Sa terena 52: Na Marakani neverica, a u Humskoj muk

Izvor: Nemanja Ðorðeviæ

Sreda, 03.08.2016.

12:00

Sa terena 52: Na Marakani neverica, a u Humskoj muk
Nova sezona – stare priče. Srpski klubovi krenuli su u borbu za Evropu, neki su i dalje u igri, a drugi su se već vratili 'kući'.

Najpre je vicešampion države Partizan eliminisan posle dvomeča bez golova na penale od poljskog Zaglembja, dok je Čukarički svoje učešće u Ligi Evrope završio porazom od mađarskog Videotona.

S druge strane, šampion Crvena zvezda krenuo je promenjivom igrom ka Ligi šampiona izbacivši Valetu, pre nego što je izborio dobrih 2:2 u susretu sa Ludogorecom u Razgradu.

U javnosti se stvorila slika da prvak Bugarske nema previše šansi u grotlu Marakane pred 50.000 gledalaca. Međutim, ponovo se dogodilo isto – crveno-beli su poveli, ali su gosti pokazali da su kvalitetniji tim i došli do rezultata kojih ih vodi pred vrata Lige šampiona, dok Zvezdu čeka izuzetno težak žreb u plej-ofu Lige Evrope.

Na kraju, čast srpskog fudbala braniće i Vojvodina, koja posle 1:1 u Novom Sadu mora da postigne gol protiv Dinama u Minsku kako bi ponovila uspeh iz prošle sezone.

O svemu onome što se događalo i što nas očekuje u novom izadnju emisije Sa terena za vas su govorili novinar portala B92 Sport Nemanja Đorđević i urednik sportskog sektora naše kuće Miloš Šaranović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: