1. Боље би било да је лет до Прага преко Београда. Но, добро, и браћа кинези су нам рекли где нам је место, без емоција. Ако се већ путује 13 сати, онда је сасвим свеједно дал се иде преко Москве, Франкфурта, или Прага.
  (marko, 09. novembar 2017 11:48)
  - Ljudima nikad ugoditi. Po vama bolje da i ne lete u Beograd kad let traje 13 sati i ima medjusletanje u Pragu. Znate, nije isto kad menjate avion u Frankfurtu ili Moskvi, prelazite na drugi terminal, prolazite kroz kontrole, imate transfer prtljaga, ili kad sedite u istom avionu u Pragu. Osim toga, vezane destinacije su uobičajene za ovu kompaniju. Leteo sam sa njima od Šangaja do Čikaga sa sletanjem u Pekingu, znam da to rade i na drugim relacijama. Takva im je računica, nema tu ništa loše. I još jedna stvar, od petnaestak destinacija koje ova kompanija ima u Evropi, jedna od njih je Beograd. Medjutim po Vama to nije dobar znak da imaju interes da uopšte sleću u Beograd, Vi u svemu tome vidite da su nam “braća Kinezi rekli gde nam je mesto” zato što se u Beograd ide preko Praga a ne obrnuto. Stvarno kakvi smo ne treba ništa ovde. Treba zatvoriti i aerodrom i ukinuti sve letove. Onda ljudi ne bi imali primedbe.
  (Zemljoradnik, 11. novembar 2017 03:09)

  # Link komentara

 2. marko@ Nije isto ako presedas u Frankfurtu/Moskvi jer tu menjas avion, pa prtljag moze se izgubi na aerodromu na kom presedas, pa moze da ti kasni let, moze biti overbooking(kad nema mesta na letu pa te prebace na sledeci)...a ako letis sa Hainan Airlines preko Praga, ulazis u avion u Beogradu I ne menjas avion vec on samo slece u Prag da pokupi jos putnika. Nema tu presedanja I menjanja aviona, nema gubljenja prtljaga...To je bitna razlika. Hainan takodje ima pravo 5 slobode, a to je da moze prevoziti putnike I izmedju Beograda I Praga, a ne samo od Beograda do Pekinga.
   (АРА, 9. novembar 2017 21:45)

  # Link komentara

 3. Ovo jeste direktna linija, u Pragu se ne menja avion.
  (Zoki, 9. novembar 2017 19:27)

  # Link komentara

 4. Ako ide preko Praga to nije direktna linija. Ako tako gledate imamo i direktne linije do Melburna Etihadom, do mnogo destinacija Lufthansom...
  (vrući pas, 9. novembar 2017 12:53)

  # Link komentara

 5. Bio sam u Kini i posetio mesta koja navodite i još više. Oduševljen sam Kinom.
  Veoma je izgrađena zemlja, sa izvanredno čistim gradovima, bez ijednog grafita
  na zidovima i sa žardinjerama cveća oko autoputeva na ulazima u gradove. Kinu zaista vredi videti. Kinezi su vredan i pošten narod. Rukovodioci vode zemlju izuzetno dobrim putem. Želim im svaki uspeh i sreću.
  (Simo, 9. novembar 2017 12:37)

  # Link komentara

 6. Боље би било да је лет до Прага преко Београда. Но, добро, и браћа кинези су нам рекли где нам је место, без емоција. Ако се већ путује 13 сати, онда је сасвим свеједно дал се иде преко Москве, Франкфурта, или Прага.
  (marko, 9. novembar 2017 11:48)

  # Link komentara