B92 Podcast Tehnopolis grafika
B92 Podcast Tehnopolis grafika

Tehnopolis 96: Kako se kalio App Store - priča iza vesti

U ovoj epizodi donosimo vam priču iza kulisa procesa koji je doveo App Store u Srbiju. O tome je za Tehnopolis Podcast govorio Brano Perković, jedan od osnivača organizacije Serbian Enterpreneurs, koja je odigrala važnu ulogu u ovogodišnjem Appleovom proširenju servisa na Srbiju.

Kako su se dogodili prvi kontakti, šta je presudlio da Apple uvrsti Srbiju u svoj plan proširenja, kako izgleda pregovarati sa velikim tehnološkim kompanijama, da li je i koliko važno "znati čoveka koji zna čoveka", kakvi su planovi za budućnost, kako Appleove u Srbiji, tako i Srbijine na globalnoj tehnološkoj sceni, poslušajte u minutima koji slede.

Saznali smo i koji je sledeća Appleova usluga za koju je pitanje meseca kada će stići u Srbiju, te šta bi mogli da očekujemo u budućnosti na našem tržištu nevezano za Apple i kako Serbian Enterpreneurs vide Srbiju u globalnoj tehnološkoj utakmici.

U nadi da će vam minuti koji slede biti zanimljivi kao što su bili nama da ih snimimo, zahvaljujemo vam se na slušanju, a Branu na prilici da razgovaramo.

Pratite Tehnopolis podcast:
RSS
Apple Podcasts
Google Podcasts

Aleksandar Miladinović @alexmiladinovic
Ivan Jelić @escapetofreedom

strana 1 od 19 idi na stranu