Sa terena 62: Moraš da veruješ Velšanima... Ili ne?

Izvor: Spasoje Veselinoviæ

Ponedeljak, 14.11.2016.

12:26

Sa terena 62: Moraš da veruješ Velšanima... Ili ne?
Posle nekoliko godina i dva traumatična kvalifikaciona ciklusa, reprezentacija Srbije napokon deluje kao prava ekipa.

Momci Slavoljuba Muslina na dobar način započeli su put ka Mundijalu u Rusiji 2018. godine, što su potvrdili borbenom igrom na gostovanju Velsu u Kardifu (1:1).

Ispred 'Orlova' je i dalje dugačak i težak put, uz akcenat na ispravljanju nekih starih boljki i 'dečjih bolesti', ali sve mora reći da možemo biti zadovoljni kako naši reprezentativci igraju u dosadašnjem toku grupe D.

Srbija posle četiri odigrana kola zauzima drugu poziciju sa osam bodova, dva manje od vodeće Republike Irske, odnosno dva više od Velsa. Sledi Ausrija sa četiri, Gruzija ima dva boda, a Moldavija jedan.

O svemu onome što se događalo u Kardifu, narednom gostovanju u Tbilisiju, ali i svemu onome što čeka reprezentativce Srbije, za vas su u novoj epizodi emisije Sa terena govorili Nemanja Đorđević i Spasoje Veselinović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

12 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: