1. Spektakularno lep grad geografski i interesantan kulturoloski i socijalno. No, van turistickih destinacija, ne osecate se bezbedno i favele i prosjaci po gradu, cine utisak o gradu vrlo tuznim.
  (Turista, 6. avgust 2018 21:53)

  # Link komentara

 2. Bio zbog posla. Imao sam dovoljno vremena i nisam oduševljen. Nije mesto na koje bih se vratio.
  Priroda je impresivna. Sama lokacija na kojoj se nalazi grad je nestvarno bajkovita. I to je sve. Najviše mi je smetao osećaj nelagode i nedovoljne opuštenosti, jer sam stalno razmišljao o tome hoće li me neko napasti. Možda preterano, ali uz sve što imaš kao predznanje o tom gradu, jednostavno ne možeš da se opustiš.
   (Deziato, 5. avgust 2018 23:22)

  # Link komentara

 3. Rio izvrstan! Bio pre nekoliko godina, sam. Hotel u centru. Isao okolo bez ikakvih problema, cak i nocu (autobusi rade cele noci, recimo do Lape gd eje nocni zivot). Posetio i (sa grupom, organizovano preko lokalne agencije) i najvecu favelu Rosinja, vrlo interesantno. Korkovado i Glava secera fascinantni, mada prilicna guzva. Ipanema odlicna, Kopakabana interesantna. Dosta skupo.
  (Aman Zaman, 3. avgust 2018 16:19)

  # Link komentara

 4. Sramotno prljava i strokava zemlja. Lopovi na sve strane. Ne mozete na miru proci ulicom, a da niste konstantno u strahu da ce vas napasti ne bi li vam skinuli, sat, ogrlicu, uzeli telefon ili jednostavno strgli torbu u kojoj su vam novcanik i dokumenta.
   (Nenad, 3. avgust 2018 15:44)

  # Link komentara

 5. Nije pricala o najbitnijoj stvari kad je Rio u pitanju, dzeparenje! Gotovo da nema puno tyrista koji se jisu susretali sa dzeparosima koji te napadaju u sred bela dana u samom centru!
   (Daleko im lepa kuca, 3. avgust 2018 13:20)

  # Link komentara