. Deci je sve to isto. Njima je bitna zabava. Vodite ih u jeftinije blize domace akva parkove i ostala mesta za zabavu. Njima je bitno obicno more i obicna plaza a ne da li je na Ibici, Azurnoj obali, Sardiniji...
  (max, 19. januar 2019 12:45)

  # Link komentara

 6. Ha ha ha
  Sve je to lepo a gde je
  money?
  (Lule, 19. januar 2019 12:43)

  # Link komentara