Kuba

Samo na Kubi...

Bilo da samo maštate o putu na Kubu ili se stvarno spremate da je obiđete evo nekih razloga zašto se ljudi zaljubljuju u ovo mesto.

Kuba sreda 6.07. 15:50 Komentara: 14

Crtice sa Kube I - Matanzas

Nakon samo dva dana na plaži sa najfinijim peskom na Kubi odlučujem da razbijem hotelsku monotoniju odlaskom u grad. Naime, samo 35 km od najpoznatijeg turističkog mesta na Kubi, nalazi se grad Matanzas, nekada važan industrijski centar istoimene provincije i kulturno središte - koga lokalci ponosno ističu kao "kubansku Atinu".

Kuba ponedeljak 21.03. 15:18 Komentara: 12

Putopis sa Kube

Na Kubu odlazim zajedno sa Kanađanima i svaki put po stupanju na kubansko tle pomislim na Kolumbove riječi izgovorene kad je prvi put kročio u ovu čudesnu zemlju, da nigdje na svijetu nije vidio toliko ljepote i takve rajske prizore.

Kuba petak 28.01. 06:40 Komentara: 4

Oči u oči sa iguanama

Nakon vožnje od desetak minuta stižemo na ostrvo gde žive gmizavci, iguane. Slični su gušterima, ali veći. Kataraman je polako uplovio u marinu. Okolo krš, a na suncu, sa izdignutim glavama, iguane.

Kuba nedelja 23.01. 22:00 Komentara: 1

Cuba Libre, rasplesana kraljica

Za doručak voće, za ručak jastog, a za večeru uz ritmove salse godit će koktel cuba libre. Kuba iznenađuje, u nju se zaljubljujete i na rastanku tugujete u želji za povratkom.

Kuba petak 12.03. 15:46 Komentara: 0
strana 1 od 2 idi na stranu