Tehnopolis 92: Sve je možda vanredno, ali mi smo tu redovno

Izvor: Aleksandar Miladinoviæ

Ponedeljak, 16.03.2020.

11:07

Tehnopolis 92: Sve je možda vanredno, ali mi smo tu redovno
Seli smo za mikrofone tačno 67 minuta po proglašenju vanrednog stanja, odložena su praktično sva tehnološka dešavanja, ali uprkos tome, imalo se o čemu pričati.

Šta ćemo i kako ćemo kada su rad i učenje kod kuće u pitanju, čeka nas lepa pokazna vežba mogućnosti koje bi današnji internet i tehnologija mogli da imaju za selidbu posla i učenja u naše domove.

Higijena kao sveopšta tema "realnog" života ovih dana, sa istim značajem pogodila je i novosadski "virtuelni" svet, Grad Novi Sad bio je pod udarom ransomwarea koji je na nekoliko dana onesposobio nekoliko javnih preduzeća i ponovo skrenuo pažnju na značaje njegove svetosti bekapa.

Ako vas zanima šta je otkazano, a šta ne, isitcanceledyet.com je pravo mesto za vas. Čuvajte se, pazite na sebe i na druge, čujemo se uskoro. Hvala na slušanju!

Pratite Tehnopolis podcast:
RSS
Apple Podcasts
Google Podcasts

Aleksandar Miladinović @alexmiladinovic
Ivan Jelić @escapetofreedom

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

19 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: