Stvari koje ne treba da radite na putovanjima

Sajtovi za putovanja obično nude listu stvari koje bi trebalo da ispunite tokom puta, ali manje se piše o stvarima koje treba izbegavati ili pak, kkoje nikako ne treba raditi. Ovo je naša lista:

Pošaljite komentar
 1. Jedini grad gde morate razmeniti novac na aerodromu je Tokio. U suprotnom mozete biti u velikom problemu. Da li je povoljno, lako se proverava na osnovu razlike kupovnog i prodajnog kursa. Sa ostalim napomenama se apsolutno slazem.
   (Matori, 8. oktobar 2017 09:54)

  # Link komentara

 2. ja bih dodala da je ovo za last minute mac sa dve ostrice. u redu je ako ste potpuno fleksibilni, ali ako imate od tog do tog datuma godisnji odmor i zacrtan broj dana tesko da ce to upaliti. last minute su obicno putovanja od po 4-5 dana u tzv. "rupama" koje hotelima ostaju izmedju smena. sa ostalim se slazem.
   (svetska putnica, 7. oktobar 2017 22:23)

  # Link komentara

 3. Izbegavajte taxije? Ok, onda provedite pola vaseg putovanja u metrou sa pacovima.
  (srbijasine, 7. oktobar 2017 18:28)

  # Link komentara

 4. Lista je u videu i O.K. je...
   (Sloba, 6. oktobar 2017 20:27)

  # Link komentara

 5. @tor&kr
  Možda da ste se setili da pustite video videli bi listu!
  (Sava Centar, 6. oktobar 2017 20:05)

  # Link komentara

 6. Od svega navedenoga najviše bih naglasio, ne izbjegavajte hostele, ja sam na svojim putovanjima isključivo odsjdao u hostelima. Većina ih je super sređena, konkretno bio sam u hostelu u Komepnhagenu koji je imao svoje jezero i šetalište, i mjesta za roštiljanje.
  Jednako tako sam bio u fantastičnom hostelu pokraj Geteborga, isto jezero, šuma, gratis sauna.
  A posebno super ekipu sam upoznao u hostelu u Helsinkiju, navečer se svi skupe u kuhinji, blagovaonici i dnevnom boravku, još danas 15 godina kasnije sam s nekima u kontaktu.
  Dakle hosteli, obavezno broj 1!
  Drugo šta bih naglasio, radije idite vlakom(vozom) nego avionom, po mogućnosti noću i da uzmete spavaća kola, možda bude malo skuplje ali isplati se.
  Svaki vlak ima bar gdje se može nekog upoznati, pa ko zna, možda u kabini noć nećete provesti sami, svašta je moguće!
  (Meister Jakob, 6. oktobar 2017 19:56)

  # Link komentara

 7. Gde vam je lista???…??
  (kr, 6. oktobar 2017 17:45)

  # Link komentara

 8. nigde ne vidim tu listu
   (Tor, 6. oktobar 2017 16:53)

  # Link komentara

 9. Taksisti previse uzimaju u svakoj zemlji. Kupite karte za atrakcije i muzeje online pre puta, ustedecete i vreme i novac. Retko koji hostel je dobar i umesto toga bolje potraziti privatne apartmane. Ne kupujte aranzmane preko agencija, skuplje je nego da sami organizujete. Chekirajte se online da izbegnete redove kad god je moguce. Sprijateljite se sa lokalcima.

  Bon Voyage!
  (Pera Putnik, 6. oktobar 2017 15:55)

  # Link komentara