1. Pescanim plazama? Ukupno 3 na celoj Malti. Zuta kamencina na sred Sredozemlja. Kamencina i kaktusi.
   (Jul Briner, 29. jun 2018 23:36)

  # Link komentara

 2. Jednom rečenicom ću pokušati da je opišem posle 2 godine boravka tamo. Žuto, gužva, skupo i 3 plaže. Toliko...
   (Maltežanin, 29. jun 2018 22:01)

  # Link komentara

 3. Ma dajte, Malta je toliko izvikana da nemam reči. Da, ima ponešto lepo da se vidi ali nije ništa iz snova. Italija i Grčka inaju daleko više da ponude i po pristojnijim cenama.
  Na Malti ni plažu normalnu nemaš a da na tebe ne nastću meduze.
  Bio jednom i nikad više, video sve što ima da se vidi u tri dana
  (Nemanja, 29. jun 2018 20:56)

  # Link komentara

 4. Bila sam dva puta na Malti ove godine. Prvi put u martu, 7 dana, zatim u junu, 3 nedelje. Vratila se pre par dana. Malta jeste lepa i neobična zemlja, dopada mi se arhitektura, more, litice. Malo podseca na Irsku, pogotovo ostrvo Gozo. Moj utisak. Iako nema toliko zelenila. Da je zemlja iz snova, po meni nije, ali da je lepa i da se živi mirno i lagodno, to jeste. Naročito na Gozu, to je ruralni deo zemlje.
  (Anchy, 29. jun 2018 18:47)

  # Link komentara

 5. Zivim na Malti godinu dana,upravo sam na Siciliji na kratkom odmoru.Do sada sam obrisao celu Kataniju i Taorminu,pet puta je lepse nego cela Malta zajedno.Ostala je jos Etna da se vidi.Cene su iste u obe zemlje.Pozdrav svima.
  (Fantom, 29. jun 2018 16:35)

  # Link komentara

 6. Pa i nije bas iz snova - lepa jeste, ali nije za padanje u nesvest, i tih par stvari koje ste pomenuli je sve sto ima na Malti... Po mom ukusu, radije bih nesto malo severnije - na Siciliju koja jeste iz snova jer ima bas sve: cisto more, prelepe plaze (koje Malta skoro pa da nema), bogatu istoriju (od grckog doba pa preko baroka do nasih dana), divnu hranu, raznovrsnost ponude...
  (Aman Zaman, 29. jun 2018 14:55)

  # Link komentara