Egipat

Egipat - sezona tek počinje

Iako se većina nas vratila sa letovanja, postoje destinacije koje vam nude užitak tokom čitave godine, a ako na vreme “ugrabite” povoljne ponude možete užuvati u egzotičnim letovalištima tokom septembra i oktobra pa i za Novu Godinu.

Egipat petak 2.09. 11:30 Komentara: 6

Egzotika Šeikovog zaliva

Šarm je pravo turističko mesto. To se odmah vidi. Uređeni putevi, hoteli, čuveni restorani, kafei (Starbucks), u delu Nama Bej, luksuzni hoteli načičkani jedan do drugog, sve vam to govori da je ovo mesto poptuno podređeno uživanju i zadovoljenju gostiju. Ali ovo letovalište nudi mnogo više.

Egipat četvrtak 23.06. 17:28 Komentara: 3

Magija Egipta: Hurgada

Nekada bogata civilizacija, zemlja faraona, piramida i Crvenog mora danas nudi neverovatno pristupačan luksuz i najlepše more na svetu. Oduševljenje je bilo još veće od očekivanog.

Egipat ponedeljak 13.06. 21:19 Komentara: 5

Da li će revolucija Srbima pokvariti odmor?

Ako ste se odlučili da baš ove godine posetite zemlje najstarijih civilizacija, uživajući u gostoprimstvu beduina, da po prvi put osetite vrelinu Sahare u karavanima na kamilama i sve lepote Crvenog mora, možda su vas u tome omeli nedavni događaji u Egiptu i Tunisu. Da li, međutim, zaista ima razloga da odustanete od svog putovanja?

Egipat ponedeljak 14.03. 13:31 Komentara: 6
strana 1 od 2 idi na stranu