Ponedeljak, 25.09.2017.

08:25

Da li biste letovali u Albaniji?

Izvor: B92

Da li biste letovali u Albaniji? IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

151 Komentari

Sortiraj po:

Mrle

pre 6 godina

Svaki covek ako imalo drzi do sebe ima cast i mozak nece ici ni u Albaniju ni u Hrvatsku. Razloga je vise ali jedan je primaran sve to sto je tamo sagradjeno to je od otete Srpske imovine tj. nase dedovine i zaliveno krvlju nasih predaka. Nista ja nemam protiv nikoga ali da dajemo svoje pare ubicama Srpskog naroda, staraca i nejaci sa tim covekom nesto ozbiljno nije u redu. Ok poslovno i ako moram nije problem ali postoji toliko lepih mesta na ovom svetu pa ne moram bas svaku rupu da obidjem. Za kraj da se razumemo svakoga ko dodje kod nas u goste treba maksimalno ljudski i domacinski ugostiti ne mrzim ja nikoga ali malo mozga i samopostovanja imam da svoj novac ne dajem nekome ko ce to sutra iskoristiti protiv mene.

Dragan

pre 6 godina

Prošle godine smo, iz zezanja, ja,žena i dvoje male dece prešli iz Ohrida u Albaniju i otišli u Korču na ručak. Proveli smo se fe no me na lno ! Ljudi su 80% hrišćani, ima pravoslavnih albanaca, grka, cincara i makedonaca. Ljubazni, čisti i nasmejani ljudi.Žene veoma lepe. Grad lep kao slika, ima mediteranskog šarma. Išao sam sa bg tablama, nisu dozvolili da platim parking u centru grada pored crkve.Kada smo rekli odakle smo, zvonar u crkvi nije dao da kupimo sveće, već nam ih je poklonio. Supruga je mislila da će odma da nas prekolju čim predjemo granicu, toliko je bila isplašena našom propagandom. Klopa super, 20% jeftinije nego u Bgd. Znači, ko neće, ne mora da ide, mi planiramo sledeće letovanje pravac Saranda i Ksamil.Inače, moji rodjaci, Makedonci iz Ohrida, letuju već godinama dole i veoma su zadovoljni.

Cal

pre 6 godina

Svako moze svoje licno iskustvo da iznosi, ali ono sto je Srbija prezivela od Skenderbega, Turaka i sl. ne bi smelo da se zaboravi i zapostavi.
I ne tako davno, Margaret Atwoods, poznata Kanadska autorka i emmy nagradjena, opisala je Albansku veru i kulturu.
http://www.nytimes.com/2012/04/25/movies/payback-documentary-based-on-margaret-atwoods-book.html
Kad to pogledate ovaj dokumentarac sledi vam se krv u zilama. Strasno da takvo drustvo zivi tako blizu nas.

Bas imamo (neutemeljeno) visoko misljenje o sebi

pre 6 godina

(Amnezija, 25. septembar 2017 15:47)

Vidi, Zorane, Albanija ce se razvijati i treba da se razvija, ali ne zbog novca koji cemo mi "ostaviti" tamo - a koji je realno bedan - nego zato sto su oni vredni i zato sto se zna ko kosi a ko vodu nosi.
Sa ovdasnjim haosom i non stop kuknjavom to zaista ne bih ni pokusala da uporedim!

Omladino, BEZI!

pre 6 godina

Sad smo u koaliciji sa njima, što ne probati? A i vreme je da se malo smire strasti na Balkanu, a najbolje će se smiriti ako počnemo međusobno da se posećujemo, upoznajemo nove krajeve i ljude.
(Mandrak, 25. septembar 2017 10:53)

Zaboga covece, kladim se da vise od pola stanovnika Srbije nije otislo dalje od 5 km od sopstvenog "vekovnog ognjista" i da se panicno boji stranaca, koji eto nemaju pametnija posla nego bas njih licno da sacekuju i da im cine zlo.
Naravno, vlasti to bas odgovara, jer sto je krdo gluplje, lakse je njime upravljati, zar ne?
Zato, mi ostali da uzivamo dok mozemo!

aca

pre 6 godina

Bio poslom u Tirani, jos pre 6 godina,pa skocio par dana do mora.Jos uvek se gradilo, gradi se i sada,ali me vise zanima strana prema Grckoj.Isao bih naravno.Nema drzave na svetu koja ima more i solidnu klimu, da nije napravila posao od toga.

Svasta

pre 6 godina

E sad jos kad bi mi objasnili kako se iz luke Krf autobusom stize do Sarande za pola sata, priznacu da je zemlja ravna ploca
(Mirko, 25. septembar 2017 21:51)

Ti ili nikada nisi izasao iz svog dvorista ili se pravis pametan.
Pa trajektom, naravno, u koji autobus udje!
A mozes sam i "Letecim delfinima" koji iz grada Krfa stizu u Saradndu za manje od sata.
Jel sad jasno?

Bgd

pre 6 godina

Srbi su ove godine IZGUBILI. primat na Tasosu i istocnom Egeju..
1-Rumuni.
2.Turci
3.Bugari
pa tek onda SRBI.

Koliko ja vkdim,Srbi ce od iduce godine lepovafi na Krimu i u Abhaziji.
Evropska mora nisu vise dostupna Srbima.

Letovao ovog leta

pre 6 godina

E moji Srbi,ne mogu da verujem sta pisete,mada s obzirom kako nas bombarduju raznim lazima nije ni cudo.Elem,letovao ovog leta,nikad bolje nisam prosao,bio u Sarandi,prelepo mesto,takvo ne postoji u CG,a za grcka sela pored olimpijske regije i halkidikija i da ne pricam.Najjeftinije more na svetu,usluga odlicna,ne daju vam smrznutu ribu kao u Grckoj,nisu lenji kao Grci i Cg,cisto more,ja sam bio sokiran(u pozitivnom)smislu
Kako Albanija izgleda,autoput kao strela,steta sto su nam u glavama blokade.Cuj,grcka sela bolja od Albanije,ostrva mozda,ovo gore nikad

Zemunac

pre 6 godina

Ja letos bio. Sa velikim predrasudama i sa malo straha sam prosao granicu. Vec posle prvog tankovanja imao sam malo blazi pogled na Albance. U Dracu i Sarandi, pa doziveli smo stvarno gostoprimstvo i izuzetno korektan odnos. Saranda je, po meni, vec unakazena sa silnim hotelima. Gradi gde ko stigne, lova je verovatno od zabranjenih supstanci! Ima dosta nasih siptara koji investiraju u Sarandu, odakle im lova? Mozda od tetke iz Kanade! Inace, u Sarandi vise Pravoslavaca nego drugih vera. Mislim da smo videli samo jednu dzamiju. Ako neko ide u Drac, savetujem da ode u restoran Gusti di mare. Gazda je fenomenalan i govori vrlo tecno engleski. U Albaniji treba jesti ribu, izvanredna je i sveza. Cene su beogradske. Izgleda da italijanski govori vecina stanovnistva tako da moja generacija koja je lutala po Trstu svojevremeno, nema problema sa sporazumevanjem. U Sarandi svi govore engleski. Na kraju, ne bih isao ponovo jer je Grcka znatno kvalitetnija (i skuplja!) i ima bolje more. Moje predrasude su se potpuno rasprsile, mislim da su Albanci sasvim normalan narod i da postoje vece sanse da se nesto lose dogodi u Dalmaciji nego u Albaniji.

Mesar

pre 6 godina

@Na svakih 5 dana članak o letovanju u Albaniji, čemu toliko forsiranje, da li to neko plaća ili je Albanija stvarno toliko čudesna?
(Meraklija, 25. septembar 2017 08:59)

Kako nije cudesna? Vidis u tekstu da mozes i autobusom sa Krfa da dodjes do Sarande i to za manje od sat vremena!

Mirko

pre 6 godina

"Iz luke grada Krfa se gliserom, autobusom ili trajektom do Sarande stiže za manje od sata."

E sad jos kad bi mi objasnili kako se iz luke Krf autobusom stize do Sarande za pola sata, priznacu da je zemlja ravna ploca

jajan?

pre 6 godina

Samo u vojnickim cizmama.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Kalimero, 25. septembar 2017 09:35)
Aaaaajjjj,kalimero junacinooooo!
hihi...kakave se sve junacine docepaju tastature!

Albatros

pre 6 godina

Da, bih, svakako!

Ako ne drugo, ono zbog avanture, da probam nešto drugačije.

A što se bezbednosti tiče, svestan sam da postoji (mala) verovatnoća da naletim na neku napaljenu budalu (možda neko sa Kosova), ali mislim da će mi se takvo nešto pre desiti negde u Hrvatskoj (pa i to ne baš svuda), nego u Alabaniji.

Marija

pre 6 godina

@ Poznavalac, 25. septembar 2017 11:51

A vidiš, meni letos Grkinja reče da su im Srbi najbolji gosti jer smo - pazi sad - kulturni, vaspitani i pristojni.

Nego, malo manje autošovinizma i samosvesti, lične i nacionalne, pa će nas i drugi ceniti.

zaslužuje

pre 6 godina

Da letovao bih kada bi se strasti smirile, kada skinemo huškače sa vlasti, kada jedni drugima iskreno pružimo ruku prijateljstva.Kada nam oni na papiru vrate naše Kosovo, a kada im mi kao našim prijateljima dozvolimo da u miru žive tu gde žive.Pa nisu ni oni krivi što su poslužili kao instrument zapada, moglo je biti i obrnuto.Kada svaki Bugarin, Albanac, Mađar, Srbin shvati da su njegovi narodi mali narodi, a njihove države male države i da samo uz prijateljstvo i saradnju možemo do boljitka...Da letovao bih.

stefan

pre 6 godina

Naravno da bih! Šta me briga koje je more nacionalnosti (mada me ne zanimaju generalno nacije). Ako.je kvalitetna usluga, toplo more, dobar smeštaj a još i jeftino - eto mene iz Grčke (gde Srbi kvare sve svojim seljačkim mentalitetom) u Albaniju.
I za one koji "ne bi išli u Hrvatsku" - to što ste glupi ne morate javno da iznosite.

да да

pre 6 godina

Мислим да ће више шиканирања наших људи бити ако се усудиш да одеш него од Албанаца ако одеш !!!!!

Amnezija

pre 6 godina

Kaže neki Zoran :Plaže su skroy ok, hrana veoma ukusna i jeftina, a Albanci u Albaniji su nešto totalno drugačije od Kosovara.
Jeste Zorane. Drugačiji su. Ovi sa Kosova su poklali pola našeg naroda, a ovi drugi sada uglađeni sa tacnom u ruci (neće valjda sa nožem) pozivaju glupake da ostave svoj teško zarađeni novac u njihovoj zemlji i tako još i potpomognu razvijanje svog dželata. Neka se razvija Albanija, neka napreduje mazohizam našeg naroda, to je strategija za bolje sutra.

Frenki

pre 6 godina

Ja mojoj Ani s' 4 pištolja pomenuo ove godine Bugarsku( išli davno pre 15-20 god ) malo za promenu,samo me pogledala.Sačekam par dana pa se okuražim,pitam za Albaniju ( jedne godine sa Krfa gledali ka svetlima Sarande ),ko da sam čuo "Kristinu": " Jes'l' ti normalan?I tako mi odosmo za Istru,mada mi se tamo samo ideološki dopada,partizani i te priče,nema ustaša a četnika još manje.Grčka je neprikosnovena mada je Halk sada ko Sutomore tako da sledece godine Pelion ili Peloponez.Živi bili svi,od Portoroža do Antalije.

dd

pre 6 godina

a jer albanija bila u ratu sa srbijom?
jesu kosare na albanskoj teritoriji?

ovo je tipcno milosevicko razmisljanje koji nas je urnisao...jos postoji ta ideologija,vidi se po komentarima!

e pa albanija nije vise zatvorena zemlja,a srbija grabi krupnim koracima da bude uz S.koreju najzatvorenija zemlja na svetu gde je radnik najmanje placen!

ali nema veze gledajte Pink i Zadrugu open show 0-24!!! tamo mnogo stosta pametno mozete da naucite,cast izuzecima koji nisu zatucani pa da mrze zemlju sa kojom nisu bili u ratu!

a imate i gay paradu 2x godisnje a uskoro svaki mesec!

Poznavalac

pre 6 godina

Sudeći po komentarima izgleda da će Srbima ostati da letuju u svojoj zemlji, koju su uništili smećem. Nakon krađa i uništavanja inventara u Grčkoj i tmao ste postali "omiljeni".
Ali, kada se sučelje pro/contra činjenice, bolje da ostanete u svom oboru - bar se zna kakvi ste.

Uroš

pre 6 godina

Pa ne bih - iskreno. To jest ja bih, ali ne da žena, kažedatoples nije baš bnagonaklon u Albaniji, pa otkad je policija oterala one skandinavke sa plaže, kaženeće ni ona da ide tamo :)

Mile

pre 6 godina

Ne, hvala.
Voleo bih da znam zasto se sve cesce na ovom sajtu reklamira turizam u Albaniji?
Kome nije mrsko neka ide a nama ostalima molim da ne kvarite dan.
Hvala

Martin Luter

pre 6 godina

Obzirom da Albanija kao i Hrvatska nose opterecenje ratova ne posecujem te zemlje. Jednostavno ne zelim da se osecam neprijatno. Ne mrzim te ljude.

Vlad Rad

pre 6 godina

Apsolutno. Poznanik koji ma agenciju kaze da je to najbolji odnos cena/kvalitet koji ima u ponudi. Blizu, lepo, nema gužvi, a jeftino. Bezbednost nije problem nimalo...

Bruder Jakob

pre 6 godina

Ne bih išao ne iz nekih nacionalističkih razloga nego mi je sumnjivo to 6 punih pansiona za €160, ko zna šta ti daju da jedeš!

ehh,dunjo moja zuta

pre 6 godina

Sasvim slucajno i neplanirano, letovala sam u Albaniji ( okolina Skadra).Posetila zidine Skadra na Bojani.Iznenadilo me koliko ljudi govori i razume nas jezik.Nisam primetila da je bilo kome zasmetalo sto na plazi govorimo srpski.Mozda treba reci i to da su katolici pretezno naseljeni u mestu u kom sam boravila.Saobracajci na svakom koraku,kontrolisu uglavnom bahate Kosovare ,koji su vlasnici velikog broja ugostiteljskih i trgovinskih objekata.Zasto Skadar ne bi bio srbski?Sve se menja pa i granice.Debelo su nas zakinuli.

Mandrak

pre 6 godina

Sad smo u koaliciji sa njima, što ne probati? A i vreme je da se malo smire strasti na Balkanu, a najbolje će se smiriti ako počnemo međusobno da se posećujemo, upoznajemo nove krajeve i ljude.

Aljica

pre 6 godina

U poslednje 2 god. poslovno sam bila u Tirani i Draču... preporuka svake vrste za one koji vole 'egzotiku', netaknutu prirodu po prilično pristojnim canama. Uprkos predrasudama, nemaju pojma i neinteresuje ih ko smo i odakle, mogućnost plaćanja u evrima i cenkanja daje svoj šarm... Albanci sa Kosova i Albanije dve različite priče... jedini problem je što slabo znaju bilo koji strani jezik, ali to svakako ne bi trebalo da bude problem :)

poznavalac

pre 6 godina

Да. Немци су већ 1950. летовали у Француској и Италији. Ко познаје историје ових земаља (или њихових претходника) зна да су ратовали још од 1700-и-неке године и то веома крваво. Са Албанијом се никада није директно ратовало, а земља јесте лепа и инфраструктуру граде брже него "лидер региона".

ronin

pre 6 godina

ne bih. zasto pored predivne Grčke??? treba da se osvrćem kada će neki fanatik da me raspali štanglom po glavi samo zato što je čuo srpski jezik...

kanidja

pre 6 godina

Kao i sa svakom drugom lokacijom, zavisi iskljucivo od kvaliteta ponude i cene. Politikom neka se bave oni koji u zivotu nemaju vaznije i lepse stvari, ja imam.

KUD Idijot

pre 6 godina

Zasto da ne? Putovanja nas cine bogatijim iskustvom i kulturom. Sto se tice iskustva sa albancima, nebo i zemlja su albanci iz albanije i ovi kosovari i makedonski albanci.

Zoran

pre 6 godina

Letovao sam u Sarandi pre dve godine. Obišao sam i Tiranu i sva veća mesta u istočnom delu Albanije. Plaže su skroy ok, hrana veoma ukusna i jeftina, a Albanci u Albaniji su nešto totalno drugačije od Kosovara. Gde god sam pričao sa ljudima otvoreno sam govorio odakle sam, nikakvih problema nisam imao, čak na nekoliko mesta sam bio počašćen i kriglom piva. Ono što Albaniji nedostaje jeste infrastruktura, postoji samo jedan aerodrom u celoj zemlji a putevi su katastrofa, 200 km ćete preći za gotovo 6 sati.

Mile

pre 6 godina

Ne, hvala.
Voleo bih da znam zasto se sve cesce na ovom sajtu reklamira turizam u Albaniji?
Kome nije mrsko neka ide a nama ostalima molim da ne kvarite dan.
Hvala

Martin Luter

pre 6 godina

Obzirom da Albanija kao i Hrvatska nose opterecenje ratova ne posecujem te zemlje. Jednostavno ne zelim da se osecam neprijatno. Ne mrzim te ljude.

poznavalac

pre 6 godina

Да. Немци су већ 1950. летовали у Француској и Италији. Ко познаје историје ових земаља (или њихових претходника) зна да су ратовали још од 1700-и-неке године и то веома крваво. Са Албанијом се никада није директно ратовало, а земља јесте лепа и инфраструктуру граде брже него "лидер региона".

Vlad Rad

pre 6 godina

Apsolutno. Poznanik koji ma agenciju kaze da je to najbolji odnos cena/kvalitet koji ima u ponudi. Blizu, lepo, nema gužvi, a jeftino. Bezbednost nije problem nimalo...

stefan

pre 6 godina

Naravno da bih! Šta me briga koje je more nacionalnosti (mada me ne zanimaju generalno nacije). Ako.je kvalitetna usluga, toplo more, dobar smeštaj a još i jeftino - eto mene iz Grčke (gde Srbi kvare sve svojim seljačkim mentalitetom) u Albaniju.
I za one koji "ne bi išli u Hrvatsku" - to što ste glupi ne morate javno da iznosite.

dd

pre 6 godina

a jer albanija bila u ratu sa srbijom?
jesu kosare na albanskoj teritoriji?

ovo je tipcno milosevicko razmisljanje koji nas je urnisao...jos postoji ta ideologija,vidi se po komentarima!

e pa albanija nije vise zatvorena zemlja,a srbija grabi krupnim koracima da bude uz S.koreju najzatvorenija zemlja na svetu gde je radnik najmanje placen!

ali nema veze gledajte Pink i Zadrugu open show 0-24!!! tamo mnogo stosta pametno mozete da naucite,cast izuzecima koji nisu zatucani pa da mrze zemlju sa kojom nisu bili u ratu!

a imate i gay paradu 2x godisnje a uskoro svaki mesec!

Zoran

pre 6 godina

Letovao sam u Sarandi pre dve godine. Obišao sam i Tiranu i sva veća mesta u istočnom delu Albanije. Plaže su skroy ok, hrana veoma ukusna i jeftina, a Albanci u Albaniji su nešto totalno drugačije od Kosovara. Gde god sam pričao sa ljudima otvoreno sam govorio odakle sam, nikakvih problema nisam imao, čak na nekoliko mesta sam bio počašćen i kriglom piva. Ono što Albaniji nedostaje jeste infrastruktura, postoji samo jedan aerodrom u celoj zemlji a putevi su katastrofa, 200 km ćete preći za gotovo 6 sati.

Poznavalac

pre 6 godina

Sudeći po komentarima izgleda da će Srbima ostati da letuju u svojoj zemlji, koju su uništili smećem. Nakon krađa i uništavanja inventara u Grčkoj i tmao ste postali "omiljeni".
Ali, kada se sučelje pro/contra činjenice, bolje da ostanete u svom oboru - bar se zna kakvi ste.

Amnezija

pre 6 godina

Kaže neki Zoran :Plaže su skroy ok, hrana veoma ukusna i jeftina, a Albanci u Albaniji su nešto totalno drugačije od Kosovara.
Jeste Zorane. Drugačiji su. Ovi sa Kosova su poklali pola našeg naroda, a ovi drugi sada uglađeni sa tacnom u ruci (neće valjda sa nožem) pozivaju glupake da ostave svoj teško zarađeni novac u njihovoj zemlji i tako još i potpomognu razvijanje svog dželata. Neka se razvija Albanija, neka napreduje mazohizam našeg naroda, to je strategija za bolje sutra.

Zemunac

pre 6 godina

Ja letos bio. Sa velikim predrasudama i sa malo straha sam prosao granicu. Vec posle prvog tankovanja imao sam malo blazi pogled na Albance. U Dracu i Sarandi, pa doziveli smo stvarno gostoprimstvo i izuzetno korektan odnos. Saranda je, po meni, vec unakazena sa silnim hotelima. Gradi gde ko stigne, lova je verovatno od zabranjenih supstanci! Ima dosta nasih siptara koji investiraju u Sarandu, odakle im lova? Mozda od tetke iz Kanade! Inace, u Sarandi vise Pravoslavaca nego drugih vera. Mislim da smo videli samo jednu dzamiju. Ako neko ide u Drac, savetujem da ode u restoran Gusti di mare. Gazda je fenomenalan i govori vrlo tecno engleski. U Albaniji treba jesti ribu, izvanredna je i sveza. Cene su beogradske. Izgleda da italijanski govori vecina stanovnistva tako da moja generacija koja je lutala po Trstu svojevremeno, nema problema sa sporazumevanjem. U Sarandi svi govore engleski. Na kraju, ne bih isao ponovo jer je Grcka znatno kvalitetnija (i skuplja!) i ima bolje more. Moje predrasude su se potpuno rasprsile, mislim da su Albanci sasvim normalan narod i da postoje vece sanse da se nesto lose dogodi u Dalmaciji nego u Albaniji.

Mandrak

pre 6 godina

Sad smo u koaliciji sa njima, što ne probati? A i vreme je da se malo smire strasti na Balkanu, a najbolje će se smiriti ako počnemo međusobno da se posećujemo, upoznajemo nove krajeve i ljude.

Frenki

pre 6 godina

Ja mojoj Ani s' 4 pištolja pomenuo ove godine Bugarsku( išli davno pre 15-20 god ) malo za promenu,samo me pogledala.Sačekam par dana pa se okuražim,pitam za Albaniju ( jedne godine sa Krfa gledali ka svetlima Sarande ),ko da sam čuo "Kristinu": " Jes'l' ti normalan?I tako mi odosmo za Istru,mada mi se tamo samo ideološki dopada,partizani i te priče,nema ustaša a četnika još manje.Grčka je neprikosnovena mada je Halk sada ko Sutomore tako da sledece godine Pelion ili Peloponez.Živi bili svi,od Portoroža do Antalije.

Aljica

pre 6 godina

U poslednje 2 god. poslovno sam bila u Tirani i Draču... preporuka svake vrste za one koji vole 'egzotiku', netaknutu prirodu po prilično pristojnim canama. Uprkos predrasudama, nemaju pojma i neinteresuje ih ko smo i odakle, mogućnost plaćanja u evrima i cenkanja daje svoj šarm... Albanci sa Kosova i Albanije dve različite priče... jedini problem je što slabo znaju bilo koji strani jezik, ali to svakako ne bi trebalo da bude problem :)

Letovao ovog leta

pre 6 godina

E moji Srbi,ne mogu da verujem sta pisete,mada s obzirom kako nas bombarduju raznim lazima nije ni cudo.Elem,letovao ovog leta,nikad bolje nisam prosao,bio u Sarandi,prelepo mesto,takvo ne postoji u CG,a za grcka sela pored olimpijske regije i halkidikija i da ne pricam.Najjeftinije more na svetu,usluga odlicna,ne daju vam smrznutu ribu kao u Grckoj,nisu lenji kao Grci i Cg,cisto more,ja sam bio sokiran(u pozitivnom)smislu
Kako Albanija izgleda,autoput kao strela,steta sto su nam u glavama blokade.Cuj,grcka sela bolja od Albanije,ostrva mozda,ovo gore nikad

jajan?

pre 6 godina

Samo u vojnickim cizmama.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Kalimero, 25. septembar 2017 09:35)
Aaaaajjjj,kalimero junacinooooo!
hihi...kakave se sve junacine docepaju tastature!

kanidja

pre 6 godina

Kao i sa svakom drugom lokacijom, zavisi iskljucivo od kvaliteta ponude i cene. Politikom neka se bave oni koji u zivotu nemaju vaznije i lepse stvari, ja imam.

ronin

pre 6 godina

ne bih. zasto pored predivne Grčke??? treba da se osvrćem kada će neki fanatik da me raspali štanglom po glavi samo zato što je čuo srpski jezik...

ehh,dunjo moja zuta

pre 6 godina

Sasvim slucajno i neplanirano, letovala sam u Albaniji ( okolina Skadra).Posetila zidine Skadra na Bojani.Iznenadilo me koliko ljudi govori i razume nas jezik.Nisam primetila da je bilo kome zasmetalo sto na plazi govorimo srpski.Mozda treba reci i to da su katolici pretezno naseljeni u mestu u kom sam boravila.Saobracajci na svakom koraku,kontrolisu uglavnom bahate Kosovare ,koji su vlasnici velikog broja ugostiteljskih i trgovinskih objekata.Zasto Skadar ne bi bio srbski?Sve se menja pa i granice.Debelo su nas zakinuli.

Marija

pre 6 godina

@ Poznavalac, 25. septembar 2017 11:51

A vidiš, meni letos Grkinja reče da su im Srbi najbolji gosti jer smo - pazi sad - kulturni, vaspitani i pristojni.

Nego, malo manje autošovinizma i samosvesti, lične i nacionalne, pa će nas i drugi ceniti.

KUD Idijot

pre 6 godina

Zasto da ne? Putovanja nas cine bogatijim iskustvom i kulturom. Sto se tice iskustva sa albancima, nebo i zemlja su albanci iz albanije i ovi kosovari i makedonski albanci.

да да

pre 6 godina

Мислим да ће више шиканирања наших људи бити ако се усудиш да одеш него од Албанаца ако одеш !!!!!

zaslužuje

pre 6 godina

Da letovao bih kada bi se strasti smirile, kada skinemo huškače sa vlasti, kada jedni drugima iskreno pružimo ruku prijateljstva.Kada nam oni na papiru vrate naše Kosovo, a kada im mi kao našim prijateljima dozvolimo da u miru žive tu gde žive.Pa nisu ni oni krivi što su poslužili kao instrument zapada, moglo je biti i obrnuto.Kada svaki Bugarin, Albanac, Mađar, Srbin shvati da su njegovi narodi mali narodi, a njihove države male države i da samo uz prijateljstvo i saradnju možemo do boljitka...Da letovao bih.

Bruder Jakob

pre 6 godina

Ne bih išao ne iz nekih nacionalističkih razloga nego mi je sumnjivo to 6 punih pansiona za €160, ko zna šta ti daju da jedeš!

Mesar

pre 6 godina

@Na svakih 5 dana članak o letovanju u Albaniji, čemu toliko forsiranje, da li to neko plaća ili je Albanija stvarno toliko čudesna?
(Meraklija, 25. septembar 2017 08:59)

Kako nije cudesna? Vidis u tekstu da mozes i autobusom sa Krfa da dodjes do Sarande i to za manje od sat vremena!

Mirko

pre 6 godina

"Iz luke grada Krfa se gliserom, autobusom ili trajektom do Sarande stiže za manje od sata."

E sad jos kad bi mi objasnili kako se iz luke Krf autobusom stize do Sarande za pola sata, priznacu da je zemlja ravna ploca

Albatros

pre 6 godina

Da, bih, svakako!

Ako ne drugo, ono zbog avanture, da probam nešto drugačije.

A što se bezbednosti tiče, svestan sam da postoji (mala) verovatnoća da naletim na neku napaljenu budalu (možda neko sa Kosova), ali mislim da će mi se takvo nešto pre desiti negde u Hrvatskoj (pa i to ne baš svuda), nego u Alabaniji.

Omladino, BEZI!

pre 6 godina

Sad smo u koaliciji sa njima, što ne probati? A i vreme je da se malo smire strasti na Balkanu, a najbolje će se smiriti ako počnemo međusobno da se posećujemo, upoznajemo nove krajeve i ljude.
(Mandrak, 25. septembar 2017 10:53)

Zaboga covece, kladim se da vise od pola stanovnika Srbije nije otislo dalje od 5 km od sopstvenog "vekovnog ognjista" i da se panicno boji stranaca, koji eto nemaju pametnija posla nego bas njih licno da sacekuju i da im cine zlo.
Naravno, vlasti to bas odgovara, jer sto je krdo gluplje, lakse je njime upravljati, zar ne?
Zato, mi ostali da uzivamo dok mozemo!

Dragan

pre 6 godina

Prošle godine smo, iz zezanja, ja,žena i dvoje male dece prešli iz Ohrida u Albaniju i otišli u Korču na ručak. Proveli smo se fe no me na lno ! Ljudi su 80% hrišćani, ima pravoslavnih albanaca, grka, cincara i makedonaca. Ljubazni, čisti i nasmejani ljudi.Žene veoma lepe. Grad lep kao slika, ima mediteranskog šarma. Išao sam sa bg tablama, nisu dozvolili da platim parking u centru grada pored crkve.Kada smo rekli odakle smo, zvonar u crkvi nije dao da kupimo sveće, već nam ih je poklonio. Supruga je mislila da će odma da nas prekolju čim predjemo granicu, toliko je bila isplašena našom propagandom. Klopa super, 20% jeftinije nego u Bgd. Znači, ko neće, ne mora da ide, mi planiramo sledeće letovanje pravac Saranda i Ksamil.Inače, moji rodjaci, Makedonci iz Ohrida, letuju već godinama dole i veoma su zadovoljni.

Uroš

pre 6 godina

Pa ne bih - iskreno. To jest ja bih, ali ne da žena, kažedatoples nije baš bnagonaklon u Albaniji, pa otkad je policija oterala one skandinavke sa plaže, kaženeće ni ona da ide tamo :)

Bas imamo (neutemeljeno) visoko misljenje o sebi

pre 6 godina

(Amnezija, 25. septembar 2017 15:47)

Vidi, Zorane, Albanija ce se razvijati i treba da se razvija, ali ne zbog novca koji cemo mi "ostaviti" tamo - a koji je realno bedan - nego zato sto su oni vredni i zato sto se zna ko kosi a ko vodu nosi.
Sa ovdasnjim haosom i non stop kuknjavom to zaista ne bih ni pokusala da uporedim!

Bgd

pre 6 godina

Srbi su ove godine IZGUBILI. primat na Tasosu i istocnom Egeju..
1-Rumuni.
2.Turci
3.Bugari
pa tek onda SRBI.

Koliko ja vkdim,Srbi ce od iduce godine lepovafi na Krimu i u Abhaziji.
Evropska mora nisu vise dostupna Srbima.

Svasta

pre 6 godina

E sad jos kad bi mi objasnili kako se iz luke Krf autobusom stize do Sarande za pola sata, priznacu da je zemlja ravna ploca
(Mirko, 25. septembar 2017 21:51)

Ti ili nikada nisi izasao iz svog dvorista ili se pravis pametan.
Pa trajektom, naravno, u koji autobus udje!
A mozes sam i "Letecim delfinima" koji iz grada Krfa stizu u Saradndu za manje od sata.
Jel sad jasno?

aca

pre 6 godina

Bio poslom u Tirani, jos pre 6 godina,pa skocio par dana do mora.Jos uvek se gradilo, gradi se i sada,ali me vise zanima strana prema Grckoj.Isao bih naravno.Nema drzave na svetu koja ima more i solidnu klimu, da nije napravila posao od toga.

Cal

pre 6 godina

Svako moze svoje licno iskustvo da iznosi, ali ono sto je Srbija prezivela od Skenderbega, Turaka i sl. ne bi smelo da se zaboravi i zapostavi.
I ne tako davno, Margaret Atwoods, poznata Kanadska autorka i emmy nagradjena, opisala je Albansku veru i kulturu.
http://www.nytimes.com/2012/04/25/movies/payback-documentary-based-on-margaret-atwoods-book.html
Kad to pogledate ovaj dokumentarac sledi vam se krv u zilama. Strasno da takvo drustvo zivi tako blizu nas.

Mrle

pre 6 godina

Svaki covek ako imalo drzi do sebe ima cast i mozak nece ici ni u Albaniju ni u Hrvatsku. Razloga je vise ali jedan je primaran sve to sto je tamo sagradjeno to je od otete Srpske imovine tj. nase dedovine i zaliveno krvlju nasih predaka. Nista ja nemam protiv nikoga ali da dajemo svoje pare ubicama Srpskog naroda, staraca i nejaci sa tim covekom nesto ozbiljno nije u redu. Ok poslovno i ako moram nije problem ali postoji toliko lepih mesta na ovom svetu pa ne moram bas svaku rupu da obidjem. Za kraj da se razumemo svakoga ko dodje kod nas u goste treba maksimalno ljudski i domacinski ugostiti ne mrzim ja nikoga ali malo mozga i samopostovanja imam da svoj novac ne dajem nekome ko ce to sutra iskoristiti protiv mene.

poznavalac

pre 6 godina

Да. Немци су већ 1950. летовали у Француској и Италији. Ко познаје историје ових земаља (или њихових претходника) зна да су ратовали још од 1700-и-неке године и то веома крваво. Са Албанијом се никада није директно ратовало, а земља јесте лепа и инфраструктуру граде брже него "лидер региона".

Vlad Rad

pre 6 godina

Apsolutno. Poznanik koji ma agenciju kaze da je to najbolji odnos cena/kvalitet koji ima u ponudi. Blizu, lepo, nema gužvi, a jeftino. Bezbednost nije problem nimalo...

Amnezija

pre 6 godina

Kaže neki Zoran :Plaže su skroy ok, hrana veoma ukusna i jeftina, a Albanci u Albaniji su nešto totalno drugačije od Kosovara.
Jeste Zorane. Drugačiji su. Ovi sa Kosova su poklali pola našeg naroda, a ovi drugi sada uglađeni sa tacnom u ruci (neće valjda sa nožem) pozivaju glupake da ostave svoj teško zarađeni novac u njihovoj zemlji i tako još i potpomognu razvijanje svog dželata. Neka se razvija Albanija, neka napreduje mazohizam našeg naroda, to je strategija za bolje sutra.

ehh,dunjo moja zuta

pre 6 godina

Sasvim slucajno i neplanirano, letovala sam u Albaniji ( okolina Skadra).Posetila zidine Skadra na Bojani.Iznenadilo me koliko ljudi govori i razume nas jezik.Nisam primetila da je bilo kome zasmetalo sto na plazi govorimo srpski.Mozda treba reci i to da su katolici pretezno naseljeni u mestu u kom sam boravila.Saobracajci na svakom koraku,kontrolisu uglavnom bahate Kosovare ,koji su vlasnici velikog broja ugostiteljskih i trgovinskih objekata.Zasto Skadar ne bi bio srbski?Sve se menja pa i granice.Debelo su nas zakinuli.

Mandrak

pre 6 godina

Sad smo u koaliciji sa njima, što ne probati? A i vreme je da se malo smire strasti na Balkanu, a najbolje će se smiriti ako počnemo međusobno da se posećujemo, upoznajemo nove krajeve i ljude.

Aljica

pre 6 godina

U poslednje 2 god. poslovno sam bila u Tirani i Draču... preporuka svake vrste za one koji vole 'egzotiku', netaknutu prirodu po prilično pristojnim canama. Uprkos predrasudama, nemaju pojma i neinteresuje ih ko smo i odakle, mogućnost plaćanja u evrima i cenkanja daje svoj šarm... Albanci sa Kosova i Albanije dve različite priče... jedini problem je što slabo znaju bilo koji strani jezik, ali to svakako ne bi trebalo da bude problem :)

dd

pre 6 godina

a jer albanija bila u ratu sa srbijom?
jesu kosare na albanskoj teritoriji?

ovo je tipcno milosevicko razmisljanje koji nas je urnisao...jos postoji ta ideologija,vidi se po komentarima!

e pa albanija nije vise zatvorena zemlja,a srbija grabi krupnim koracima da bude uz S.koreju najzatvorenija zemlja na svetu gde je radnik najmanje placen!

ali nema veze gledajte Pink i Zadrugu open show 0-24!!! tamo mnogo stosta pametno mozete da naucite,cast izuzecima koji nisu zatucani pa da mrze zemlju sa kojom nisu bili u ratu!

a imate i gay paradu 2x godisnje a uskoro svaki mesec!

KUD Idijot

pre 6 godina

Zasto da ne? Putovanja nas cine bogatijim iskustvom i kulturom. Sto se tice iskustva sa albancima, nebo i zemlja su albanci iz albanije i ovi kosovari i makedonski albanci.

zaslužuje

pre 6 godina

Da letovao bih kada bi se strasti smirile, kada skinemo huškače sa vlasti, kada jedni drugima iskreno pružimo ruku prijateljstva.Kada nam oni na papiru vrate naše Kosovo, a kada im mi kao našim prijateljima dozvolimo da u miru žive tu gde žive.Pa nisu ni oni krivi što su poslužili kao instrument zapada, moglo je biti i obrnuto.Kada svaki Bugarin, Albanac, Mađar, Srbin shvati da su njegovi narodi mali narodi, a njihove države male države i da samo uz prijateljstvo i saradnju možemo do boljitka...Da letovao bih.

stefan

pre 6 godina

Naravno da bih! Šta me briga koje je more nacionalnosti (mada me ne zanimaju generalno nacije). Ako.je kvalitetna usluga, toplo more, dobar smeštaj a još i jeftino - eto mene iz Grčke (gde Srbi kvare sve svojim seljačkim mentalitetom) u Albaniju.
I za one koji "ne bi išli u Hrvatsku" - to što ste glupi ne morate javno da iznosite.

Bruder Jakob

pre 6 godina

Ne bih išao ne iz nekih nacionalističkih razloga nego mi je sumnjivo to 6 punih pansiona za €160, ko zna šta ti daju da jedeš!

Mile

pre 6 godina

Ne, hvala.
Voleo bih da znam zasto se sve cesce na ovom sajtu reklamira turizam u Albaniji?
Kome nije mrsko neka ide a nama ostalima molim da ne kvarite dan.
Hvala

Zoran

pre 6 godina

Letovao sam u Sarandi pre dve godine. Obišao sam i Tiranu i sva veća mesta u istočnom delu Albanije. Plaže su skroy ok, hrana veoma ukusna i jeftina, a Albanci u Albaniji su nešto totalno drugačije od Kosovara. Gde god sam pričao sa ljudima otvoreno sam govorio odakle sam, nikakvih problema nisam imao, čak na nekoliko mesta sam bio počašćen i kriglom piva. Ono što Albaniji nedostaje jeste infrastruktura, postoji samo jedan aerodrom u celoj zemlji a putevi su katastrofa, 200 km ćete preći za gotovo 6 sati.

ronin

pre 6 godina

ne bih. zasto pored predivne Grčke??? treba da se osvrćem kada će neki fanatik da me raspali štanglom po glavi samo zato što je čuo srpski jezik...

Poznavalac

pre 6 godina

Sudeći po komentarima izgleda da će Srbima ostati da letuju u svojoj zemlji, koju su uništili smećem. Nakon krađa i uništavanja inventara u Grčkoj i tmao ste postali "omiljeni".
Ali, kada se sučelje pro/contra činjenice, bolje da ostanete u svom oboru - bar se zna kakvi ste.

Martin Luter

pre 6 godina

Obzirom da Albanija kao i Hrvatska nose opterecenje ratova ne posecujem te zemlje. Jednostavno ne zelim da se osecam neprijatno. Ne mrzim te ljude.

kanidja

pre 6 godina

Kao i sa svakom drugom lokacijom, zavisi iskljucivo od kvaliteta ponude i cene. Politikom neka se bave oni koji u zivotu nemaju vaznije i lepse stvari, ja imam.

Uroš

pre 6 godina

Pa ne bih - iskreno. To jest ja bih, ali ne da žena, kažedatoples nije baš bnagonaklon u Albaniji, pa otkad je policija oterala one skandinavke sa plaže, kaženeće ni ona da ide tamo :)

Letovao ovog leta

pre 6 godina

E moji Srbi,ne mogu da verujem sta pisete,mada s obzirom kako nas bombarduju raznim lazima nije ni cudo.Elem,letovao ovog leta,nikad bolje nisam prosao,bio u Sarandi,prelepo mesto,takvo ne postoji u CG,a za grcka sela pored olimpijske regije i halkidikija i da ne pricam.Najjeftinije more na svetu,usluga odlicna,ne daju vam smrznutu ribu kao u Grckoj,nisu lenji kao Grci i Cg,cisto more,ja sam bio sokiran(u pozitivnom)smislu
Kako Albanija izgleda,autoput kao strela,steta sto su nam u glavama blokade.Cuj,grcka sela bolja od Albanije,ostrva mozda,ovo gore nikad

да да

pre 6 godina

Мислим да ће више шиканирања наших људи бити ако се усудиш да одеш него од Албанаца ако одеш !!!!!

Frenki

pre 6 godina

Ja mojoj Ani s' 4 pištolja pomenuo ove godine Bugarsku( išli davno pre 15-20 god ) malo za promenu,samo me pogledala.Sačekam par dana pa se okuražim,pitam za Albaniju ( jedne godine sa Krfa gledali ka svetlima Sarande ),ko da sam čuo "Kristinu": " Jes'l' ti normalan?I tako mi odosmo za Istru,mada mi se tamo samo ideološki dopada,partizani i te priče,nema ustaša a četnika još manje.Grčka je neprikosnovena mada je Halk sada ko Sutomore tako da sledece godine Pelion ili Peloponez.Živi bili svi,od Portoroža do Antalije.

jajan?

pre 6 godina

Samo u vojnickim cizmama.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Kalimero, 25. septembar 2017 09:35)
Aaaaajjjj,kalimero junacinooooo!
hihi...kakave se sve junacine docepaju tastature!

Zemunac

pre 6 godina

Ja letos bio. Sa velikim predrasudama i sa malo straha sam prosao granicu. Vec posle prvog tankovanja imao sam malo blazi pogled na Albance. U Dracu i Sarandi, pa doziveli smo stvarno gostoprimstvo i izuzetno korektan odnos. Saranda je, po meni, vec unakazena sa silnim hotelima. Gradi gde ko stigne, lova je verovatno od zabranjenih supstanci! Ima dosta nasih siptara koji investiraju u Sarandu, odakle im lova? Mozda od tetke iz Kanade! Inace, u Sarandi vise Pravoslavaca nego drugih vera. Mislim da smo videli samo jednu dzamiju. Ako neko ide u Drac, savetujem da ode u restoran Gusti di mare. Gazda je fenomenalan i govori vrlo tecno engleski. U Albaniji treba jesti ribu, izvanredna je i sveza. Cene su beogradske. Izgleda da italijanski govori vecina stanovnistva tako da moja generacija koja je lutala po Trstu svojevremeno, nema problema sa sporazumevanjem. U Sarandi svi govore engleski. Na kraju, ne bih isao ponovo jer je Grcka znatno kvalitetnija (i skuplja!) i ima bolje more. Moje predrasude su se potpuno rasprsile, mislim da su Albanci sasvim normalan narod i da postoje vece sanse da se nesto lose dogodi u Dalmaciji nego u Albaniji.

Cal

pre 6 godina

Svako moze svoje licno iskustvo da iznosi, ali ono sto je Srbija prezivela od Skenderbega, Turaka i sl. ne bi smelo da se zaboravi i zapostavi.
I ne tako davno, Margaret Atwoods, poznata Kanadska autorka i emmy nagradjena, opisala je Albansku veru i kulturu.
http://www.nytimes.com/2012/04/25/movies/payback-documentary-based-on-margaret-atwoods-book.html
Kad to pogledate ovaj dokumentarac sledi vam se krv u zilama. Strasno da takvo drustvo zivi tako blizu nas.

Albatros

pre 6 godina

Da, bih, svakako!

Ako ne drugo, ono zbog avanture, da probam nešto drugačije.

A što se bezbednosti tiče, svestan sam da postoji (mala) verovatnoća da naletim na neku napaljenu budalu (možda neko sa Kosova), ali mislim da će mi se takvo nešto pre desiti negde u Hrvatskoj (pa i to ne baš svuda), nego u Alabaniji.

Marija

pre 6 godina

@ Poznavalac, 25. septembar 2017 11:51

A vidiš, meni letos Grkinja reče da su im Srbi najbolji gosti jer smo - pazi sad - kulturni, vaspitani i pristojni.

Nego, malo manje autošovinizma i samosvesti, lične i nacionalne, pa će nas i drugi ceniti.

Bas imamo (neutemeljeno) visoko misljenje o sebi

pre 6 godina

(Amnezija, 25. septembar 2017 15:47)

Vidi, Zorane, Albanija ce se razvijati i treba da se razvija, ali ne zbog novca koji cemo mi "ostaviti" tamo - a koji je realno bedan - nego zato sto su oni vredni i zato sto se zna ko kosi a ko vodu nosi.
Sa ovdasnjim haosom i non stop kuknjavom to zaista ne bih ni pokusala da uporedim!

Bgd

pre 6 godina

Srbi su ove godine IZGUBILI. primat na Tasosu i istocnom Egeju..
1-Rumuni.
2.Turci
3.Bugari
pa tek onda SRBI.

Koliko ja vkdim,Srbi ce od iduce godine lepovafi na Krimu i u Abhaziji.
Evropska mora nisu vise dostupna Srbima.

Omladino, BEZI!

pre 6 godina

Sad smo u koaliciji sa njima, što ne probati? A i vreme je da se malo smire strasti na Balkanu, a najbolje će se smiriti ako počnemo međusobno da se posećujemo, upoznajemo nove krajeve i ljude.
(Mandrak, 25. septembar 2017 10:53)

Zaboga covece, kladim se da vise od pola stanovnika Srbije nije otislo dalje od 5 km od sopstvenog "vekovnog ognjista" i da se panicno boji stranaca, koji eto nemaju pametnija posla nego bas njih licno da sacekuju i da im cine zlo.
Naravno, vlasti to bas odgovara, jer sto je krdo gluplje, lakse je njime upravljati, zar ne?
Zato, mi ostali da uzivamo dok mozemo!

Mesar

pre 6 godina

@Na svakih 5 dana članak o letovanju u Albaniji, čemu toliko forsiranje, da li to neko plaća ili je Albanija stvarno toliko čudesna?
(Meraklija, 25. septembar 2017 08:59)

Kako nije cudesna? Vidis u tekstu da mozes i autobusom sa Krfa da dodjes do Sarande i to za manje od sat vremena!

Dragan

pre 6 godina

Prošle godine smo, iz zezanja, ja,žena i dvoje male dece prešli iz Ohrida u Albaniju i otišli u Korču na ručak. Proveli smo se fe no me na lno ! Ljudi su 80% hrišćani, ima pravoslavnih albanaca, grka, cincara i makedonaca. Ljubazni, čisti i nasmejani ljudi.Žene veoma lepe. Grad lep kao slika, ima mediteranskog šarma. Išao sam sa bg tablama, nisu dozvolili da platim parking u centru grada pored crkve.Kada smo rekli odakle smo, zvonar u crkvi nije dao da kupimo sveće, već nam ih je poklonio. Supruga je mislila da će odma da nas prekolju čim predjemo granicu, toliko je bila isplašena našom propagandom. Klopa super, 20% jeftinije nego u Bgd. Znači, ko neće, ne mora da ide, mi planiramo sledeće letovanje pravac Saranda i Ksamil.Inače, moji rodjaci, Makedonci iz Ohrida, letuju već godinama dole i veoma su zadovoljni.

Mirko

pre 6 godina

"Iz luke grada Krfa se gliserom, autobusom ili trajektom do Sarande stiže za manje od sata."

E sad jos kad bi mi objasnili kako se iz luke Krf autobusom stize do Sarande za pola sata, priznacu da je zemlja ravna ploca

aca

pre 6 godina

Bio poslom u Tirani, jos pre 6 godina,pa skocio par dana do mora.Jos uvek se gradilo, gradi se i sada,ali me vise zanima strana prema Grckoj.Isao bih naravno.Nema drzave na svetu koja ima more i solidnu klimu, da nije napravila posao od toga.

Mrle

pre 6 godina

Svaki covek ako imalo drzi do sebe ima cast i mozak nece ici ni u Albaniju ni u Hrvatsku. Razloga je vise ali jedan je primaran sve to sto je tamo sagradjeno to je od otete Srpske imovine tj. nase dedovine i zaliveno krvlju nasih predaka. Nista ja nemam protiv nikoga ali da dajemo svoje pare ubicama Srpskog naroda, staraca i nejaci sa tim covekom nesto ozbiljno nije u redu. Ok poslovno i ako moram nije problem ali postoji toliko lepih mesta na ovom svetu pa ne moram bas svaku rupu da obidjem. Za kraj da se razumemo svakoga ko dodje kod nas u goste treba maksimalno ljudski i domacinski ugostiti ne mrzim ja nikoga ali malo mozga i samopostovanja imam da svoj novac ne dajem nekome ko ce to sutra iskoristiti protiv mene.

Svasta

pre 6 godina

E sad jos kad bi mi objasnili kako se iz luke Krf autobusom stize do Sarande za pola sata, priznacu da je zemlja ravna ploca
(Mirko, 25. septembar 2017 21:51)

Ti ili nikada nisi izasao iz svog dvorista ili se pravis pametan.
Pa trajektom, naravno, u koji autobus udje!
A mozes sam i "Letecim delfinima" koji iz grada Krfa stizu u Saradndu za manje od sata.
Jel sad jasno?