Hrvatska

Terme Olimia i Tuhelj - bajkoviti odmor

Od najstarije apoteke u Sloveniji do jedinog hamama u Hrvatskoj, uz brojne programe za opuštanje ali i avanturu, Terme Olimia (Slovenija) i Terme Tuhelj (Hrvatska) predstavljaju jedinstveno sadejstvo prirode i uzbuđenja.

Hrvatska utorak 19.02. 17:52 Komentara: 0

Alternativni vodič kroz Zagreb

Britanski list “Gardijan” objavio je nedavno alternativni vodič kroz Zagreb, listu sačinjenu od kultnih zagrebačkih mesta koja su hrvatsku prestonicu ucrtala na evropsku mapu elternativnih mesta.

Hrvatska ponedeljak 10.12. 13:30 Komentara: 65

Rovinj, biser Istre

Rovinj, jedan od najlepših gradova Istre, smešten je na zapadnoj obali Istarskog poluostrva. Ovde možete videti istorijske spomenike iz ilirskog, mletačkog i rimskog doba. Posetite crkvu Svete Eufemije i zvonik koji se nalazi tik uz nju. Idite do uvale Palud i pećine Romuald na južnoj strani Limskog kanala.

Hrvatska petak 1.06. 10:53 Komentara: 46

Brač - ostrvo borova (FOTO)

Ostrvo Brač, najveće ostrvo od dalmatinske grupe ostrva, a treće po redu od svih jadranskih ostrva; prostire se na 394.57 kvadratnih kilometara; populacija 13.824. Od kopna ga razdvaja Brački kanal, od ostrva Solta – takozvana Splitska vrata, a od Hvara – Hvarski kanal.

Hrvatska četvrtak 22.03. 10:05 Komentara: 21

Gde je Tita čekalo zrelo grožđe

Foto album Briona pleni turiste. Iz močvara stvoreno mondensko središte pre Prvog svetskog rata, a iz ponovne pustoši safari park koji je u komunističku Jugoslaviju privukao državnike i zvezde sveta.

Hrvatska petak 7.10. 15:53 Komentara: 2
strana 1 od 19 idi na stranu