Dubai

Dubai: stranci su domaći

Dubai je jedno od najlepših i najposećenijih mesta na svetu. Postao je svetski poslovni centar sa spesigičnom kulturom i predivnom arhitekturom a to su samo neka obeležja ovog grada. .

Dubai sreda 29.02. 17:23 Komentara: 16

Dubai - turistički fenomen

Dubai je kao turistička destinacija postao pravi fenomen i ceo svet je ostavio u šoku. Mnoga popularna turistička mesta pokušavala su godinama da steknu reputaciju i izgrade potrebnu infrastrukturu kako bi privukla turiste, a turizam u Dubaiu rascvetao se u vrlo kratkom vremenskom periodu, zahvaljujući nekim pametnim potezima tamnošnje vlade.

Dubai ponedeljak 30.05. 13:46 Komentara: 45

Najskuplji i najbolji grad na svetu

Do sada smo mogli da se čudimo megalomanskim projektima iz Emirata i pokatkad zavrtimo glavom – pitajući: „Čemu sve to?“. Ali sada je reč o jednom pozitivnom primeru – Masdar siti će biti grad za primer.

Dubai nedelja 18.04. 18:00 Komentara: 7

Da li sunce još uvek sija u Dubaiju? (2)

U poslednje vreme, Dubai se sve više širi u more. Izgradnja veštačkih ostrva je ključni razlog preteranog zaduživanja. Jedini takav naseljeni arhipelag je relativno skromni Palm Džumeira, sa oblakoderima i rezidencijama od milion dolara.

Dubai petak 25.12. 07:00 Komentara: 0

Hotel Atlantis The Palm (video)

Za ljubitelje vrhunskog luksuza predstavljamo još jedan hotel u Dubaiju, a koji spada u kategoriju najspektakularnijih hotela na svetu - hotel Atlantis The Palm. Pogledajte reportažu o ovom jedinstvenom hotelu...!

Dubai subota 5.12. 05:00 Komentara: 0
strana 1 od 2 idi na stranu