1. Kada dođem na CG plažu ja moram platiti ulaz, suncobran i ležaljku iako ih nema dovoljno. Onda skinem pancir pa se okupam a zatim popijem antibiotik i probiotik.
  (UNHCR mario tdi, 15. avgust 2018 23:16)

  # Link komentara

 2. otrovna je u Jadranu samo tzv. "riba-paun"... to jest, bodlje su joj otrovne, tako da ume da bude vrlo bolno ako stanete na nju u plićoj vodi. medjutim, PRVI PUT čujem da je lokalci zovu "Dragana", hahahaa... zanimljivo.. ?.. mada bi "dragojla" bilo malo više "crnogorski" ?
   (vladimir, 11. avgust 2018 09:35)

  # Link komentara

 3. Crna Gora voljeti se mora !
  (Montenegrino, 10. avgust 2018 12:19)

  # Link komentara

 4. Ili jednostavno kupajte se u Egejskon ili Jonskom moru i ne boli vas glava
   (vladimir, 10. avgust 2018 11:56)

  # Link komentara

 5. jako dobar i poučan članak,pogotovo ako uzmemo u obzir šta se sve dešava kada turisti ne znaju oznake ili ne poštuju pravila.Prošlo ljeto sam prisustvovao sat i 20 minuta borbi za život trojice pijanih rusa koji su uprkos crvenoj zastavici ušli u more i to u smiraj dana,pa se borba za goli život odvijala po mraku.Jako mučno i potresno i za gledati. Drugo,po ovim ekstremnim vrućinama nikako ne uskačite trčeći u more vreli već se adaptirajte lagano temp.mora tako što ćete lagano ući nakon što cijelo tijelo pokvasite.Jedan minut više vam ništa ne znači,a može vas spasiti srčanog udara.Takodje,na kamenim plažama izbegavajte zaronjavanje u plićaku,ni mi mještani ne znamo gdje je koja stijena,možete povrediti glavu ili grudi.Takođe,ako niste iskusni u skakanju sa stijena nemojte kopirati druge "hrabre" kupače,probajte sa manjih visina prvo,dok ne naučite,ako vidite da vam ne ide-ne rizikujte.I na kraju,nikako se ne sunčajte između 11-16 h ako imate osjetljivu kožu,ne može vam pomoći nijedna krema,nijedan zaštitni PH faktor.Zaštitite se suncobranom ili sačekajte da sunce oslabi.Veliki pozdrav sa mora za sve čitaoce B92.
  (zokibar, 10. avgust 2018 11:18)

  # Link komentara

 6. U praksi 90% netačno isto kao i kod nas u Srbiji imamo zakone koje niko ne poštuje.Na plaži u Šušnju nisam video spasioca 10 dana,a na Velikoj plaži sam od konobara saznao da nije bezbedno da se kupa na ušću.I da niko neće da vas obavesti da na velikoj plaži ima otrovnih riba "Dragana"
   (daroza, 10. avgust 2018 10:51)

  # Link komentara

 7. Crna Gora i zakoni i sprovodjenje istih. Crna Gora je kao divlji zapad nekada, zakon jacega, pistolja, sile itd. itd. Zakupac je duzan ovo zakupac je duzan ono. Zakupac je duzan da pola plaze koje zakupi ostavi slobodno, ne postavlja plazni mobilijar,sto on naravno ne radi. Zakupci su uglavnom kriminalci koji su u sprezi sa vlascu. Zivim u CG, na motu, tako da znam o cemu pricam.
   (kaokakao, 10. avgust 2018 10:19)

  # Link komentara

 8. Mene jednom na Adi Bojani na samom ušću uhvatila takva struja, samo vuče ka pučini a noge kao u živom blatu. Užas, jedva se iskobeljah. Sada uvek gledam zastavice i slušam lokalce.
  (ovca, 10. avgust 2018 10:07)

  # Link komentara

 9. Prvo morate da izvadite novcanik.
   (markoooooOOoOOOooOOooooOoo, 10. avgust 2018 10:07)

  # Link komentara