Japan

“Srbija do Tokija”

Ovaj slogan iz naslova jedna je od retkih veza između Japana i Srbije. Zapisali su ga navijači Zvezde na zidu Sinjuku stadiona u Tokiju, posle utakmice odigrane 8.decembra 1991.godine, kada je Zvezda postala prvak sveta u fudbalu, a taj grafit i danas stoji.

Japan nedelja 7.10. 08:54 Komentara: 8

Kjoto - Japan iz bajke

Kjoto je grad gde ćete pronaći Japan iz vaše mašte: zen bašte, kolibe pesnika skrivene među drvećem bambusa, prolazi kroz kapije hramova, gejše koje nestaju iza vrata tradicionalnih restorana, zlatni hramovi koji plove na mirnim vodama.

Japan četvrtak 31.05. 15:56 Komentara: 10

Japan: Proleće u ružičastom

Azija - zemlja izlazećeg sunca privlači naše turiste načinom života i kulturom. Kjoto centar hramova. Tokio ostavlja bez daha. Atrakcija - penjanje na planinu Fudži.

Japan nedelja 15.04. 20:15 Komentara: 0

Tokio - grad reda i čistoće

Glavni grad Japana, Tokio, oduševljava svakog ko u njega po prvi put dođe redom i čistoćom svuda gde se čovek okrene. Od samog dolaska na aerodrom Narita, jedog od dva aerodroma u blizini glavnog grada Japana, turista ne može, a da ne primeti red, koji mora da se poštuje na svakom koraku.

Japan ponedeljak 28.11. 11:10 Komentara: 2

Da li će se turisti vratiti u Japan?

U ovo doba godine sneg na planinama se topi, a trešnje cvetaju u okolini japanskog grada Osava. Nedostaje samo žamor koji obično preseca raskošni krajolik, a jedan od glavnih razloga za to je odsustvo turista

Japan četvrtak 5.05. 12:05 Komentara: 1
strana 1 od 3 idi na stranu