Holandija

Male tajne amsterdamskih muzeja

Kao i svaki kosmopolitski grad, Amsterdam može da se pohvali brojnim muzejima, kako onim velikim sa postavkama koje će vas ostaviti bez daha, tako i onim manjim i ne toliko popularnim, ali koji mogu i te kako da vam prirede zanimljiva iznenađenja.

Holandija sreda 22.10. 16:02 Komentara: 7

Gde uživaju najbolji kuvari na svetu?

Iako kuvaju u najboljim i najskupljim restoranima, svetski majstori kuvanja otkrili su mesta u Evropi gde svraćaju zbog vrhunskog, ali i pristupačnog obroka spravljenog na jednostavan i uglavnom tradicionalan način.

Holandija ponedeljak 14.01. 08:30 Komentara: 0

Amsterdam: 5 najvažnijih znamenitosti

Slobodouman, opušten i prijateljski nastrojen grad – Amsterdam vas odmah osvaja. Živopisni kanali i ulice pune cveća su savršen okvir za lenjo popodne u nekom kafeu ili za šetnju kroz pijace. Ali Amsterdam je takođe grad bogate kulture i istorije što se vidi i na njegovim najvećim znamenitostima.

Holandija utorak 3.04. 21:16 Komentara: 9

Najlepše božićne pijace u Evropi

Kraj novembra i početak decembra je vreme kada evropske gradove pogađa talas božićne euforije. Tezge pretrpane tradicionalnim rukotvorinama, slasnim zalogajima i kuvanim vinom samo upotpunjuju lokalni šarm.

Austrija utorak 30.11. 06:40 Komentara: 1

Glavne erotske destinacije

Putovanja radi užitka erotskog ima u komšiluku, ali i na dalekim delovima planete. Obično se destinacija bira tako što se putnik pipne za džep, pa to treba učiniti i kad se planira „seksi tura“

Holandija sreda 10.11. 22:00 Komentara: 14
strana 1 od 5 idi na stranu