B92 Podcast Tehnopolis grafika
B92 Podcast Tehnopolis grafika

Tehnopolis 87: 2019

Vreme je za retrospektivu 2019. godine.

Po četvrti put u istoriji našeg malog poduhvata osvrćemo se na godinu iza nas. Pakujemo je u četrdesetak minuta priče o pojavama koje su je obeležile.

Prošle, 2018. godine u ovo vreme konstatovali smo nameru države da se pozabavi tehnologijom kao nikada do sada, što se u 2019. više nego obistinilo. Privatnost kao tema bila je na svakom ćošku Tehnopolisa, a politika je u 2019. reklo bi se više nego ikada krojila sudbinu tehnoloških kompanija sa svih strana okeana.

U četrdesetak minuta koji slede poslušajte šta smo izdvojili sa spiska koji nam je 2019. napravila, a koji u celosti možete pogledati ovde i podsetiti se šta se dešavalo tokom svih 12 meseci. Uz najlepše želje za 2020. godinu zahvaljujemo vam se na pažnji koju ste nam posvetili u još jednoj uspešnoj godini za Tehnopolis Podcast, koja ne bi bila moguća bez vas.

Čujemo se odmah nakon najvećeg tehnološkog cirkusa na planeti, uz još jednu veliku zahvalnost na vremenu i podršci odjavljujemo se za 2019. godinu. Ostanite zdravo i dobro, srećni praznici, čujemo se u 2020!

Pratite Tehnopolis podcast:
RSS
Apple Podcasts
Google Podcasts

Aleksandar Miladinović @alexmiladinovic
Ivan Jelić @escapetofreedom

strana 1 od 16 idi na stranu