Terme 3000 - raskoš doživljaja

U sjeni prirodnog hlada u Termama 3000 očekuje vas ukupno više od 25 vanjskih i unutarnjih bazena s prirodnom crnom termomineralnom i običnom vodom, brojni bazeni za djecu, bazeni za skokove u vodu, tobogani sa specijalnim efektima.

Izvor: Vecernji.hr

Izvor: B92

Petak, 10.12.2010.

06:20

Default images

Najprepoznatljiviji hotel u širem okružju je hotel Livada Prestige, koji postavlja nove standarde gostoprimstva slovenskih terma. Posebnost hotela je, između ostalog, crna termomineralna voda u hotelskim sobama, u kojoj možete uživati u jacuzziju i u privatnosti svoje sobe. Dodatno se možete opustiti u svijetu sauna sa šest različitih sauna, u fitness-studiju te u hotelskim vanjskim i unutarnjim bazenima. Na korak od hotela je igralište za golf. Za vrhunske gastonomske užitke pobrinut će se šef kuhinje Bine Volčič, koji se školovao na prestižnoj francuskoj školi Le Cordon Bleu.

NOVI CENTAR TAJLANDSKIH MASAŽA THAI
U THAI centru u hotelu Livada Prestige masaže izvode isključivo terapeuti koji dolaze s Tajlanda, s višegodišnjim iskustvom u toj jedinstvenoj masažnoj tehnici. U šest masažnih soba, opremljenih u tradicionalnom tajlandskom duhu, gostima su na raspolaganju različite tajlandske masaže i više vrsta opuštajućih programa s dahom azijske filozofije. Tradicionalne masažne tehnike u centru dopunjavaju se uporabom aromatičkih ulja i toplih biljaka. Ponudu centra zaokružuje infracrvena sauna. Sauna opušta mišiće i otvara pore te tako služi kao odlična priprema za masažu.

OPUŠTANJE U WELLNESS-CENTRU THERMALIUM
Samo u wellness-centru Thermalium priuštite svom tijelu jedinstvene kupke i masaže kakve nećete naći u drugim wellness-centrima. Među najomiljenijima je Panonska kupka, koja kupanje u prirodnoj termomineralnoj vodi dopunjava zvučnim, svjetlosnim i magneto učincima. I masaže su jedinstvene, obojene lokalnim značajkama; od masaže bučinim uljem, do masaže uljima koja sadrže arome cvijeća s panonskih travnjaka. Bez obzira na to hoćete li odabrati koju od prekomurski obojenih masaža ili jednu od poznatijih egzotičnih (havajska, masaža zlatnim listićima, ayurvedska, masaža toplim kamenjem…) u centru Thermalium opustit će vas stručne ruke masera, a vašem tijelu obnovit će se energija.

ZASLADITE SVOJ ODMOR U NOVOJ SLASTIČARNICI CAFÉ PRALINE
U novoj slastičarnici Café Praline u neposrednoj blizini hotela Livada Prestige zasladite svoj odmor tipičnim prekomurskim kolačima ( prekomurska gibanica, torta od heljde s bučinim sjemenkama, jabuka na prekomurski…) ili pak probajte izvrsne praline, pite i druga slatka iznenađenja.

TERMALNI DOŽIVLJAJI I REKREACIJA
U sjeni prirodnog hlada u Termama 3000 očekuje vas ukupno više od 25 vanjskih i unutarnjih bazena s prirodnom crnom termomineralnom i običnom vodom, brojni bazeni za djecu, bazeni za skokove u vodu, tobogani sa specijalnim efektima (Aqua loop tobogan s okretom od 360 stupnjeva, slobodan pad...) te bogat ljetni animacijski program. Za nezaboravne ljetne avanture za djecu pobrinut će se roda Viki, zabavna i nestašna dječija maskota. Pridružite nam se na nordijskom hodanju, na vožnji biciklom, u tenisu, odbojci, upoznavanju lokalnih običaja i bogate kulturne baštine.
www.terme3000.si

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

21 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: