Tehnopolis 107: Vidimo se na sudu

Izvor: Aleksandar Miladinoviæ

Utorak, 27.10.2020.

09:17

Tehnopolis 107: Vidimo se na sudu
U ovoj epizodi opisujemo pun krug - američka vlada tužila je Google, a Huawei predstavio novi Mate koji nema Google jer je američka vlada tako htela.

Američki ekvivalent ministarstvu pravde podneo je tužbu protiv Googlea zbog zloupotrebe dominantnog položaja u slučaju pretrage (Search). Na drugoj strani trougla, Huawei je predstavio Mate 40 liniju uređaja, sa hardverom na vrhuncu i softverom koji i dalje pokušava da popuni prazninu veličine prvotuženog.

Stigli su i prvi testovi iPhonea 12, 12 Pro i Pixela 5, a ako nas pratite preko Deezera, gde smo takođe dostupni, obratite pažnju na to koje megabajte trošite slušajući muziku, a koje slušajući podcaste na ovoj platformi. U svakom slučaju, hvala na slušanju, gde god da to činite!

Pratite Tehnopolis podcast:
RSS
Apple Podcasts
Google Podcasts

Aleksandar Miladinović @alexmiladinovic
Ivan Jelić @escapetofreedom

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Rusi pogodili francusku Legiju stranaca?

Ruske oružane snage su pogodile lokaciju francuskih plaćenika u Slavjansku, koju kontrolišu Oružane snage Ukrajine, rekao je za RIA Novosti koordinator Nikolajevskog okruga Sergej Lebedev, pozivajući se na kolege.

9:52

15.4.2024.

1 d

Podeli: