Malta

Doček na rajskoj Malti

Doček Nove godine na Malti postao je prilično popularan među Evropljanima i to s dobrim razlogom. Naime, to divno ostrvo nudi veoma raznovrstan program prilagođen svim starosnim grupama.

Malta petak 9.12. 16:00 Komentara: 5

Romantika na senovitim obalama Malte

Na samo nekoliko kilometara od Valete, glavnog grada Malte, nalazi se The Westin Dragonara Resort. Ovaj prelepi veliki hotelski kompleks idealan je izbor za medeni mesec ili porodičan odmor, poslovno okupljanje, ali i za svakog ko želi romantičan odmor na slikovitim obalama azurne vode Sredozemnog mora

Malta sreda 9.03. 16:46 Komentara: 0

Valletta, Malta: šta videti za 2 dana (2)

U Valeti ništa nije predaleko. gradska pijaca u ulici Merchants Street otvorena je od 7h do 17h, svakog dana osim nedelje, a čim uđete, odmah s leve strane je kafe Al Mercato gde špagete ili zečji gulaš možete dobiti za oko 5€.

Malta ponedeljak 15.11. 00:50 Komentara: 2

Malteški arhipelag

Mnoge turističke agencije u celoj Evropi, pa donekle i kod nas (mada danas manje nego ranije) često pozivaju ljubitelje putovanja da bar deo svog godišnjeg odmora provedu na Malti. S pravom. Jer Malta je u svom potpuno nestereotipnom, retko privlačnom okruženju, naprosto čarobna. Zašto? - pitaćete. Zato što pored tog vizuelnog užitka i spokojstva kojeg u naše vreme malo gde ima, kao i raznovrsnih atrakcija i razonode, nudi i krajnje zanimljiva saznanja o svojoj prošlosti.

Malta četvrtak 7.10. 06:40 Komentara: 1

Gozo, ruralna Malta

Život u Gozu je ruralniji, jednostavniji i sporiji, a u manjim mestima se još uvek se na stari način lovi riba i organizuje zemljoradnja.

Malta petak 19.06. 07:10 Komentara: 4
strana 1 od 2 idi na stranu