1. "Uprkos opštoj histeriji putnika, kabinsko osoblje ostalo je mirno do sletanja u Melburn."

  Hahahaa...pa zar ne treba da bude obratno!?....da osoblje bude REALNO svesno situacije i pomalo uplasheno(ali pribrano),ali da se trudi da putnici ostanu neuznemireni i spokojni!?!?(makar i malko laganjem...)
   (dovla, 17. april 2018 10:50)

  # Link komentara

 2. То су те лепоте путовања авионом, најбрже је, најбезбедније једино што ћете можда доживети нервни слом, почети неконтролисано да вриштите или ридате и пишете опроштајну поруку својим најмилијима.
  (најбезбеднији транспорт, 17. april 2018 05:59)

  # Link komentara

 3. Quantas-u nikad ni jedan avion nije pao!
  (Ari Pekka Nikkola, 16. april 2018 14:09)

  # Link komentara

 4. Ovo uopšte nije naivno, tako se svojevremeno Grčki avion srušio nakon što su piloti i svi putnici pali u nesvest zbog nedostatka kiseonika i pritiska. Isto je bio kvar na klima uređaju. Kad se ovo desi pilot bi trebao da spusti avion kako bi se pritisak izjednačio. To sve mora da uradi brzo jer ima samo 10tak minuta kiseonika u ovim maskama.
   (Nemo Nobody, 16. april 2018 08:30)

  # Link komentara

 5. @Grk Zorba Pre nego sto napises jako glup komentar samo da bi dopunio svoju sujetu i nahranio svoj ego, u smislu da smatras sebe za jako pametnog coveka, mozes da se raspitas malo koliko kompanija ima aviona, broj nesreca sa tragicnim ishodom, broj povreda tokom leta itd. Ima jako zanimljvih podataka za procitati osim onih koje nadjes po portalima. Ajde sad lepo kad si prelistao B92, i posrkao kaficu, skuvaj jos jednu pa predji na druge portale i tamo dopuni neku vest i oplemeni je svojim komentarima jer sigurno se ne razumes samo u avijaciju, poznajes ti mnogo raznih oblasti. Citao si, raspitao se.
  (thd, 16. april 2018 08:27)

  # Link komentara

 6. @grkzorba

  Da, bila i ostala.

  Letenje sa Qantas-om je uvek zadovoljstvo.

  Srdacan pozdrav iz Perta, Australija
  (Doktor Sokrates, 16. april 2018 08:25)

  # Link komentara

 7. Cim su maske poispadale znaci da uzbuna uopste nije bila lazna vec je jednostavno doslo do pada pritiska u kabini..veoma neprijatan osecaj..na kraju krajeva jedva docekate te maske ne bi ste li disali normalno i da pritisak u glavi prestane..meni i inace smeta pritisak u kabini tokom sletanja/poletanja, ovo bi mi samo bio slag na torti!
   (Pera, 16. april 2018 07:17)

  # Link komentara

 8. Kvantas beše prva po sigurnosti kompanija?
  (Grk Zorba, 15. april 2018 23:54)

  # Link komentara