Slovenija

Maribor zove i zimi i leti

Mnogo šta imamo da učimo od Slovenaca, a svakako jedan od "modela“ koji bi trebalo preuzeti je Maribor i njegov put od grada prepoznatljivog po livnici, metalu i teškoj industriji do kulturno-turističkog centra. A sve to za manje od dve decenije.

Slovenija ponedeljak 16.12. 10:30 Komentara: 11

Terme Olimia i Tuhelj - bajkoviti odmor

Od najstarije apoteke u Sloveniji do jedinog hamama u Hrvatskoj, uz brojne programe za opuštanje ali i avanturu, Terme Olimia (Slovenija) i Terme Tuhelj (Hrvatska) predstavljaju jedinstveno sadejstvo prirode i uzbuđenja.

Hrvatska utorak 19.02. 17:52 Komentara: 0

Doživite Sloveniju

'I feel Slovenia'. Tako malena da biste je mogli prevaliti pješke. A tako velika da je možete istraživati unedogled. Zelena zemlja u srcu Europe, na stjecištu Alpa, Mediterana i Panonske nizine, iznenađuje svojom raznolikošću.

Slovenija utorak 15.03. 11:10 Komentara: 4

Najbolje ski staze u komšiluku

Iskoristite zimski raspust i skoknite sa mališanima u neki od najbližih ski - centara. Ukoliko ne znate da skijate, instruktori preporučuju da se odmah bacite na snoubord, skijanje na dasci, jer je mnogo zanimljivije a i brže se uči.

Bosna i Hercegovina nedelja 26.12. 06:40 Komentara: 6

Bled, biser Julijskih Alpa

Nestvarno lep zimi, sa često zaleđenim jezerom, prirodnim lepotama, istorijskim znamenitostima i udobnim hotelima, Bled predstavlja jednu od najznačajnijih slovenačkih turističkih atrakcija. Smešten nadomak austrijske granice u podnožju Julijskih Alpa, smatra se alpskim biserom.

Slovenija sreda 15.12. 22:00 Komentara: 7

Terme 3000 - raskoš doživljaja

U sjeni prirodnog hlada u Termama 3000 očekuje vas ukupno više od 25 vanjskih i unutarnjih bazena s prirodnom crnom termomineralnom i običnom vodom, brojni bazeni za djecu, bazeni za skokove u vodu, tobogani sa specijalnim efektima.

Slovenija petak 10.12. 06:20 Komentara: 0
strana 1 od 4 idi na stranu