Florida je mnogo više od večnog leta

Bez obzira odakle priča o Floridi počinje, čak i od gotovo nepoznatog glavnog grada Talahasija ili od španskog manastira, koji je, inače, najstarija građevina na zapadnoj hemisferi, bezbroj je činjenica koje svedoče o tome da je ta američka država jedna od najpoželjnijih destinacija na svetu.

Izvor: Tanjug
Pošaljite komentar
 1. @Milan, vidi, Miami je sve samo nije dosadan! I previse Latino, centar je znao biti spavaona za beskucnike, vlaga, vrucina i moze mu se nakaciti jos desetine minusa, ali dosadan?????? Uuu brate!
  (Nucky Thompson, 10. januar 2019 01:44)

  # Link komentara

 2. Lepo za videti, ali ne u leto ili jesen kada je vlaga odvratna i kada je sezona tornada.

  I jos jedna stvar koja mi je u Majamiju odbojna: Benvenido a Miami pre nego što vidite Welcome to Miami.... u downtownu pola njih no habla Ingles, a od pre 7-8 godina prepuno je i Haićana koji su tuga teška
   (kaboom, 8. januar 2019 01:33)

  # Link komentara

 3. Sunny Isles Beać :-)
   (Roker, 7. januar 2019 21:25)

  # Link komentara

 4. Skupo i dosadno! Ima mnogo lepših mesta za obilazak
   (Milan, 7. januar 2019 17:07)

  # Link komentara

 5. Lep tekst.Dosta se pominje Miami,pa se stvara slika da je to Fl,mada ste pomenuli dosta gradova ali bilo bi lepo videti nastavak ovog teksta.Ja sam vec 6 godina na Fl,dosao sam iz Blokova,NBG direktno na Fl,Tarpon Springs Grcki grad.Vecina su grci.Dobio je ove godine za najlepse najstariji grad Amerike ne samo Floride.Najstariji po obicajima i kulturi jer su Grci zadrzali svoje obicaje ovde.
  Da,sve u svemu lep tekst.
  Sve najlepse
  El Capitano Peck
  (Pedja, 7. januar 2019 11:14)

  # Link komentara

 6. Turisticki super....a za ziveti zaboravite. Preko leta vlaga..u kisnoj sezoni tornada i tsunamiji..plus bubacke i komarci ko helikopteri :/ ziveo dve godine. Ali ponavljam, turisticki da se vidi..provede par noci ili nedelja super. Pozdrav.
   (Okrugla KockA, 7. januar 2019 08:08)

  # Link komentara