1. Bio na Tasosu i na kraj pameti mi nije bilo da idem tamo.
   (Drepano, 14. jul 2018 20:43)

  # Link komentara

 2. Grotta della Poesia, blizu Torre dell'Orso i Otranta, Salento, Apulija, južna Italija. Jadran kakav niste videli (ako niste bili tamo), nestvarno tirkizno plavih i smaragdnih boja, providan, dugih peščanih plaža i borovih šuma. Salento, zemlja sunca i vetra!
   (J., 12. jul 2018 22:15)

  # Link komentara

 3. Pogledajte "World's best swimming holes"!
  Moj izbor je Kostarika.
  (nfs, 12. jul 2018 21:25)

  # Link komentara

 4. Bio na Tasosu pre par godina I aj obavezno da se ode do Giole,ali se iskreno ne secam da li se bas tako pise,nije ni bitno.
  Rentiranim autom dodjemo na nekih 200-300 metara od njega (bazena,muski rod..) jer smo se I dotle jedva probili zemljanim putem zbog kojeg mi je auto nakon toga izgledao kao da sam bio na reliju Pariz-Dakar.
  Kako god,oko bazena nekih pedesetak ljudi,svi cekaju da vide ko ce naredni da skoci sa visine od nekih 10-ak metara otp,a ko god da to I uradi,uradi skokom na noge.
  A ja naravno Srbenda,sa veelikim S,na glavu o'ma,sta noge bre..
  Lupetam,uglavnom mnogo lepse deluje na slikama nego uzivo I ko je na ostrvu I razmislja da li da se iscima do onde,moja preporuka je nemojte,skuplja je dara nego mera,skocis par puta pa potom jedva izadjes zbog talasa koji neprekidno zapljuskuju pa se mozes dobro pokidati.Apsolutno nije vredno maltretiranja,a jasno mi je da je ovaj moj post skroman u smislu zurim I samo sam nabacao recenice,verujte da ce te ga se setiti kada se budete smoreni vracali ka svom mestu boravka..
   (ford, 12. jul 2018 20:51)

  # Link komentara

 5. U prvom i trecem mala guzva i jeste.
   (Aleksandar, 12. jul 2018 20:33)

  # Link komentara

 6. Giola je lepa samo na slikama. Masna, tamno zelena boja.... Lepo izgleda samo kad se fotka rano ujutro, zbog sunca, i ta slika malo koriguje u nekoj aplikaciji. Druga dva bazena ne znam.
  (Milan, 12. jul 2018 18:32)

  # Link komentara

 7. Da mi platite ne bih smio otici u ovu plavu rupu. Prelijepo za oko, ali jezivo.
   (Chris T-Rex BOSH, 12. jul 2018 17:36)

  # Link komentara