Hotel Monument na Kozari

Na oko 50 kilometara od Banjaluke, u blizini spomenika na Mrakovici, na legendarnoj planini Kozari, smestio se hotel „Monument“, kategorisan sa četiri „zvezdice“.

Izvor: Večernje novosti

Izvor: B92

Ponedeljak, 14.02.2011.

08:32

Default images

U okruženju vazdušne banje - Nacionalnog parka „Kozara“, na nadmorskoj visini od 806 metara, ovaj hotel je pravi biser u turističkoj ponudi Republike Srpske.

Menadžer hotela Adriana Sajak sa ponosom kaže za „Novosti“ kako su dobili „Code Diplomatiljue (CD)“ - međunarodni znak prepoznavanja i simbola kvaliteta u svakodnevnom radu svetske diplomatije i najviših ekonomskih institucija širom sveta.

- IMAMO 42 uređene sobe: tri jednokrevetne, 28 dvokrevetnih soba i 11 apartmana, sa TV satelitskom, frigo-barom, telefonom, bežičnim internetom, ukupnog smeštajnog kapaciteta od 120 ležajeva - kaže Sajak.

Savremen, elegantan i otmen, ovaj hotel zrači mirom i pre svega gostoprimstvom, koje se oseća na svakom koraku. Agilni menadžment (rukovodi Siniša Brunski, u ime kompanije „GB FAME d.o.o.“, koja je nedavno postala vlasnik hotela) ima veoma ambiciozne planove. „Monument“ bi u tim planovima trebalo da postane centar sportsko-turističke ponude Republike Srpske.

HOTEL ima i velike mogućnosti kada je u pitanju organizovanje kongresa, seminara, stručnih skupova, prezentacija, jer raspolaže savremeno opremljenom kongresnom salom sa 200 mesta, spremnom za najzahtevnije skupove.

- Restoran hotela, sa 300 mesta, nudi zdravu hranu, tradicionalnu i internacionalnu kuhinju, meksičku i vegetarijansku kuhinju, kao i najsavremenija dostignuća iz oblasti gastronomije - poručuju u menadžmentu ovog ugostiteljskog i turističkog zdanja na Kozari.

OD ostalih sadržaja, izdvaja se novootvoreni VIP salon, predviđen za manje skupove. Ovde postoji i atraktivan aperitiv-bar, kamin - salon, fitnes sa saunama i terasom sa pogledom na predivne pejzaže Nacionalnog parka. U trenucima opuštanja gostima se nudi: šetnja obeleženim stazama, obilazak spomenika na Kozari i muzeja, a zimi sankanje i skijanje, korišćenje ski-lifta (udaljen 600 metara), kao i noćno skijanje.

UPRAVA hotela planira da ove godine gradi bazen u sklopu hotela, zatim 21 bungalov, a u planu je i rekonstrukcija stadiona na lokaciji Benkovac, sa 500 mesta.

HRANA

* Supe (goveđa, pileća): 3 KM (1 evro = 1,95 KM)

* Teleća ragu čorba i riblja čorba: 3,5 KM

* List na roštilju, losos na žaru, som pržen ili na žaru: 12 KM

* Šaran u pivu: 12 KM

* Teleća, bečka, karađorđeva, natur i pariska šnicla: 14 KM

* Plata „monument“ za dve osobe: 30 KM

* Pastirski ražanj: 17 KM

* Jagnjeći čop na žaru: 17 KM

* Razni kolači i torte: 3 KM

INFO

* Iznajmljivanje bicikla (1 sat): 5 KM

* Upotreba saune (bez ograničenja): 20 KM

* Upotreba fitnes kabineta (teretana, stoni tenis): 5 KM

* Internet - salon (bez ograničenja): besplatno

* Relaks masaža i kompletna masaža (1 sat): 30 KM

* Parcijalna masaža (pola sata): 20 KM

www.hotel-monument.com, +38752483777, +38752911500

SMEŠTAJ

* Jednokrevetna soba (noćenje sa doručkom): 77 KM
* Dvokrevetna soba (noćenje sa doručkom): 134 KM
* Apartman 1 (2+2) (noćenje sa doručkom): 190 KM
* Apartman 2 (3+2) (noćenje sa doručkom): 210 KM
* Vikend aranžman (2 polupansiona): 120 KM po osobi
* Petodnevni dnevni aranžman (pet polupansiona): 270 KM po osobi
* Popusti za grupe, za više od 20 osoba: 10 odsto
* Popusti za decu do šest godina: 100 odsto, a od 6-12 godina: 50 odsto.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

22 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: